Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Ramada Phuket Southsea

204 Karon Road,Muang District, Karon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : South Sea Karon Phuket
Ramada Phuket Southsea Phuket - Inngang Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Lobby Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Gjesterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Fasiliteter
Ramada Phuket Southsea Phuket - Fasiliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Restaurant Ramada Phuket Southsea Phuket - Fasiliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Fasiliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Fasiliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Møterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Møterom Ramada Phuket Southsea Phuket - Fasiliteter Ramada Phuket Southsea Phuket - Treningsrom Ramada Phuket Southsea Phuket - Svømmebasseng Ramada Phuket Southsea Phuket - Svømmebasseng Ramada Phuket Southsea Phuket - Svømmebasseng
Område Karon Antall rom: 152
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 284
anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (284)
Sorter etter:
Johannes T. Reiste alene Sweden, 20. desember 2013
Trevligt strandnära hotell med snabbt internet

Poolen Internet Nära Stranden
7,7
Jag hade 13 trevliga nätter på ett trevligt rum. Frukost buffén var helt ok, med kock som tillagade egg/omelett efter ditt önskemål. Nära till stranden 50 meter, men en hotellvakt som hjälper dig över en ibland väldigt trafikerad gata (dock så är denna gatan ej störande). Fin pool med ca 30 sköna solstolar både i skugga och sol. Nära till lokala restauranger och pubar. Snabbt gratis WiFi på rummet. Ett varningens finger för deras Gym som var dåligt. De flesta maskinerna fungerade inte ens.
Rapporter denne anmeldelsen
Carina J. Reiste alene Norway, 1. januar 2010
Absolutt et bra opphold.

- Hotellet ligger på andre siden av veien i Karon. Å krysse veien i Thailand er ikke bare bare, men her har de egen security som stopper all trafikk før du krysser veien trygt. - Hotellets bassengområdet er veldig bra, med egen bar man kan svømme til og sette seg ved. - Blide og imøtekommende personal som smiler og ønsker deg god dag/kveld. - Jeg var der nyttårsaften og de var flinke til å stelle i stand med underholdning og mat til gjestene. - Hotellet hadde en hyggelig atmosfære. - Deilig og nedkjølt basseng.
7
Jeg sitter igjen med en positiv opplevelse. Blide og i møtekommende personal, og hotellet hadde en hyggelig og rolig atmosfære. Beliggenheten er bra, med egen security til å frakte deg trygt over veien. Kan absolutt anbefale stedet. Karon har en relativ rolig atmosfære i seg selv, i motsetning til Patong som ligger en Tuk-Tuk tur på 10min unna. Vil du ha en rolig og avslappet ferie med muligheter til utflukter fra stranden, og aktiviteter som vannscooter kjøring, vannski kjøring og mulighet til å bli løftet opp i fallskjerm etter båt, så er Karon Beach stedet for deg!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Jeg dro på Phi Phi øyene med speedbåt som absolutt kan anbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Khamsone S. Par Laos, 26. mai 2015
Nice staff but a bit over rate

Near the Karon beach, nice staff and quiet
6,7
it was very quiet maybe due to low season and rainy. Hotel facilities are limited, buffet bteakfast very basic. If you are looking a beach hotel with some facilities, nearby Movenpick hotel maybe better for a liitle more rate. You may also find similar quality hotels nearby
Rapporter denne anmeldelsen
Saadur R. Foretningsreisende India, 24. mai 2015
Good stay

good people
6
I was expecting the service and facilities as other ramada hotel but not get at my expectation ....
Rapporter denne anmeldelsen
Nicola W. Reiste alene Switzerland, 19. februar 2015
Good 3 star hotel

Location, good breakfast, cleanliness
7,7
Overall a good stay. Cons were very poor wifi bandwith and the lack of a pool policy. People were reserving the pool chairs very early in the morning and not showing up for hours till midday/afternoon. The hotel needs a policy and remove items from chairs if not used for an hour.
Rapporter denne anmeldelsen
Dinesh C. Reiste alene Malaysia, 27. januar 2015
Wonderful anniversary stay

Friendly and helpful staff, perfect location
7,7
My husband and I went on our 2nd wedding anniversary and checked-in the day before. On the day of our anniversary, the staff helped my husband surprise me with a bouquet of flowers just after their morning 'fruit basket delivery', it was sweet. Then we went out for the day and when we got back to the room after lunch, there were flowers and towels folded in the form of swans on the bed, it was so beautiful! Room service menu looked good but the actual product was not very good, it was tolerable but after the one time, we always ate out. Location of this hotel is amazing, right across the street from the beach, plenty restaurants nearby (some reasonably priced, some not so but all very tasty). Make sure you try the pad thai (noodles) at 'The Pad Thai' restaurant, it is a small unassuming place but the pad thai there is really the best. Also, do not forget to try the Mango Stick Rice (dessert)!
Rapporter denne anmeldelsen
Alexandru N. Par Romania, 29. desember 2014
Good experience

Location
7
Good hotel in term of location.
Rapporter denne anmeldelsen
Pimchanok S. Småbarnsfamilie Thailand, 26. desember 2014
nice hotel, and location

location, pool, clean
8,3
very nice hotel. clean, good pool,, great location, walk across to Karon Beach, at night so many shops and restaurants.
Rapporter denne anmeldelsen
Lynne C. Reiste alene Australia, 24. desember 2014
Great stay, ticked all the boxes.

Friendly & helpful staff; great pool.
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Chen F. Småbarnsfamilie China, 18. desember 2014
Nice stay

Reception
7
Ok. Nice n quiet. Beach jus across road.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Ramada Phuket Southsea PhuketRamada Phuket Southsea Phuket - InngangRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - RestaurantRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - MøteromRamada Phuket Southsea Phuket - MøteromRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - TreningsromRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - StrandRamada Phuket Southsea Phuket - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C07