Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Hage Patong Merlin Hotel Phuket - Barneklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salong Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Patong Merlin Hotel Phuket - Treningsrom Patong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotellet Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng
Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby
Område Patong Antall rom: 448
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 415
anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (415)
Sorter etter:
Mr. T. Par Norway, 26. oktober 2012
Bra beliggenhet men dette trenger renovering!

Store bassenger!
3,7
Nei Phuket har bedre enn dette, dette hatellet har sett sine bedre dager. her trengs full oppgradering, altfor dyrt til aa ha en slik slitt standard med lave doerer slitte rom illeluktende haandkler og moellspiste vegger og listvaerk paa rom. Nei dette vart en skuffelse men som sakt en perfekt beliggenhet for alt i Phatong, men se heller etter noe bere enn dette. Dette er ikke vaert pengene i det hele tatt, og oppi alt det darlige koster det 300 bath for internett i en time, paa dette hotellet? Er det mulig, styr unna!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Pahatong har alt men jom dere ut paa en ny strand hvaer dag, eller ut med noen av baatene ikke bli stook i Phatong. God tur!
Rapporter denne anmeldelsen
Lise M. Par Norway, 5. september 2011
Supert hotell

stort område og flere basseng
8
Det er et kjempe bra hotell, rommene var fine, det eneste som var å utsette der var at det var noen mygg der inne, så jeg spesielt fikk en del bitt, men det fikk jeg får såvidt i resepsjoene også, men sånn er det vel, når det er masse busker og trær overalt. De ansatte var hyggelie. Hotell området var veldi stort, med 2 etasjes bygg som gikk rundt hele, så imidten var det 3 store basseng områder og et litt mindre, det største hadde basseng bar, men du kunne bestille mat og drikke uansett hvor du satt, kelnerne var overalt. Så det var vi kjempe fornøyde med, så trengte man også bare å krysse veien så var man også på stranda
Rapporter denne anmeldelsen
Narissaraporn P. Familie med store barn Thailand, 6. april 2010
Patong Merlin hotel

Flott hotel med lang og stor bade seng og er rent room, Gode mat.
9
Rapporter denne anmeldelsen
Knut L. Familie med store barn Norway, 5. juli 2009
Merlin Hotel Patong

Hyggelig betjening, god frokost og eksotiske omgivelser.
8
Hotel Merlin Patong er et eksotisk og hyggelig hotell, svært sentralt på Patong Beach, Phuket. Hotellet har et flott bassengområde og tilstrekkelig med plass til både barnefamilier og par. Merlin Patong passer for de som søker ro og hvile, men som samtidig ønsker å ha tilgang til utelivet som Patong har å tilby.
Restauranttips: Prøv SAM Steakhouse, rett over gaten på Hotel Hollyday In! Fantastisk god mat!! Ellers finnes det en rekke rimellige og spennende Thai resturanter i umiddelbar nærhet til hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Margaret K. Par Australia, 2. august 2015
Great location , comfortable hotel

Location is fantastic , right in the heart of patong
7,7
Enjoyable stay , check in took a little longer than expected . Otherwise good clean hotel lovely pools
Rapporter denne anmeldelsen
Charles H. Reiste alene United Kingdom, 27. juli 2015
Merlin Patong July 2015 (20th-27th)check in was ef

Staff, proximity to the beach, low noise levels, swimming pools and the food
7,7
Check in was efficient, all the staff were helpful and efficient, a very enjoyable stay, I will stay here again. A little far from the major nightlife areas but a very nice location, the beach is just across the road.
Rapporter denne anmeldelsen
Terry J. Familie med store barn United States of America, 22. juli 2015
Breakfast and pools

breakfast pools landscaping
9
Check in was a pain as they did not have a record of Agoda booking and phone died right as we arrived. Good breakfast with lots of items my picky daughter enjoyed. At other hotels with similar offerrings she has refused to eat any of the breakfast so this was a happy change. Beautiful pool areas that are primarily in the middle of all buildings
Rapporter denne anmeldelsen
Anthony M. Foretningsreisende Australia, 19. juli 2015
Wifi is third world country no email

Staff ,food,
7
Wifi you cannot do business via email as it is no good , cats all over eating area , no healthy
Rapporter denne anmeldelsen
Murray S. Par Australia, 10. juli 2015
Merlin Patong Beach

Close to beach. Hotel Nice and Clean. Room modern update was pleasant.
6,3
OK but just, staff were polite but some residence not so, can't blame hotel for that. Seems this hotel may attract the bogan, there were plenty late night shouting and general loud mouth discussions from pool to rooms even from the high rooms. Our choice has made us more wiser for future hotel decisions. This one off the list.
Rapporter denne anmeldelsen
Cassandra A. Par Australia, 9. juli 2015
Nothing flash but good value

Room. Location. Service.
7,3
It was very loud at night in the front rooms area 6. This can easily be fixed by upgrading the balcony doors as we could pull ours off the hinges it was that old. I might as well went to enjoy hard rock music every night outside as it was just as loud in the room. Get with the times and include coffee machines in breakfast as the coffee and tea is terribly cheap and annoying refilling after 1 cup in 2 sips. Sun loungers are old and shabby and chairs broken and rotted. Merlin is started to show the signs of age. Go see some hotels in koh Samui to compare. I would say 3 star hotel and no more than 80-90 a night aud.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - HagePatong Merlin Hotel Phuket - BarneklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salongPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterPatong Merlin Hotel Phuket - TreningsromPatong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotelletPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B08