Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Đống Đa distrikt, Hanoi, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Svømmebasseng Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Treningsrom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Svømmebasseng Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salong Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Møterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salong Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salong Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inngang
Område Đống Đa distrikt Antall rom: 242
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 282 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (282)
Sorter etter:
Thomas J. Reiste alene Norway, 30. juni 2014
Hyggelig

Betjeningen, Beliggenhet, Sentralt
7,3
Fint hotell, litt sparsommelige rom, helt ok til den prisen.
Ashay B. Foretningsreisende India, 22. mai 2015
great hotel

clean, professional service, fast
10
stary was nice and helpfull staff.
Wong P. Reiste alene Hong Kong, 18. mai 2015
Clean, big room & good staff

Clean, big room & good staff
9
Clean, big room & good staff. The hotel is near to shopping malls.
Aldric A. Foretningsreisende France, 15. mai 2015
My review

Location, Food, Fitness
7
Lam W. Foretningsreisende Hong Kong, 8. mai 2015
clean and good wifi signal

gym, big room
7,7
Usually stay in this hotel whenever trip to Hanoi.
Sophie B. Foretningsreisende France, 8. mai 2015
Pullman Hanoi

Very polite and professional staff; know how to welcome guests in a friendly manner; rooms are very clean and spacious
9
Excellent. Alway enjoy a stay in a Pullman hotel. Whether in Jakarta or KL or Hanoi the customer service, the high level of service and its efficiency are highly appreciated.
Jim L. Foretningsreisende Singapore, 22. april 2015
Hotel

Room
6,3
The K. Foretningsreisende Vietnam, 12. april 2015
Good place for stay

Good price, room is beautiful, service is
8,7
Krerksak L. Foretningsreisende Thailand, 11. april 2015
Great International Hotel

Room, Internet, Location
9,7
Koji T. Foretningsreisende Japan, 7. april 2015
Old hotel room, no hot water
3,3
I regret to book Pullman Hanoi. Nothing to recommend.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Utsiden av hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - BuffetPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - SvømmebassengPullman Hanoi Hotel Hanoi - TreningsromPullman Hanoi Hotel Hanoi - SvømmebassengPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salongPullman Hanoi Hotel Hanoi - SpaPullman Hanoi Hotel Hanoi - SpaPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - MøteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - BuffetPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salongPullman Hanoi Hotel Hanoi - InngangPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - DirektørsalongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - DirektørsalongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - Utsiden av hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Mat og drikkePullman Hanoi Hotel Hanoi - Mat og drikkePullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - TreningsromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant

Kundeanmeldelser - Pullman Hanoi Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3A05