Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

RAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** (Ramada Hotel Berlin Alexanderplatz)

Karl-Liebknecht-Street 32, Mitte, Berlin, Tyskland 10178

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 187 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (187)
Sorter etter:
Rune H. Par Norway, 19. november 2015
bra hotell

gode senger, hyggelig personal, god frokost, bra wifi
8
Rapporter denne anmeldelsen
Ida G. Par Norway, 31. juli 2015
Fantastisk

Renslighet, flotte rom og behjelpelig personale.
9,3
Ble møtt av meget hyggelige resepsjonister, og fikk et perfekt, renslig rom som var moderne og pent. Kort vei til Alexanderplatz. Tidvis dårlig wifi, men det var ikke så viktig for oss i bunn og grunn.
Rapporter denne anmeldelsen
Aaslaug A. Par Norway, 3. desember 2014
Ramada

Beliggenhet, sevice, mat.
2
Veldig bra.
Rapporter denne anmeldelsen
Arvid L. Par Norway, 16. januar 2013
;-)

plassering, frokost, bra standard
9,7
Ingen problemer av noe slag. Kommer gjerne tilbake senere. Eneste minus er den teite glassdøra til badet
Rapporter denne anmeldelsen
Katherine T. Familie med store barn United States of America, 17. april 2016
Great stay in heart of Berlin
6,3
My mom and I stayed at this centrally located hotel for three nights including breakfast - the rooms were nice and clean, breakfast excellent and the location superb for exploring Berlin. Highly recommend for all leisure travelers
Rapporter denne anmeldelsen
Katsiaryna D. Reiste alene Belarus, 7. april 2016
Gooa location, clean, comfortable bed, very good b
6
/
Rapporter denne anmeldelsen
Mark S. Reiste alene United Kingdom, 27. mars 2016
Very disappointed
2,7
Had to wait 3hours to check in as room was not ready
Rapporter denne anmeldelsen
Amir S. Forretningsreisende Israel, 9. mars 2016
Would like to come back

Nice location, clean and comfortable
9
Rapporter denne anmeldelsen
Musthofa S. Forretningsreisende Indonesia, 6. februar 2016
facility
6,3
Not enough soup in the toilet, No cattle in the room No tea or coffee in the room
Rapporter denne anmeldelsen
Hui Y. Gruppe Malaysia, 22. januar 2016
No regrets

Great location, helpful staffs, excellent rooms
9
It was awesome. Had a good stay. Staffs were extremely helpful and friendly. Everything was within walking distance. Extremely convenient.
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
RAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** BerlinRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Utsiden av hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - GjesteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - GjesteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - GjesteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - GjesteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - BadRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - RestaurantRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - BadRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - GjesteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - GjesteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - GjesteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Utsiden av hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Utsiden av hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Inne i hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - LobbyRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - MøteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - MøteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - MøteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - MøteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - MøteromRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Pub/salongRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - ResepsjonRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - RestaurantRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - RestaurantRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - SpaRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Utsiden av hotelletRAMADA Hotel Berlin Alexanderplatz **** Berlin - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C04