Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salong R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salong R Mar Resort and Spa Phuket - Utsiden av hotellet R Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salong R Mar Resort and Spa Phuket - Restaurant R Mar Resort and Spa Phuket - Utsiden av hotellet R Mar Resort and Spa Phuket - Utsiden av hotellet R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Svømmebasseng R Mar Resort and Spa Phuket - Spa R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom
R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom R Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 78

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2630 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,8
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (2630)
Sorter etter:
Havard K. Par Norway, 27. mars 2013
Nært strand, shopping og uteliv

Sentralt, god plass og skjermet
6
Rapporter denne anmeldelsen
Frank V. Par Norway, 18. februar 2013
Bra hotell med god beliggenhet

Glimrende beliggenhet
8
Bra hotell med god beliggenhet.Pent bassengområde, men litt lite med solstoler. Grei frokost. Litt støy fra nærliggende områder. Kommer gjerne tilbake.
Rapporter denne anmeldelsen
Kristian S. Par Norway, 17. januar 2012
Meget fint hotell med god service

God frokost, god lokasjon og fine rom
10
Vi bodde på dette hotellet i 5 dager, og har ingen ting å utsette på sette oppholdet. Ligger perfekt til, men du slipper alt støy. Å gå til stranden tar kun 3-4 minutt, det samme tar det også til partygaten om kvelden. Gode spiseplasser ligger det også like i nærheten. Dersom en er ute på stranden en hel dag, er det utallige muligheter på vei hjem til å gå innom en av de mange massasjesalongene. Kan uten vil anbefales på det sterkeste.
Rapporter denne anmeldelsen
Oistein H. Reiste alene Norway, 2. november 2011
Bra hotell, med vennlig betjening.

Rolig hotell med lite støy, litt slitt
7,7
Fint baseng og bra spa avdeling. Det var dålig oppmerking av "sti" til stranden.
Rapporter denne anmeldelsen
Bjorn G. Gruppe Norway, 29. desember 2009
Fin lokasjon

Sentralt beliggende i Patong. Nær stranden om man finner snarveien. Renhold ok.
6,7
Hotellet er greit nok. Sikkerheten kan nok forbedres.
Rapporter denne anmeldelsen
David T. Par United Kingdom, 31. januar 2016
relaxing

very close to all you want, excellent service, room overlooking pool fantastic,
9,7
Excellent value, we stayed here at the start of our holiday for 3nights staff are very helpful and look after you , on our 2nd night we had to eat in for our evening meal due to a heavy rainfall which went on for 2 hours but what a pleasure it was food fantastic and the staff in dining room really nice, would recommend this hotel if you want to relax in your hotel but everything within 5 min walk, the beach a bit longer say 15min but hotel do supply drop of bus.
Rapporter denne anmeldelsen
Susan F. Par United States of America, 7. januar 2016
R-Mar perfect location near Patong Beach, but...

The location was a quiet dead end little oasis. Nice and quiet and friendly staff.
7,3
Stay was great, water coming out of shower on floor I can handle and so can R-Mar there was a drain in floor to help. I can't however give them a higher stars than 3 because of their bed. It was really uncomfortable, very hard. We always judge on this answer to the following question: Would we stay again? It's a no because of the bed.
Rapporter denne anmeldelsen
Philipp B. Reiste alene China, 3. januar 2016
All good, but expensive at this time of year

Room size and and interior very good, friendliness of staff, location
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Joel P. Par United States of America, 1. januar 2016
We must have gotten the staff quarters!!

the rate, location and staff were adequate.
6
I was disappointed with the room we received. Instead of the king bed I requested we got two doubles pushed together. The lights came on in the middle of the night( they said they've had that happen in our room before ). The shower leaked everywhere and seemed rather unkept. I feel that given the look of the exterior that the interior was just a shame. I was excited when we showed up and less that happy when we saw our room. Maybe we were just unlucky.
Rapporter denne anmeldelsen
Aaron L. Reiste alene Australia, 30. desember 2015
Good but overpriced

Comfortable, location, breakfast
7
Poor wifi.
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salongR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salongR Mar Resort and Spa Phuket - Utsiden av hotelletR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salongR Mar Resort and Spa Phuket - RestaurantR Mar Resort and Spa Phuket - Utsiden av hotelletR Mar Resort and Spa Phuket - Utsiden av hotelletR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SvømmebassengR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - OmgivelserR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salongR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salongR Mar Resort and Spa Phuket - Pub/salongR Mar Resort and Spa Phuket - SvømmebassengR Mar Resort and Spa Phuket - SvømmebassengR Mar Resort and Spa Phuket - SvømmebassengR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - SvømmebassengR Mar Resort and Spa Phuket - SvømmebassengR Mar Resort and Spa Phuket - SvømmebassengR Mar Resort and Spa Phuket - LobbyR Mar Resort and Spa Phuket - SpaR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - GjesteromR Mar Resort and Spa Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A03