Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Đống Đa distrikt, Hanoi, Vietnam 10000 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Dansesal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Buffet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Treningsrom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gjesterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotellet Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Møterom Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Svømmebasseng Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Svømmebasseng Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salong Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salong Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salong Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Spa Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Inngang
Område Đống Đa distrikt Antall rom: 242
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 294
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (294)
Sorter etter:
Thomas J. Reiste alene Norway, 30. juni 2014
Hyggelig

Betjeningen, Beliggenhet, Sentralt
7,3
Fint hotell, litt sparsommelige rom, helt ok til den prisen.
Vincent A. Foretningsreisende France, 24. juni 2015
Very good

Location, staff and food
8
Very good experience
Brian S. Foretningsreisende Indonesia, 23. juni 2015
Comfortable

Location cleanliness service
8,3
Nuraini R. Par Malaysia, 16. juni 2015
Far from Old Quarters, Acceptable Hotel

Breakfast, Efficient Staff, Complimentary Minibar
6,7
Efficient staff who were informative of the area and tours, which they helped arrange. Additional requests were promptly and clearly replied via email. Good location for business but for tourists, quite a hassle to go to attractions and the Old Quarters unless you are prepared to drive/cab over (10 mins) / walk in the sweltering heat (30 mins). Efficient houskeeping and great selection of breakfast.
Yoon J. Foretningsreisende South Korea, 1. juni 2015
clean, kindly, calm..

clean, kindly, calm..
8
clean, kindly, calm..
Yoon J. Foretningsreisende South Korea, 31. mai 2015
clean, kindly, calm..

clean, kindly, calm..
8
clean, kindly, calm.. access easy.
Yoon J. Foretningsreisende South Korea, 31. mai 2015
clean, kindly, calm..

clean, kindly, calm..
8
clean, kindly, calm..
Yap V. Par Singapore, 29. mai 2015
Poor

Free take away coffee
6
Wifi in room poor. Can only use for I person only.lobby at each floor is hot, air-con not working properly ....I being stay this hotel for 4-5 times, I'm not inform abt the executive lounge on 10floor at all
Ashay B. Foretningsreisende India, 22. mai 2015
great hotel

clean, professional service, fast
10
stary was nice and helpfull staff.
Wong P. Reiste alene Hong Kong, 18. mai 2015
Clean, big room & good staff

Clean, big room & good staff
9
Clean, big room & good staff. The hotel is near to shopping malls.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - DansesalPullman Hanoi Hotel Hanoi - BuffetPullman Hanoi Hotel Hanoi - BuffetPullman Hanoi Hotel Hanoi - TreningsromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - MøteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - SvømmebassengPullman Hanoi Hotel Hanoi - SvømmebassengPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Pub/salongPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - SpaPullman Hanoi Hotel Hanoi - SpaPullman Hanoi Hotel Hanoi - InngangPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - DirektørsalongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - DirektørsalongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Inne i hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - Utsiden av hotelletPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Mat og drikkePullman Hanoi Hotel Hanoi - Mat og drikkePullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - TreningsromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - GjesteromPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - LobbyPullman Hanoi Hotel Hanoi - SvømmebassengPullman Hanoi Hotel Hanoi - SpaPullman Hanoi Hotel Hanoi - DirektørsalongPullman Hanoi Hotel Hanoi - DirektørsalongPullman Hanoi Hotel Hanoi - Direktørsalong

Kundeanmeldelser - Pullman Hanoi Hotel, Hanoi

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04