Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Pinnacle Hotel and Suites

Sta. Ana Avenue, Davao City Center, Davao City, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotellet Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Lobby Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Svømmebasseng Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Lobby Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Gjesterom Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Gjesterom Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Gjesterom Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Gjesterom Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotellet Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Dansesal Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Dansesal Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Dansesal Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Svømmebasseng Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Svømmebasseng Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Svømmebasseng Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Rekreasjonsfasiliteter
Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotellet Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotellet Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Kaffebar/kafé Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Gjesterom Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Gjesterom Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Gjesterom Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Inngang Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Pub/salong Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotellet Pinnacle Hotel and Suites Davao City - Restaurant
Område Davao City Center Antall rom: 214
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 331
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (331)
Sorter etter:
Jon E. Gruppe Norway, 7. november 2012
Bra hotell

Trivelig å hjelpsom betjening.
6,7
Hotellet var bra men frokosten var elendig. Var heller ikke Internett på romet å de er dårlig av et nesten nytt hotel. Så de var ikke verd prisen. Men betjeningen var hyggelig å venlige. Alt har vert bra har de vært bedre frokost for den var elendig.
Rencel M. Foretningsreisende Philippines, 26. juni 2015
Nice Hotel

Rooms, Location, Budget
8
Rencel M. Foretningsreisende Philippines, 26. juni 2015
Nice Hotel

Rooms, Location, Food
8
Rencel M. Foretningsreisende Philippines, 26. juni 2015
Nice Hotel

Rooms,Location,Budget
8
Ma. S. Foretningsreisende Philippines, 15. juni 2015
Good location

Location, staff and hospitality
6
Nice hotel until the cockroaches started showing up. The bathroom is moldy and the hallways are not carpeted so the noise is loud.
Ben D. Gruppe United States of America, 12. juni 2015
Bed Bugs

Location
4,7
We got bed bugs
Rachel B. Småbarnsfamilie Philippines, 8. juni 2015
Very good and two thumbs up!

facilities, location and value for money..
9
Definitely we enjoyed our stay in Pinnacle Hotel due to the facilities is very good, location is near to mall and in city and ofcourse reasonable value for our stay
Eliezer B. Småbarnsfamilie Philippines, 7. juni 2015
centrally located

clean, comfortable and good location
9
good one and its one of my favorites. Been here for more than 5x.
Steven C. Par Australia, 4. juni 2015
pinnacle hotel june 2015

customer service,cleanliness,location
8,3
Alain R. Gruppe Australia, 26. mai 2015
great hotel

big room,,,,cleanliness....
7,7
the stay was great...we book for 4 night but end up stay for 7...very good hotel ,,good breky and staff was very good

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Pinnacle Hotel and Suites Davao CityPinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - LobbyPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - LobbyPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - DansesalPinnacle Hotel and Suites Davao City - DansesalPinnacle Hotel and Suites Davao City - DansesalPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - RekreasjonsfasiliteterPinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Kaffebar/kaféPinnacle Hotel and Suites Davao City - RekreasjonsfasiliteterPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - RekreasjonsfasiliteterPinnacle Hotel and Suites Davao City - InngangPinnacle Hotel and Suites Davao City - Pub/salongPinnacle Hotel and Suites Davao City - Utsiden av hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - RestaurantPinnacle Hotel and Suites Davao City - RestaurantPinnacle Hotel and Suites Davao City - RestaurantPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Sport og aktiviteterPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - Kaffebar/kaféPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - SvømmebassengPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Sport og aktiviteterPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Balkong/terassePinnacle Hotel and Suites Davao City - ResepsjonPinnacle Hotel and Suites Davao City - UtsiktPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - KjøkkenPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - BadPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - BadPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotelletPinnacle Hotel and Suites Davao City - GjesteromPinnacle Hotel and Suites Davao City - BadPinnacle Hotel and Suites Davao City - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Pinnacle Hotel and Suites, Davao City

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C06