Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Pensiri House

112 Moo 5,Saku ,Naiyang Beach, Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand 83110 (Vis kart)

Reserver nå!

Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Utsiden av hotellet Pensiri House Phuket - Balkong/terasse Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Balkong/terasse Pensiri House Phuket - Fasiliteter Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Inngang Pensiri House Phuket - Attraksjoner i nærheten Pensiri House Phuket - Fasiliteter Pensiri House Phuket - Fasiliteter
Pensiri House Phuket - Omgivelser Pensiri House Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Pensiri House Phuket - Restaurant Pensiri House Phuket - Balkong/terasse Pensiri House Phuket - Omgivelser Pensiri House Phuket - Lobby Pensiri House Phuket - Gjesterom Pensiri House Phuket - Fasiliteter Pensiri House Phuket - Lobby Pensiri House Phuket - Fasiliteter Pensiri House Phuket - Fasiliteter Pensiri House Phuket - Fasiliteter
Område Naiyang Antall rom: 7

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 255 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (255)
Sorter etter:
Gordana K. Reiste alene Sweden, 1. februar 2014
Trevligt; Nära stranden o flygplatsen;

Bra läge nära flygplatsen o stranden!
6
Har bott på Pensiri House en natt bara på väg hem! Är ensam resenär! Det är bra läge nära flygplatsen o nära stranden! Hjälpsam personal! Rummet var rent o bekvämt! Fick hjälp med transport till flygplatsen av ägaren! Kan absolut tänka mig bo längre tid på Pensiri House!
Rapporter denne anmeldelsen
Marielle C. Gruppe Norway, 16. desember 2011
Hyggelig, enkelt hotell nær flyplassen

Hyggelig betjening, rent, varmt vann, god kaffe
8,7
vi kom sent rett fra flyplassen, og skulle reise tidlig dagen etter. så derfor ikke mye til omgivelsene, men gikk en tur ned til stranden som var en kort gåtur unna. der fantes alt av restauranter, butikker og tjenester så det ut til. stranden var fin, med senger og parasoller. hotellet var rent, det var varmt vann i dusjen og betjeningen hyggelig. et greit sted til en billig penge. god kaffe!
Rapporter denne anmeldelsen
Kateryna M. Familie med store barn Ukraine, 7. februar 2016
Per

perfect place to stay
10
The hotel is just great! New clean room, all needed facilities, very pleasant and helpful owner. Highly recommended
Rapporter denne anmeldelsen
Kaire L. Par Estonia, 14. januar 2016
Unreachable staff
5,3
It was impossible to get contact with the staff. They didn't answer to any of my emails, which means that I didn't get required information about the hotel. So I coulnd't stay in the hotel that I'd already booked. I also didn't get any of my money back. Haven't heard of them ever since...
Rapporter denne anmeldelsen
Ilario L. Par Canada, 20. desember 2015
very clean, nice people running the place

price ,location, cleanliness
8
it was a very nice stay , good room and a good location
Rapporter denne anmeldelsen
Zaw Z. Familie med store barn Singapore, 24. november 2015
Nice Place to Stay

Good facilities in the room, Cleanliness, Value for money
6,7
If you want to stay a nice and inexpensive place near Naiyang beach or airport this may be the one to recommend. The only thing a little bit of inconvenience was we had to take our shoes off at the entrance as this is actually operating out of a house !
Rapporter denne anmeldelsen
Karen T. Familie med store barn Australia, 12. november 2015
Great stay

The ease of location to the old city, everything within walking distance including great places to eat, shopping and bars
9,3
The staff were extremely friendly and polite, the premises were very clean with the pool being crystal clear. The only downfall was that we were in one of the rooms that had a very small balcony ( although didn't really hinder our enjoyment). The laneway where Pensiri is located was also very clean with cheap massage only steps away.
Rapporter denne anmeldelsen
Joanne C. Reiste alene Malaysia, 10. november 2015
Cheap, near beach, near airport

Clean, location, cheap
7,7
Satisfied
Rapporter denne anmeldelsen
Sarah T. Forretningsreisende Malaysia, 7. november 2015
Excellent stay at Pen Siri

CLeanliness
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Chaiwat A. Gruppe Thailand, 24. oktober 2015
good

clean valuable
8
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Pensiri House PhuketPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - Utsiden av hotelletPensiri House Phuket - Balkong/terassePensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - Balkong/terassePensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - InngangPensiri House Phuket - Attraksjoner i nærhetenPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - OmgivelserPensiri House Phuket - RekreasjonsfasiliteterPensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Balkong/terassePensiri House Phuket - OmgivelserPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - LobbyPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - Inne i hotelletPensiri House Phuket - BadPensiri House Phuket - BadPensiri House Phuket - Inne i hotelletPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - ButikkerPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - GjesteromPensiri House Phuket - BadPensiri House Phuket - FasiliteterPensiri House Phuket - OmgivelserPensiri House Phuket - BadPensiri House Phuket - RestaurantPensiri House Phuket - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A03