Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu City, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Red Planet Cebu Cebu City - Utsiden av hotellet Red Planet Cebu Cebu City - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu City - Gjesterom
Område Cebu City Antall rom: 150
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 4567
anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (4567)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 2. februar 2014
Bra läge i Cebu stad

Läget, rummets standard, trevlig personal
9,3
TRevlig vistelse med närhet till en mängd resturanger i ett modernt shoppingcenter. Även gångavstånd (dagtid) till stadens centrum.
Rapporter denne anmeldelsen
Kristoffer P. Par Norway, 14. oktober 2013
Billig og bra hotel for en natt i storbyen

Nære shopping, lett å få taxi, rolig hotel
8,7
Bra rom, små, men veldig god standard. Vi bodde i 8 etg, hadde god utsik over byen. Rett over gaten er et enormt kjøpesenter, mange spisesteder å velge i mellom for frokost, lunsj og middag. Mye trafikk rundt, men vi ble ikke plaget av dette.
Rapporter denne anmeldelsen
Jon H. Reiste alene Norway, 17. juli 2013
Meget bra

Det var alt
8,7
Veldig veldig bra Hotel jeg stortrives på dette Hoteø.
Rapporter denne anmeldelsen
Andreas A. Par Norway, 14. februar 2013
Fine rom og hyggelig betjening

Rent
10
God service. Rene fine rom. Bra trykk i dusj. Ikke noe mat, men kun et par minutter gange til senter fullt av alt du måtte ønske deg. For å komme inn i lobby må man ta heisen opp en etasje via en sikkerhetsvakt. Så veldig trygt så lenge det ikke brenner.. Alt i alt veldig fornøyd, anbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Andrew W. Småbarnsfamilie United Kingdom, 31. juli 2015
Good location

Cleanliness, Location and staff
8,7
Stay was as usual fine but the Internet feed constantly dropped. Install a signal booster hotel, it's cheap and works!
Rapporter denne anmeldelsen
Ernesto J. Foretningsreisende Philippines, 31. juli 2015
Good and nice

Location
8
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Korei Y. Par Japan, 31. juli 2015
convenient

hot shower, place, cheap
6,3
when I woke up in morning, I found there were so many ants in our bed. I think its because of bad cleaner. but location is good, it takes around 3 minitus to Ayala mall.
Rapporter denne anmeldelsen
Barmy G. Par United Kingdom, 31. juli 2015
Great place for short shopping trip

Staff price & location
6
Rapporter denne anmeldelsen
Regina C. Par South Korea, 30. juli 2015
good location

location, clean, cheap
7,3
It was clean but the room was tiny. However it is cheap so i wouldn't complain.
Rapporter denne anmeldelsen
Alvin A. Foretningsreisende Singapore, 30. juli 2015
Small and Compact

Price, Location & Staff
9
The stay was good. Although the room is small, there is enough space to move around. Good price and location as well.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Utsiden av hotelletRed Planet Cebu Cebu City - GjesteromRed Planet Cebu Cebu City - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AM-AGWEB-4D05