Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hongkong 00852

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 5388 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
9,0
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (5388)
Sorter etter:
Kjell H. Par Norway, 1. april 2016
Bra hotell med utmerket beliggenhet!
5,7
MTR (metro) under hotellet. Serviceminded og høflig personale. Hotellrommet i 15. etasje var bra. God seng og flott bad som kunne vært litt større.
Rapporter denne anmeldelsen
Jan B. Småbarnsfamilie Norway, 9. november 2015
Helt greit hotel

God beliggenhet med mtr i kjelleren.
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Edvin R. Par Norway, 21. desember 2012
Meget bra hotel

Hyggelig og meget fint personell
10
Dette hotellet er virkelig å anbefale, meget fin beliggenhet midt i sentrum av Hong Kong. Hotell personellet var meget behjelpelig. Shopping gaten rett utenfor, for de som liker det. Kort vei til de virkelig store shopping senterene.
Rapporter denne anmeldelsen
Si T. Par Norway, 20. oktober 2011
nice place and great staFF

price and location
7,7
hotelet ligger på en hovedgate. og nær undergrounstation. staff var veldig hyggelig og hjelpsom.rommet var fint og rent. men staff kunne ikke mye når man spørre dem hvor og hva man skal gjøre i hong kong. ga oss bare et kart.
Tips: kjøp dags billett på underground service. man tjener på det. husk å være nøye hvor man skal ut fra underground station. ta en tur til victoria peak. fantastisk utsikt. dra dit ca 15.00 og bli der til det blir mørk. etterpå ta båten tilbake og se på lyset fra brygge
Rapporter denne anmeldelsen
Lim N. Par Singapore, 2. mai 2016
scary room
4
We found a small cockroache upon check in at room 838 inside the wardrobe. Informed the staff and they send 2 staff up to spray insecticide around the room but found a cockroach again on our 2nd night stay in the middle of the night when I wake up to use the toilet...other than the cockroaches everything is just fine.
Rapporter denne anmeldelsen
Jinhui S. Småbarnsfamilie Singapore, 2. mai 2016
Good location, newly renovated
5
Room have been newly renovated.. Value for money for itsgreat location...
Rapporter denne anmeldelsen
Lam C. Par Hong Kong, 29. april 2016
Nice hotel
5,7
Good Location ,
Rapporter denne anmeldelsen
Nathamon R. Familie med store barn Thailand, 26. april 2016
Good location, easy to travel around.
4,7
I requested for non-smoking room, but got room on 14th floor with heavy smell of smoking even the whole floor, the pillow was to hard and high for me, so I couldn't sleep on the first night. I should have ask to change at the first stage, but it was late night so I let it pass till the next day. I moved to a new room on 11th floor which was OK. I would suggest if the hotel could have 2 pillows for each person thick/soft and thin so this can serve all kind of clients.
Rapporter denne anmeldelsen
Hsiuh F. Forretningsreisende Singapore, 26. april 2016
Convenient location
5,7
Just next to train station. This is what I want. It was so convenient overall.
Rapporter denne anmeldelsen
Li C. Par Malaysia, 24. april 2016
Location
6,7
Excellent location
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Prudential Hotel HongkongPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - BadPrudential Hotel Hongkong - BadPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - FasiliteterPrudential Hotel Hongkong - FasiliteterPrudential Hotel Hongkong - FasiliteterPrudential Hotel Hongkong - ForretningssenterPrudential Hotel Hongkong - ForretningssenterPrudential Hotel Hongkong - LobbyPrudential Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - ForretningssenterPrudential Hotel Hongkong - SvømmebassengPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - BadPrudential Hotel Hongkong - InngangPrudential Hotel Hongkong - BadPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - TreningsromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - BadPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - RestaurantPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B07