Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Rayaburi Resort

42/3-9 Moo. 3 Rawai, Mueng, Racha Island, Phuket, Thailand 83000 (Vis kart)

Reserver nå!

Rayaburi Resort Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom
Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Gjesterom Rayaburi Resort Phuket - Bad Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotellet Rayaburi Resort Phuket - Omgivelser Rayaburi Resort Phuket - Strand Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Restaurant Rayaburi Resort Phuket - Strand
Område Racha Island
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 1907 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (1907)
Sorter etter:
Arne S. Par Norway, 26. februar 2014
Rolige Racha

Beligenhet
7,3
Signe G. Par Norway, 20. februar 2014
paradis

flotte omgivelser rett ved en drømme strand en fantastisk restaurant og natur
10
Kho racha er en fantastisk øy utenfor phuket. raya buri resort ligger rett ved siam beach som er en drømmestrand på kho racha , med god plass lite støy og en herlig restaurant på stranda hvor man kan sitte med bena i hvit pudder sand, må Oppleves! Hotellet er bare fantastisk , nydelig basseng i en flott hage . luksuriøse store rom og veldig hyggelig hjelpsom betjening.
Bertil E. Småbarnsfamilie Norway, 7. juli 2013
Vi kom aldri dit

Snorklingen
4
Vi kom oss aldri dit. Når vi skulle dit ut vi skulle dit ut så ringte vi ut på hotellet. For og finne ut om de hadde en båt skyss ut dit. Men nei de var meget dårlig på engelsk, så det eneste de sa var. Book boat on e-mail. Så spør jeg hvilken epost adr. Da sier hun mail og igjen og igjen samme opp igjen. Så jeg kom ingen vei. Da booket vi plass på en dykkerbåt ut. Men, når vi dukket opp på piren kl 08.00 så var dykkerbåten kansellert. Hva gjør vi no. Så vi måtte bare booke nytt hotel
Jan C. Reiste alene Norway, 10. februar 2012
ok hotell

Beliggenheten
7,7
Hotellet var av bra standard, god service og svært vennlig personale. Det som var mangelfullt var lite utemøbler. Dusjen var mer eller mindre gått tett. Ellers hadde jeg et topp opphold der som jeg absulutt kan anbefale alle.
Restauranttips: Resturanten ved sjøkanten har en fantastisk beliggenhet.
Jan R. Par Norway, 8. desember 2010
Super service

Nice beach
8,3
Veldig fint, anbefaller dette for andre, absolutt noe aa oppleve. Veldig stille og fint. Ikke saa mye annet aa gjore enn aa gaa paa stranden. Anstte i resturanten var veldig vennlige og supre aa forholde seg til. Dette er absolutt stedet aa reiseom en vil soke ro og orden. Anbefaller dog ogsaa aa prove andre resturanter i omraadet.
Yong X. Par Singapore, 9. mai 2015
Couple Stay

Location, privacy, friendly staff.
8
Xiaobo W. Par China, 4. mai 2015
The resort should be improve better

Rayaburi Resort
3,7
At first we waiting for the speed boat transfer to Racha ,the boat not so good when go to the island the resort staff use a very old truck (no roof )to transfer all the guests .check in the staff attitude is good .but when we go time is not so nice . The house is clean ,but looks like old ~the door need use key not a modern type use card . Shower water is a bit salty , Important is wifi is like a snail SoSoSo slow ! But the racha isaland sea is really nice ~~hope my comment can useful for yours Thanks .
Maria K. Par Sweden, 9. april 2015
Stunning island amazing beach but slowly decaying

Beach beach beach
7,7
Amazing beach and island. Rooms not cleaned properly and need maintance work. Towels and sheets not cleaned properly. Other guests are rude and dirty, they leave their trash on the beach!!! Staff is very friendly and polite and I felt sorry for them because guests are generally rude to them. Island feels isolated which is amazing and the beach is soo beautiful your eyes hurt. Not many daytrippers btwn 14-16 we were the only couple swimming in the pristine blue. Not much difference btwn this beach and the colours at maldives.
Sarah W. Småbarnsfamilie United Kingdom, 7. april 2015
Great

Location, beach and pool
9
Jose S. Par Spain, 7. april 2015
very nice island

emplacement, views, managers
5,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Rayaburi Resort PhuketRayaburi Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - BadRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - OmgivelserRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - RestaurantRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - StrandRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - GjesteromRayaburi Resort Phuket - BadRayaburi Resort Phuket - Balkong/terasseRayaburi Resort Phuket - SvømmebassengRayaburi Resort Phuket - SvømmebassengRayaburi Resort Phuket - SvømmebassengRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - Utsiden av hotelletRayaburi Resort Phuket - BarneklubbRayaburi Resort Phuket - TreningsromRayaburi Resort Phuket - BarneklubbRayaburi Resort Phuket - TreningsromRayaburi Resort Phuket - BarneklubbRayaburi Resort Phuket - TreningsromRayaburi Resort Phuket - Barneklubb

Kundeanmeldelser - Rayaburi Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A05