Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Inngang Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Hage Patong Merlin Hotel Phuket - Barneklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salong Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter
Patong Merlin Hotel Phuket - Treningsrom Patong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotellet Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng
Sted: Patong Antall rom: 448
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 359 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,7
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (359)
Mr. T. Par Norway, 26. oktober 2012
Bra beliggenhet men dette trenger renovering!

Store bassenger!
3,7
Nei Phuket har bedre enn dette, dette hatellet har sett sine bedre dager. her trengs full oppgradering, altfor dyrt til aa ha en slik slitt standard med lave doerer slitte rom illeluktende haandkler og moellspiste vegger og listvaerk paa rom. Nei dette vart en skuffelse men som sakt en perfekt beliggenhet for alt i Phatong, men se heller etter noe bere enn dette. Dette er ikke vaert pengene i det hele tatt, og oppi alt det darlige koster det 300 bath for internett i en time, paa dette hotellet? Er det mulig, styr unna!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Pahatong har alt men jom dere ut paa en ny strand hvaer dag, eller ut med noen av baatene ikke bli stook i Phatong. God tur!
Lise M. Par Norway, 5. september 2011
Supert hotell

stort område og flere basseng
8
Det er et kjempe bra hotell, rommene var fine, det eneste som var å utsette der var at det var noen mygg der inne, så jeg spesielt fikk en del bitt, men det fikk jeg får såvidt i resepsjoene også, men sånn er det vel, når det er masse busker og trær overalt. De ansatte var hyggelie. Hotell området var veldi stort, med 2 etasjes bygg som gikk rundt hele, så imidten var det 3 store basseng områder og et litt mindre, det største hadde basseng bar, men du kunne bestille mat og drikke uansett hvor du satt, kelnerne var overalt. Så det var vi kjempe fornøyde med, så trengte man også bare å krysse veien så var man også på stranda
Narissaraporn P. Familie med store barn Thailand, 6. april 2010
Patong Merlin hotel

Flott hotel med lang og stor bade seng og er rent room, Gode mat.
9
Knut L. Familie med store barn Norway, 5. juli 2009
Merlin Hotel Patong

Hyggelig betjening, god frokost og eksotiske omgivelser.
8
Hotel Merlin Patong er et eksotisk og hyggelig hotell, svært sentralt på Patong Beach, Phuket. Hotellet har et flott bassengområde og tilstrekkelig med plass til både barnefamilier og par. Merlin Patong passer for de som søker ro og hvile, men som samtidig ønsker å ha tilgang til utelivet som Patong har å tilby.
Restauranttips: Prøv SAM Steakhouse, rett over gaten på Hotel Hollyday In! Fantastisk god mat!! Ellers finnes det en rekke rimellige og spennende Thai resturanter i umiddelbar nærhet til hotellet.
Amjad Q. Familie med store barn Australia, 10. april 2014
very bad communication

nothing
2
Stephen K. Par Australia, 29. mars 2014
fantastic hotel

cleanliness pools staff
10
this was our 2nd time staying here & it only got better. friendly staff, great food, clean rooms, great pool areas 4 in total. loved everything about it.
Rachel B. Par Australia, 1. mars 2014
Resort holiday at there best

Pool location and the little tiger restaurant up the hill
9,3
We went to the Merlin for a wedding and the service location could not be faulted. Amazing holiday
Marisela H. Par United States of America, 24. februar 2014
Great location and close to the beach

Breakfast, pools, and internet
9,7
The wifi was very fast. The staff was friendly and spoke English. The breakfast was the best. It lasted 4.5 hours, which is surprisingly long. The hotel room was clean, but the water pressure was not the best. The pools were great and it was so close to the beach and the best shopping.
Lisa G. Par Australia, 7. februar 2014
Extremely rude staff

Pools & room
6
The hotel room & pools were great. We have previously stayed at the Patong Merlin and loved it. This trip however we found the staff on Reception extremely rude. It was like they just didn't want us there. The pool staff were also quite rude, it was a huge effort for them to give you a bar menu and to then actually bring you a drink or food. We will never stay here again and I will definitely not recommend the hotel to any of my friends or family. Overall an extremely disappointing experience.
Cuiping L. Par China, 2. februar 2014
Good service ! Nice pool good location

服务!环境!地理位置!
8

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - InngangPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - HagePatong Merlin Hotel Phuket - BarneklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salongPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterPatong Merlin Hotel Phuket - TreningsromPatong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotelletPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3B03