eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Prudential Hotel

222 Nathan Road, Kowloon , Jordan, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Prudential Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Prudential Hotel Hongkong - Inngang Prudential Hotel Hongkong - Lobby Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom Prudential Hotel Hongkong - Suiterom Prudential Hotel Hongkong - Gjesterom
Prudential Hotel Hongkong - Bad Prudential Hotel Hongkong - Svømmebasseng Prudential Hotel Hongkong - Svømmebasseng Prudential Hotel Hongkong - Svømmebasseng Prudential Hotel Hongkong - Treningsrom Prudential Hotel Hongkong - Treningsrom Prudential Hotel Hongkong - Inne i hotellet Prudential Hotel Hongkong - Rekreasjonsfasiliteter Prudential Hotel Hongkong - Forretningssenter Prudential Hotel Hongkong - Møterom Prudential Hotel Hongkong - Møterom Prudential Hotel Hongkong - Møterom
Område Jordan Antall rom: 432

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 3978 anmeldelser

Verdi for pengene
7,5
Sted
9,0
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (3978)
Sorter etter:
Edvin R. Par Norway, 21. desember 2012
Meget bra hotel

Hyggelig og meget fint personell
10
Dette hotellet er virkelig å anbefale, meget fin beliggenhet midt i sentrum av Hong Kong. Hotell personellet var meget behjelpelig. Shopping gaten rett utenfor, for de som liker det. Kort vei til de virkelig store shopping senterene.
Si T. Par Norway, 20. oktober 2011
nice place and great staFF

price and location
7,7
hotelet ligger på en hovedgate. og nær undergrounstation. staff var veldig hyggelig og hjelpsom.rommet var fint og rent. men staff kunne ikke mye når man spørre dem hvor og hva man skal gjøre i hong kong. ga oss bare et kart.
Tips: kjøp dags billett på underground service. man tjener på det. husk å være nøye hvor man skal ut fra underground station. ta en tur til victoria peak. fantastisk utsikt. dra dit ca 15.00 og bli der til det blir mørk. etterpå ta båten tilbake og se på lyset fra brygge
Min S. Familie med store barn United States of America, 27. august 2014
Convenience, whatelse do you want?

Convenience, Location, Mobility
7,7
This hotel is chosen due to its location, steps away from Airbus Stop, MRT Jordan station. Twice already had I stayed here, beds are very comfortable, room size is OK by taking HK standard for consideration. One thing, the Con, I wish to point out is no free Wi Fi @ the room. You can use a public Wi Fi at lobby, though. I ended up buying a prepaid sim card, which is just as inexpensive anyway.
Veronica C. Familie med store barn Singapore, 26. august 2014
Good location

Location. I got a good rate with spacious room.
7,3
Good location, spacious room except that the working desk is tuck behind a dark, high bar/fridge cabinet.
Theodore W. Par United States of America, 24. august 2014
Average larger room

Location and price
9
I enjoyed my stay at the hotel.
Panida J. Småbarnsfamilie Thailand, 16. august 2014
Good location and safe

Good location, welcomed staffs, and cleanliness
8,7
very good time for us.
Panida J. Familie med store barn Thailand, 16. august 2014
Happy

Good location, safe and clean
8,3
Very excellent.
Pasu K. Reiste alene Thailand, 12. august 2014
Great Location, Clean and Easy to go

Great Location, Centrally located TST, Near MRT
6,7
Good but Gym is very small and picture that advertised is not right.
Pui Y. Reiste alene Hong Kong, 12. august 2014
good, since hotel fully book, i upgrade to suite

good staffs,
8,7
very very good, upgrade me to suite room
Vorratat T. Småbarnsfamilie Thailand, 10. august 2014
Nice Hotel location

location, room, staff
8
It,s very easy to going from hotel to MRT. The free WiFi is available at the lobby only. The room is a little bit small for travel with your child.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Prudential Hotel HongkongPrudential Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPrudential Hotel Hongkong - InngangPrudential Hotel Hongkong - LobbyPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - SuiteromPrudential Hotel Hongkong - GjesteromPrudential Hotel Hongkong - BadPrudential Hotel Hongkong - SvømmebassengPrudential Hotel Hongkong - SvømmebassengPrudential Hotel Hongkong - SvømmebassengPrudential Hotel Hongkong - TreningsromPrudential Hotel Hongkong - TreningsromPrudential Hotel Hongkong - Inne i hotelletPrudential Hotel Hongkong - RekreasjonsfasiliteterPrudential Hotel Hongkong - ForretningssenterPrudential Hotel Hongkong - MøteromPrudential Hotel Hongkong - MøteromPrudential Hotel Hongkong - MøteromPrudential Hotel Hongkong - MøteromPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - DansesalPrudential Hotel Hongkong - Bad


AS-AGWEB-3C03