Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Pullman Berlin Schweizerhof Hotel

Budapester Strasse 25, Tiergarten, Berlin, Tyskland 10787

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 65 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (65)
Sorter etter:
Lars B. Gruppe Norway, 28. september 2015
Siste opphold

Rommen var helt som ønsket, god plass og tilgjengelig
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Jonny M. Par Norway, 23. april 2014
En perle i Berlin

Beliggenhet, frokost og atmosfære
9,3
Hadde et nydelig opphold her i siste del av påsken 2014. Rent og pent rom, god mat, og kort vei til offentlig transport, shopping og andre attraksjoner.
Rapporter denne anmeldelsen
Terje M. Familie med store barn Norway, 15. oktober 2012
Bra hotell med god beligenhet

God frokost, bra spa-/treningsavdeling, god størelse på rommene
8,7
Var veldig fornøyd med alt bortsett fra at air condition fungerte dårlig. Da det i tillegg ikke var mulig å få mer enn en liten sprekk på vinduene ble det for varmt på rommene om natten.
Rapporter denne anmeldelsen
Theary S. Par Australia, 28. august 2015
Very nice hotel. Staff are amazing. Stay here for

Sauna Hotel room and staff
9
It was amazing would stay here again but the food is quite limited hope there was more
Rapporter denne anmeldelsen
Christopher P. Par United Kingdom, 20. juni 2015
great hotel

breakfast , staff and swimming complex
9
Rapporter denne anmeldelsen
Ali A. Forretningsreisende Qatar, 27. mai 2015
Comfort

location, bar, clean
8,7
Very good
Rapporter denne anmeldelsen
Rohaizak M. Par Malaysia, 19. april 2015
good hotel.in an excellent location friendly staff

good location
10
Rapporter denne anmeldelsen
Guido K. Forretningsreisende Netherlands, 12. februar 2015
Central location for the business traveller

Convenient, location, focus on business traveller
7
I had a wonderful stay in this hotel. It has a focus on biusiness travellers. Th elocation is good, staff is helpfull and the breakfast is good. All you need for a short trip.
Rapporter denne anmeldelsen
Craig D. Reiste alene United Kingdom, 22. desember 2014
Berlin trip, Dec

Staff were excellent, pool great and restaurant great.
10
Will be coming back next year, and will be stopping with you again.
Rapporter denne anmeldelsen
Ronald W. Par Australia, 18. september 2014
Luxury in Berlin

Sauna Pool Robe
8,7
Excellent
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Pullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Utsiden av hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - GjesteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - RestaurantPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Pub/salongPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - RestaurantPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - DansesalPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - LobbyPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - ResepsjonPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Pub/salongPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Pub/salongPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - SpaPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - SpaPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - MøteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - ResepsjonPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - MøteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - RestaurantPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - LobbyPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - RekreasjonsfasiliteterPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Utsiden av hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Utsiden av hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Pub/salongPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - MøteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - RekreasjonsfasiliteterPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - SvømmebassengPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - LobbyPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - RestaurantPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - SvømmebassengPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - MøteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - MøteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - MøteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - RekreasjonsfasiliteterPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - SvømmebassengPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - SvømmebassengPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - GjesteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - GjesteromPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - InngangPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotelletPullman Berlin Schweizerhof Hotel Berlin - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C03