Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,9
basert på 4913 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 4913 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Verdi for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,4

alf S. fra Norge
Par
Opphold på 3 netter i april 2013
Fantastisk hotel med en fantastisk utsikt.
Rolig åmråde,utrolig utsikt over Pattaya beach,store flotte rom til en hyggelig pris.Hotel frokosten er veldig bra, en stor buffet med alt en kan tenke seg.
Skrevet 09 mai 2013

Per F. fra Norge
Par
Opphold på én natt i desember 2011
OK sted, Rom OK, renholdet burde vært bedre
Utsikt fra rommet
Ikke fornøyd med Galla middag, ingen drikke, heller ikke velkomst drink, bare mat, men ikke varm som jeg ønsker. Måtte rydde, jøt neste påfyll. Skuffet
Skrevet 05 januar 2012

Oscar M. fra Norge
Par
Opphold på 2 netter i juli 2011
Bra hotell, men noen få anmerkninger er det.
Gode rom med dyne i sengen.
vi var gjester på hotellet i to omganger. første runde i rom 1209. det var et stort flott rom med fantastisk utsikt. enorm dobbeltseng med enda større dyne. ikke de kjedelige pleddene mellom to laken, men ordentlige saker. andre runde i et rom i syvende etasje. et helt ordinært rom, men komforten var ikke dårligere. hotellets frokost var blant de bedre, med både asiatiske retter og mer vestlig preget mat. svømmebassenget må være av det mere barnevennlige slaget med "strandlinje" og slakk nedoverbakke utover i bassenget. om noe skal påpekes i negativ retning er det lobbybetjenings evne til å yte service. virket som om det var å få utført enkelte ting uten at sjefen var i nærheten. ikke uvanlig i thailand kanskje, men veldig tydelig her.
Skrevet 25 juli 2011

svein M. fra Norge
Reiste alene
Opphold på 9 netter i juni 2011
Bra Hotell
Bra beliggenhet
hotellet lå rett ved stranda og soi 6 men ble ikke noe fortsyrret av musikk.ellers var det ryddig og rent og et hyggelig team som jobbet der,god frokost og:-).eneste minuset var en bråkete aircondition
Skrevet 19 juni 2011

unni T. fra Norge
Forretningsreisende
Opphold på 2 netter i desember 2010
Fint hotell, rett ved stranden, vennlig betjening.
Bra bassengområde og restaurant. God service.
Ligger for nære soi6, som kalles den urene horegaten i Pattaya.
Kjøpte rom Superior Seaview, men fikk tildelt et rom med mindre vinduer og utsikt enn forventet. Ingen heis i den bygningen rommet lå.Mye støy, rett ved bassengområdet.Fint å sitte på restauranten og se på solnedgangen, men all trafikken i gata legger en demper på opplevelsen.Grei gangavstand til det meste.Mye mygg, bruk myggolje!
Skrevet 08 januar 2011

Henning O. fra Norge
Reiste alene
Opphold på 2 netter i august 2010
Bra opphold
plassering
ingen
hadde ett hyggelig ophold på dette hotellet. lett å finne tilbake til, i forhold til det hottelet jeg hadde før jeg byttet hit, veldig fin utsikkt over pattaya
Skrevet 05 september 2010

Sayed M. fra Bahrain
Par
Opphold på 3 netter i august 2016
Not recommended
The Hotel is old and the Air condition is very hot and is too far from herat of the pattaya city. Is good how is looking for the ladyboy. I don't like the place is too dirty.
Skrevet 24 august 2016

Zhou B. fra Kina
Gruppe
Opphold på én natt i juli 2016
Close to Beach, in a small soi
The hotel is overall ok, it's located in a small soi within walking distance to the beach. The room is very clear and well maintained. However, the breakfast is served in 1 building, you need to walk to that building if you stay in another building
Skrevet 22 august 2016

kassem G. fra Australia
Reiste alene
Opphold på 10 netter i august 2016
Great hotel
See last post needs better gym
Skrevet 22 august 2016

Ayush S. fra India
Småbarnsfamilie
Opphold på 3 netter i august 2016
Nice stay, little away from Walking street
Nice clean hotel , very close to beach, having a private road connecting 2 major roads in Pattaya
Skrevet 19 august 2016