eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Rayaburi Hotel Patong

3/8 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Lobby Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hage Rayaburi Hotel Patong Phuket - Hage Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suiterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suiterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Suiterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Resepsjon Rayaburi Hotel Patong Phuket - Restaurant Rayaburi Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Hotel Patong Phuket - Inne i hotellet Rayaburi Hotel Patong Phuket - Inne i hotellet Rayaburi Hotel Patong Phuket - Inne i hotellet Rayaburi Hotel Patong Phuket - Varmt bad Rayaburi Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotellet
Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Rayaburi Hotel Patong Phuket - Balkong/terasse Rayaburi Hotel Patong Phuket - Bad Rayaburi Hotel Patong Phuket - Bad Rayaburi Hotel Patong Phuket - Bad Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom Rayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 50
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 2816 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,7
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (2816)
Sorter etter:
Robert C. Par Norway, 6. desember 2014
fint lite hotell som ligger nærme stranda

kort vei til strand, brukbar pris
7,7
hadde en fin opplevelse. drar gjerne tilbake hvis prisen er lav
Torstein S. Par Norway, 20. november 2014
En uke i november

Nær stranden ,sentralt til alt,
5,7
Vi hadde rom ut mot gata. Fikk ikke sove p.g.a høy musikk fra tilig kveld til klokka tre på natta fra bar rett over gata. Hotellet er noe nedslitt og det rant vann fra airconditionanlegget på sittebenken i rommet. Det ble vått på hele badegulvet når man dusjet. Betjeningen var hyggelig og frokosten ok.
Unni K. Par Norway, 5. april 2014
Bra men kjedelig frokostbuffe

Beliggenhet hyggelig personale ,bra renhold
7,7
Bra
Conny J. Par Sweden, 11. mars 2014
Utmärkt hotell med nära till allt.

Närheten till både strand, shopping, nattliv. Trots detta ett lugnt hotell.
9,3
Helt perfekt om man vill bo mitt i smeten utan att det upplevdes stökigt. Bra frukost, fina rum, ingen swimmingpool men jacuzzi uppe på taket med underbar utsikt och man fick vara i stort sett ensam där.
Robert C. Småbarnsfamilie Norway, 3. oktober 2013
Sentralt. Bra pris. Gå avstand til Strand og barer

Sentralt bra pris rene rom
8,3
Magnar R. Par Norway, 1. desember 2012
Sentralt beliggende hotel

Beliggenhet
8,3
Vi tilbrakte 2 netter på dette hotellet som ligger veldig sentralt i forhold til Patong Strand,restauranter,massasjesteder og utesteder.Vi var veldig fornøyd med oppholdet og velger gjerne dette hotellet igjen.
Ole D. Par Norway, 9. februar 2012
Fint hotell, men litt for dårlig service.

Det jeg likte best ved hotellet var at det var kort vei ned til stranda.
8,3
Misfornøyd med servicen. Aircondition virket bare de første dagene. Måtte også klage flere ganger før aircontition ble rep. Da var det slutten på ferien.Likedan måtte vi ha hjelp med safen som også tok sin tid. Vonde senger.Ellers var oppholde bra.
Anne L. Par Norway, 1. februar 2012
halvdårlig hotell med utsikt til slummen

lå ikke langt fra stranda
6,3
dårlige rom med dårlig utsikt. harde senger og dårlig frokost. anbefales ikke til godt voksne folk.
Daniel R. Par Norway, 18. januar 2012
Kjempebra hotell!

Nær stranden!
7,7
Hotellet var kjempe fint, og det var stor tak terrasse! bobblebadet var så som så :/ prøvde det aldri siden det så litt skittent ut. men havet er så nærme så det gjorde ingenting! det var kjempegod service og vi fikk altid hjelp om vi trengte det! det var en minibank på hotelets eiendom, noe som gjorde det lettere og ta ut penger for oss som ikke liker og ta med kortet ut på byen!
Utelivstips: Tiger club! hollywood!
Bente S. Par Norway, 11. februar 2011
Nytt og fint hotell

Ferierende
8
Sentralt beliggende hotell i Patong. Hyggelig personale og god service.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Rayaburi Hotel Patong PhuketRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - LobbyRayaburi Hotel Patong Phuket - HageRayaburi Hotel Patong Phuket - HageRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteromRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteromRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteromRayaburi Hotel Patong Phuket - ResepsjonRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Hotel Patong Phuket - Inne i hotelletRayaburi Hotel Patong Phuket - Inne i hotelletRayaburi Hotel Patong Phuket - Inne i hotelletRayaburi Hotel Patong Phuket - Varmt badRayaburi Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Hotel Patong Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - RekreasjonsfasiliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - Balkong/terasseRayaburi Hotel Patong Phuket - BadRayaburi Hotel Patong Phuket - BadRayaburi Hotel Patong Phuket - BadRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - GjesteromRayaburi Hotel Patong Phuket - RestaurantRayaburi Hotel Patong Phuket - RekreasjonsfasiliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - RekreasjonsfasiliteterRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteromRayaburi Hotel Patong Phuket - SuiteromRayaburi Hotel Patong Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3C03