eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Pattaya Discovery Beach Hotel

489 North Pattaya, Banglamung, Pattaya Beach Road, Pattaya, Thailand 20150 (Vis kart)

Reserver nå!

Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Bad Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Bad Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Bad Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom
Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Bad Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Bad Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Bad Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Bad Pattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Gjesterom
Område Pattaya Beach Road Antall rom: 168
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 3935 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (3935)
Sorter etter:
Jonny R. Reiste alene Norway, 21. juli 2014
god

god
8
God
Jonny J. Par Sweden, 20. mars 2014
Bra stand hotel

Trevlig personal, bra service och mycket att välja till frukost.
8,3
Hotellet hade problem med vattnet det kom bara hett vatten ur kranarna så det var problem när man skulle duscha och ibland kom det svart vatten när man spolade.
Jarl M. Småbarnsfamilie Norway, 26. desember 2013
ett fint opphold

rommet, ansatte, familievennlig.
9,7
Min beste tur til pattaya, mye pga hotellet, og barna trivdes veldig. Jeg liker å prøve nye hoteller når jeg reiser, men dette var såpass bra, att jeg må velge det samme hotellet på vår neste tur ditt, håper andre som bruker hotellet på min anbefaling, opplevde det samme som oss.
Tom L. Småbarnsfamilie Norway, 15. august 2013
Lettvint

Betjeningen ,rommet og rent.Enkelt og problemfritt.
7,7
Problemfritt. Veldig hjelpsomme og alt kan ordnes via hotellet. Skulle vi på turer, de visste hvor og hva det kostet med Taxi og inngang.
Morten E. Par Norway, 9. juni 2013
Helgetur til Pattaya

Rommet, bassenget og fitness
7
Første inntrykket var at hotellet lå litt vel nære horestrøket soi 6, som er gata ved siden av. Ellers så lå hotellet nære stranda, uten at det var en fordel ved dette besøket da de holdt på å renovere hele Beach Rd. Så det så ut som en byggeplass, og lite attraktivt å ferdes der. Rommet vi hadde var veldig bra, stort fint og rent, med balkong. Desverre utsikt ut mot soi 6. Stort pluss for badet som både hadde badekar og separert dusjkabinett. Bassenget var stort og fint, med en trivelig pool bar. Det var også ett greit fitness senter der. Hoteller ligger sentralt til i soi 6/1 nede ved Beach Rd. Ikke veldig langt unna shopping områdene. Central er innen gå avstand, det samme er BigC. Og eller er det endel boder langs Beach Rd. som selger både klær og diverse annet som er kjekt å ha :) Alt i alt ett bra hotell, litt stiv pris. Men standarden er bra.
Alf R. Par Norway, 3. mai 2013
Fantastisk hotel med en fantastisk utsikt.

Rolig åmråde,utrolig utsikt over Pattaya beach,store flotte rom til en hyggelig pris.Hotel frokosten er veldig bra, en stor buffet med alt en kan tenke seg.
8,3
Per A. Par Norway, 1. januar 2012
OK sted, Rom OK, renholdet burde vært bedre

Utsikt fra rommet
6
Ikke fornøyd med Galla middag, ingen drikke, heller ikke velkomst drink, bare mat, men ikke varm som jeg ønsker. Måtte rydde, jøt neste påfyll. Skuffet
Tips om hotellegenskap: Ligger ved stranden, hvor set er mange muligheter for utflukter
Oscar M. Par Norway, 8. juli 2011
Bra hotell, men noen få anmerkninger er det.

Gode rom med dyne i sengen.
8,7
vi var gjester på hotellet i to omganger. første runde i rom 1209. det var et stort flott rom med fantastisk utsikt. enorm dobbeltseng med enda større dyne. ikke de kjedelige pleddene mellom to laken, men ordentlige saker. andre runde i et rom i syvende etasje. et helt ordinært rom, men komforten var ikke dårligere. hotellets frokost var blant de bedre, med både asiatiske retter og mer vestlig preget mat. svømmebassenget må være av det mere barnevennlige slaget med "strandlinje" og slakk nedoverbakke utover i bassenget. om noe skal påpekes i negativ retning er det lobbybetjenings evne til å yte service. virket som om det var å få utført enkelte ting uten at sjefen var i nærheten. ikke uvanlig i thailand kanskje, men veldig tydelig her.
Svein A. Reiste alene Norway, 16. juni 2011
Bra Hotell

Bra beliggenhet
8
hotellet lå rett ved stranda og soi 6 men ble ikke noe fortsyrret av musikk.ellers var det ryddig og rent og et hyggelig team som jobbet der,god frokost og:-).eneste minuset var en bråkete aircondition
Tips om sightseeing/attraksjoner: Flight the gibbon er noen av det beste jeg har vært med på
Unni T. Foretningsreisende Norway, 5. desember 2010
Fint hotell, rett ved stranden, vennlig betjening.

Bra bassengområde og restaurant. God service.
7
Kjøpte rom Superior Seaview, men fikk tildelt et rom med mindre vinduer og utsikt enn forventet. Ingen heis i den bygningen rommet lå.Mye støy, rett ved bassengområdet.Fint å sitte på restauranten og se på solnedgangen, men all trafikken i gata legger en demper på opplevelsen.Grei gangavstand til det meste.Mye mygg, bruk myggolje!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Pattaya Discovery Beach Hotel PattayaPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BadPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BadPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BadPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BadPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BadPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BadPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - BadPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - GjesteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestaurantPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestaurantPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestaurantPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Kaffebar/kaféPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Inne i hotelletPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Inne i hotelletPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Inne i hotelletPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Inne i hotelletPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Inne i hotelletPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestaurantPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - SvømmebassengPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - TreningsromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - MøteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - MøteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - MøteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - MøteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - MøteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - MøteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - MøteromPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - ForretningssenterPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - LobbyPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - RestaurantPattaya Discovery Beach Hotel Pattaya - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - Pattaya Discovery Beach Hotel, Pattaya

AS-AGWEB-3C03