eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Rayaburi Resort

42/3-9 Moo. 3 Rawai, Mueng, Racha Island, Phuket, Thailand 83000 (Vis kart)

Reserver nå!

Rayaburi Resort Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom
Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Bad Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Strand Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Strand
Område Racha Island
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 1816 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
8,7
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (1816)
Sorter etter:
Arne S. Par Norway, 26. februar 2014
Rolige Racha

Beligenhet
7,3
Signe G. Par Norway, 20. februar 2014
paradis

flotte omgivelser rett ved en drømme strand en fantastisk restaurant og natur
10
Kho racha er en fantastisk øy utenfor phuket. raya buri resort ligger rett ved siam beach som er en drømmestrand på kho racha , med god plass lite støy og en herlig restaurant på stranda hvor man kan sitte med bena i hvit pudder sand, må Oppleves! Hotellet er bare fantastisk , nydelig basseng i en flott hage . luksuriøse store rom og veldig hyggelig hjelpsom betjening.
Bertil E. Småbarnsfamilie Norway, 7. juli 2013
Vi kom aldri dit

Snorklingen
4
Vi kom oss aldri dit. Når vi skulle dit ut vi skulle dit ut så ringte vi ut på hotellet. For og finne ut om de hadde en båt skyss ut dit. Men nei de var meget dårlig på engelsk, så det eneste de sa var. Book boat on e-mail. Så spør jeg hvilken epost adr. Da sier hun mail og igjen og igjen samme opp igjen. Så jeg kom ingen vei. Da booket vi plass på en dykkerbåt ut. Men, når vi dukket opp på piren kl 08.00 så var dykkerbåten kansellert. Hva gjør vi no. Så vi måtte bare booke nytt hotel
Jan C. Reiste alene Norway, 10. februar 2012
ok hotell

Beliggenheten
7,7
Hotellet var av bra standard, god service og svært vennlig personale. Det som var mangelfullt var lite utemøbler. Dusjen var mer eller mindre gått tett. Ellers hadde jeg et topp opphold der som jeg absulutt kan anbefale alle.
Restauranttips: Resturanten ved sjøkanten har en fantastisk beliggenhet.
Jan R. Par Norway, 8. desember 2010
Super service

Nice beach
8,3
Veldig fint, anbefaller dette for andre, absolutt noe aa oppleve. Veldig stille og fint. Ikke saa mye annet aa gjore enn aa gaa paa stranden. Anstte i resturanten var veldig vennlige og supre aa forholde seg til. Dette er absolutt stedet aa reiseom en vil soke ro og orden. Anbefaller dog ogsaa aa prove andre resturanter i omraadet.
Jeff H. Par United States of America, 8. februar 2015
Nice resort

Private beach, fitness center (but closed), friendly staff
8,7
The stay was good except we stay by the pool and it was very loud. And way too many Chinese people (sorry).at around 930 or 10 in the morning you had to leave your room because it was just too loud with kids and people.but having said that the resort is great , great views and the people are great! I will definitely be back.
Emily G. Par Australia, 11. januar 2015
nice landscaping

nice staff ,quick responds,clean room
10
Nina B. Par Germany, 10. januar 2015
Awesome beach, but deterioration of facilities

Beach, snorkeling, nature
6
The Resort has been beautiful a couple of years ago. The rooms are not that tidy, and everythings lacks maintainance. Some of the staff seem to hang around all the time.
Novica L. Par Germany, 6. januar 2015
Terrible
2
Terrible. All the negative things that are mentioned by others are true. They really don't know what service is. We were prepared to spent money but like we want to, not like they force me to. Stuff is impolite. Food in the restaurant is good although higher priced then elsewhere. Ask for transport back to Phuket as you check in, they will try to squeeze some extra money for that too.The hole island is full of garbage. We will never come back.
Liao S. Familie med store barn United States of America, 26. desember 2014
Pay attention to different Rayaburi hotels

Swimming pool, location,comfortness
8,7
The stay at the resort was fine. However the staff at the resort recommended the Rayaburi Hotel in Patong for our next stop, which was a terrible experience for us. We liked the resort so when we returned to Phuket staying one night to catch an early flight to Bangkok, I asked the resort staff to book a room for us with the Rayaburi Hotel in Patong, as we thought the same brand would carry some consistent service. That night in Patong, we couldn't sleep as there was a LOUD bar across the street keeping high volum of music until 3am. The hotel failed to tell us this problem when we checked in even they knew it. In sum, this experience affects how I feel about the resort eventually. I wouldn't support the Rayaburi brand anywhere I go. What a shame.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Rayaburi Resort PhuketRayaburi Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - BadRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - BadRayaburi Resort Phuket - Balkong/terasseRayaburi Resort Phuket - SvømmebassengRayaburi Resort Phuket - SvømmebassengRayaburi Resort Phuket - SvømmebassengRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - BarneklubbRayaburi Resort Phuket - TreningsromRayaburi Resort Phuket - BarneklubbRayaburi Resort Phuket - TreningsromRayaburi Resort Phuket - BarneklubbRayaburi Resort Phuket - TreningsromRayaburi Resort Phuket - Barneklubb

Kundeanmeldelser - Rayaburi Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B06