Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, IT Park, Cebu City, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Red Planet Cebu Cebu City - Utsiden av hotellet Red Planet Cebu Cebu City - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu City - Gjesterom
Område IT Park Antall rom: 150

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 4860 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (4860)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 2. februar 2014
Bra läge i Cebu stad

Läget, rummets standard, trevlig personal
9,3
TRevlig vistelse med närhet till en mängd resturanger i ett modernt shoppingcenter. Även gångavstånd (dagtid) till stadens centrum.
Rapporter denne anmeldelsen
Kristoffer P. Par Norway, 14. oktober 2013
Billig og bra hotel for en natt i storbyen

Nære shopping, lett å få taxi, rolig hotel
8,7
Bra rom, små, men veldig god standard. Vi bodde i 8 etg, hadde god utsik over byen. Rett over gaten er et enormt kjøpesenter, mange spisesteder å velge i mellom for frokost, lunsj og middag. Mye trafikk rundt, men vi ble ikke plaget av dette.
Rapporter denne anmeldelsen
Jon H. Reiste alene Norway, 17. juli 2013
Meget bra

Det var alt
8,7
Veldig veldig bra Hotel jeg stortrives på dette Hoteø.
Rapporter denne anmeldelsen
Andreas A. Par Norway, 14. februar 2013
Fine rom og hyggelig betjening

Rent
10
God service. Rene fine rom. Bra trykk i dusj. Ikke noe mat, men kun et par minutter gange til senter fullt av alt du måtte ønske deg. For å komme inn i lobby må man ta heisen opp en etasje via en sikkerhetsvakt. Så veldig trygt så lenge det ikke brenner.. Alt i alt veldig fornøyd, anbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Johnathon S. Reiste alene Australia, 8. februar 2016
Great hotel rooms very good staff

Price location good rooms great staff
8,7
It was great will definitely be going there next time I am in Cebu
Rapporter denne anmeldelsen
Myla M. Forretningsreisende Philippines, 5. februar 2016
my second and my first

I got a great view fr my room, wi-fi connection and the cleanliness
8,3
It is my second time to check in under RED PLANET hotel but my first in Cebu branch. Again the experience is amazingly good. Downstairs there is a 7/11 store and calling a taxi is not a problem. Staff are very competent and professional. I wish I stayed longer here though its far away from my training venue. But, 'the best lechon @ Rico's restaurant' is just at the back of the hotel and across is the Ayala Mall. Great! Looking forward to be back in this hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Chia-Wen C. Reiste alene Taiwan, 2. februar 2016
Red Planet hotel is worth visiting

Good location & Friendly & cleanliness
9,7
It's very convenient.. The hotel is located near Ayala mall
Rapporter denne anmeldelsen
Jude V. Reiste alene Philippines, 2. februar 2016
Very Good

Location is perfect! Cleanliness is superb!
8,7
I had a comfortable and quiet stay at Red Planet Cebu.
Rapporter denne anmeldelsen
Chia-Wen C. Reiste alene Taiwan, 31. januar 2016
Red Planet hotel is worth visiting

Good location Cleanliness Friendly
9,7
It's very good location... It's be located near Ayala Mall.
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas H. Par Switzerland, 30. januar 2016
Location good, but too expensive for what you get

Location
6,3
Rooms are very small. Airconditioning doesnt work properly. Very noisy (even at the 7th floor). 50dollars are in my eyes just too much for this hotel. Nearby there are way better ones for just a little more money. (E.g. Mandarin plaza, we also stayed there and value for money is in my opinion better)
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Utsiden av hotelletRed Planet Cebu Cebu City - GjesteromRed Planet Cebu Cebu City - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04