eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Hage Patong Merlin Hotel Phuket - Barneklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salong Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Patong Merlin Hotel Phuket - Treningsrom Patong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotellet Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng
Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby
Område Patong Antall rom: 448
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 383 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,7
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (383)
Sorter etter:
Mr. T. Par Norway, 26. oktober 2012
Bra beliggenhet men dette trenger renovering!

Store bassenger!
3,7
Nei Phuket har bedre enn dette, dette hatellet har sett sine bedre dager. her trengs full oppgradering, altfor dyrt til aa ha en slik slitt standard med lave doerer slitte rom illeluktende haandkler og moellspiste vegger og listvaerk paa rom. Nei dette vart en skuffelse men som sakt en perfekt beliggenhet for alt i Phatong, men se heller etter noe bere enn dette. Dette er ikke vaert pengene i det hele tatt, og oppi alt det darlige koster det 300 bath for internett i en time, paa dette hotellet? Er det mulig, styr unna!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Pahatong har alt men jom dere ut paa en ny strand hvaer dag, eller ut med noen av baatene ikke bli stook i Phatong. God tur!
Lise M. Par Norway, 5. september 2011
Supert hotell

stort område og flere basseng
8
Det er et kjempe bra hotell, rommene var fine, det eneste som var å utsette der var at det var noen mygg der inne, så jeg spesielt fikk en del bitt, men det fikk jeg får såvidt i resepsjoene også, men sånn er det vel, når det er masse busker og trær overalt. De ansatte var hyggelie. Hotell området var veldi stort, med 2 etasjes bygg som gikk rundt hele, så imidten var det 3 store basseng områder og et litt mindre, det største hadde basseng bar, men du kunne bestille mat og drikke uansett hvor du satt, kelnerne var overalt. Så det var vi kjempe fornøyde med, så trengte man også bare å krysse veien så var man også på stranda
Narissaraporn P. Familie med store barn Thailand, 6. april 2010
Patong Merlin hotel

Flott hotel med lang og stor bade seng og er rent room, Gode mat.
9
Knut L. Familie med store barn Norway, 5. juli 2009
Merlin Hotel Patong

Hyggelig betjening, god frokost og eksotiske omgivelser.
8
Hotel Merlin Patong er et eksotisk og hyggelig hotell, svært sentralt på Patong Beach, Phuket. Hotellet har et flott bassengområde og tilstrekkelig med plass til både barnefamilier og par. Merlin Patong passer for de som søker ro og hvile, men som samtidig ønsker å ha tilgang til utelivet som Patong har å tilby.
Restauranttips: Prøv SAM Steakhouse, rett over gaten på Hotel Hollyday In! Fantastisk god mat!! Ellers finnes det en rekke rimellige og spennende Thai resturanter i umiddelbar nærhet til hotellet.
Rebekah G. Gruppe Australia, 28. september 2014
Great location

Location
8
Adrian M. Par Australia, 25. september 2014
1 week stay

the rooms were clean.
6,3
The wireless didn't work for the whole time we stayed there, The shower didn't drain the water away fast enough so you had to have a quick shower or the water would start moving into the main room, The main thing that I really found annoying was the staff always expected a tip no matter how small a task they did for you and if it was good or bad service they expected it, Few awkward monuments. I don't think the staff and very well trained and aren't very friendly,a few were but most weren't. and the breakfast wasn't the best. But I gress the it is a cheap hotel and I gress there must be worst, I am going to learn from it and spend a bit more and have better service next time.
Hans G. Foretningsreisende Australia, 21. september 2014
excellent location and very nice family hotel

Location, pools & clean rooms
8,3
very good would highly recumbent. room size a little small but plenty of room under cover to relax if its raining.
Leanne C. Par Australia, 31. august 2014
Very handy location, would recommend

Location, clean, helpful
8,7
Leanne B. Reiste alene Australia, 28. august 2014
room run-down and cleanliness in room not great

location, 4 pools & Spa treatments!
5,3
It was pleasant, brekky was good, pool were great! But I had booked a double room, in advance and upon arrival I was put into a twin room - it took them about 30mins to resolve and I was told I would be put into a renovated room instead as they were unable to accommodate me in the block with 3 friends in other rooms who were within 6 rooms of each other... I was put over the other side of the resort in an 'old' non-renovated room... check-in was not good and I was too tired to move yet again. I will only return to Patong Merlin if the entire resort has been renovated, but reasonable value for money.
Marlene B. Familie med store barn New Zealand, 28. august 2014
Great Location

Breakfast, the swimming pools, location
7,3
We were travelling around Thailand 2 adults, 2 older children and so we were booking hotels and travel as we go. There was no WiFi in rooms and so had to go down to Lobby to use iPad etc all the time. Rooms a little dated, and dark hallways, old lifts, although entrance and lobby very modern. Beds were very hard and asked to have extra padding put on, which housekeeping did promptly so was a bit softer. Air-con noisy in room so turned it off while sleeping. Had a small balcony with mozzie screen door so that was good. Luxurious pools and a swim-up bar but we couldn't really enjoy them as it rained and flooded in Patong while we were there so not the weather we would have liked. A huge resort which isn't really our style as we found too big, so probably would not stay there again, but all in all it was OK.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - HagePatong Merlin Hotel Phuket - BarneklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salongPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterPatong Merlin Hotel Phuket - TreningsromPatong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotelletPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3C01