eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Inngang Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby Patong Merlin Hotel Phuket - Hage Patong Merlin Hotel Phuket - Barneklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salong Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter
Patong Merlin Hotel Phuket - Treningsrom Patong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotellet Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng
Område Patong Antall rom: 448
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 371 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,7
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (371)
Sorter etter:
Mr. T. Par Norway, 26. oktober 2012
Bra beliggenhet men dette trenger renovering!

Store bassenger!
3,7
Nei Phuket har bedre enn dette, dette hatellet har sett sine bedre dager. her trengs full oppgradering, altfor dyrt til aa ha en slik slitt standard med lave doerer slitte rom illeluktende haandkler og moellspiste vegger og listvaerk paa rom. Nei dette vart en skuffelse men som sakt en perfekt beliggenhet for alt i Phatong, men se heller etter noe bere enn dette. Dette er ikke vaert pengene i det hele tatt, og oppi alt det darlige koster det 300 bath for internett i en time, paa dette hotellet? Er det mulig, styr unna!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Pahatong har alt men jom dere ut paa en ny strand hvaer dag, eller ut med noen av baatene ikke bli stook i Phatong. God tur!
Lise M. Par Norway, 5. september 2011
Supert hotell

stort område og flere basseng
8
Det er et kjempe bra hotell, rommene var fine, det eneste som var å utsette der var at det var noen mygg der inne, så jeg spesielt fikk en del bitt, men det fikk jeg får såvidt i resepsjoene også, men sånn er det vel, når det er masse busker og trær overalt. De ansatte var hyggelie. Hotell området var veldi stort, med 2 etasjes bygg som gikk rundt hele, så imidten var det 3 store basseng områder og et litt mindre, det største hadde basseng bar, men du kunne bestille mat og drikke uansett hvor du satt, kelnerne var overalt. Så det var vi kjempe fornøyde med, så trengte man også bare å krysse veien så var man også på stranda
Narissaraporn P. Familie med store barn Thailand, 6. april 2010
Patong Merlin hotel

Flott hotel med lang og stor bade seng og er rent room, Gode mat.
9
Knut L. Familie med store barn Norway, 5. juli 2009
Merlin Hotel Patong

Hyggelig betjening, god frokost og eksotiske omgivelser.
8
Hotel Merlin Patong er et eksotisk og hyggelig hotell, svært sentralt på Patong Beach, Phuket. Hotellet har et flott bassengområde og tilstrekkelig med plass til både barnefamilier og par. Merlin Patong passer for de som søker ro og hvile, men som samtidig ønsker å ha tilgang til utelivet som Patong har å tilby.
Restauranttips: Prøv SAM Steakhouse, rett over gaten på Hotel Hollyday In! Fantastisk god mat!! Ellers finnes det en rekke rimellige og spennende Thai resturanter i umiddelbar nærhet til hotellet.
Jacqui A. Småbarnsfamilie Australia, 23. juli 2014
Not planning on going back

Pool, newly renovated room
5,3
Newly renovated room housekeeping attendant brilliant food quality at breakfast poor mostly undercooked I did not enjoy Patong location which overshadowed our holiday. Pools nice at the hotel. But I do not plan on returning.
William C. Par Australia, 27. juni 2014
safe clean relaxed great staff great pool, gardens

people who stay seem to come back year after year, staff are friendly and wonderful service .good food , management must be doing something right
7,7
we ,like many others we met there will go again !
Julie R. Gruppe Australia, 25. juni 2014
Good basic hotel.

Location, location, location!
6,3
Clean basic hotel. Limited breakfast, no tea/coffee supplies in room, only a "kettle". Shower was "invigorating"! Small pool but clean and not crowded. Great hotel if you're on a limited budget.
Richard E. Par Australia, 9. juni 2014
This is an excellent hotel.

Front desk staff, pool area and staff, the room was perfectly cleaned every day.
9,7
We had a wonderful stay at Patong Merlin. It was my husband's birthday while we were there and there was a birthday cake delivered to our room from Management and staff. A lovely surprise! Also, because we had early flights when we were leaving there were breakfast boxes prepared for us to take with us.
Ka M. Gruppe Hong Kong, 19. mai 2014
Great for 1st time visitor

Pool, Spa, Breakfast
8,3
Generally great, awesome pools, lots of space for sun bathing, long breakfast time that I can join full day trip from 8am. However, the wifi is really slow. In terms of value of money, I am very satisfied.
Trevino B. Par Australia, 19. mai 2014
It was our third time and thoroughly enjoyed it.

Location, relaxed atmosphere, three good pools and garden settings. A very relaxed time during our stay.
7,7
It was as we pictured it to be and weren't disappointed. We met a lot of lovely guests and enjoyed their company as most were regular patrons of the hotel. We would like to stay in the front building 6 which was been refurbished and due for completion in July, and when we book again would like to stay in it. Overall it's a great hotel and location, but mng't should discuss with local government to clean up the Patong Beach as it is very unclean and requires urgent attention, as many guests wouldn't swim in the water, plus some were thinking of going down to Karon, or Kata for future holidays as the beaches are much cleaner.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - InngangPatong Merlin Hotel Phuket - LobbyPatong Merlin Hotel Phuket - HagePatong Merlin Hotel Phuket - BarneklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salongPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterPatong Merlin Hotel Phuket - TreningsromPatong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotelletPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3A07