Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Ramada Phuket Southsea

204 Karon Beach, Karon Road, Karon, Phuket, Thailand 83100

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 304 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (304)
Sorter etter:
Johannes T. Reiste alene Sweden, 20. desember 2013
Trevligt strandnära hotell med snabbt internet

Poolen Internet Nära Stranden
7,7
Jag hade 13 trevliga nätter på ett trevligt rum. Frukost buffén var helt ok, med kock som tillagade egg/omelett efter ditt önskemål. Nära till stranden 50 meter, men en hotellvakt som hjälper dig över en ibland väldigt trafikerad gata (dock så är denna gatan ej störande). Fin pool med ca 30 sköna solstolar både i skugga och sol. Nära till lokala restauranger och pubar. Snabbt gratis WiFi på rummet. Ett varningens finger för deras Gym som var dåligt. De flesta maskinerna fungerade inte ens.
Carina J. Reiste alene Norway, 1. januar 2010
Absolutt et bra opphold.

- Hotellet ligger på andre siden av veien i Karon. Å krysse veien i Thailand er ikke bare bare, men her har de egen security som stopper all trafikk før du krysser veien trygt. - Hotellets bassengområdet er veldig bra, med egen bar man kan svømme til og sette seg ved. - Blide og imøtekommende personal som smiler og ønsker deg god dag/kveld. - Jeg var der nyttårsaften og de var flinke til å stelle i stand med underholdning og mat til gjestene. - Hotellet hadde en hyggelig atmosfære. - Deilig og nedkjølt basseng.
7
Jeg sitter igjen med en positiv opplevelse. Blide og i møtekommende personal, og hotellet hadde en hyggelig og rolig atmosfære. Beliggenheten er bra, med egen security til å frakte deg trygt over veien. Kan absolutt anbefale stedet. Karon har en relativ rolig atmosfære i seg selv, i motsetning til Patong som ligger en Tuk-Tuk tur på 10min unna. Vil du ha en rolig og avslappet ferie med muligheter til utflukter fra stranden, og aktiviteter som vannscooter kjøring, vannski kjøring og mulighet til å bli løftet opp i fallskjerm etter båt, så er Karon Beach stedet for deg!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Jeg dro på Phi Phi øyene med speedbåt som absolutt kan anbefales.
Anthony B. Forretningsreisende United States of America, 9. mai 2016
Arrived at 2:30 PM and rooms still weren't ready a
3,3
n/a
Makkara S. Par Thailand, 2. mai 2016
Beach front , good location
6,7
Nice hotel , friendly staffs , clean room
Geraldine T. Småbarnsfamilie Singapore, 1. mai 2016
disappointing
4
housekeeping is terrible. they dont clear rubbish nor wash used cups nor do they top up our coffee bags. they dont change our towels and floor mats too
George C. Forretningsreisende Singapore, 10. april 2016
Nil
5,7
Nil
Roushanak S. Småbarnsfamilie Australia, 30. mars 2016
Nice rooms not great food

Pool, staff & beds
7
Not the best food good location rooms are small but clean & staff are friendly. Too small for kids
Danica N. Par United States of America, 30. mars 2016
Four stars, yeah right!

Breakfast and location.
5,7
When we arrived the room power was flickering and air con was not working. We requested a new room and switched rooms. Location was fabulous but the room is outdated. Wifi was absolutely horrible. Good for if you want close to the beach but subpar otherwise.
Mohammed J. Småbarnsfamilie United Arab Emirates, 16. mars 2016
it is awful and very bad hotel
1,3
not clean and there is bad smell in the rooms, the hotel very dirty it should be two star
Mindie A. Familie med store barn United States of America, 2. august 2015
Great Location

Location, location, location
8
Our stay was great. Sasha was very helpful
1-2 av 2 anmeldelser
Ramada Phuket Southsea PhuketRamada Phuket Southsea Phuket - InngangRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - LobbyRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - RestaurantRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - MøteromRamada Phuket Southsea Phuket - MøteromRamada Phuket Southsea Phuket - FasiliteterRamada Phuket Southsea Phuket - TreningsromRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - StrandRamada Phuket Southsea Phuket - GjesteromRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - SvømmebassengRamada Phuket Southsea Phuket - Mat og drikkeRamada Phuket Southsea Phuket - Mat og drikkeRamada Phuket Southsea Phuket - InngangRamada Phuket Southsea Phuket - MøteromRamada Phuket Southsea Phuket - Møterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A04