Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Red Planet Cebu

36 Archbishop Reyes Avenue, IT Park, Cebu City, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Red Planet Cebu Cebu City - Utsiden av hotellet Red Planet Cebu Cebu City - Gjesterom Red Planet Cebu Cebu City - Gjesterom
Område IT Park Antall rom: 150
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 4625
anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (4625)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 2. februar 2014
Bra läge i Cebu stad

Läget, rummets standard, trevlig personal
9,3
TRevlig vistelse med närhet till en mängd resturanger i ett modernt shoppingcenter. Även gångavstånd (dagtid) till stadens centrum.
Rapporter denne anmeldelsen
Kristoffer P. Par Norway, 14. oktober 2013
Billig og bra hotel for en natt i storbyen

Nære shopping, lett å få taxi, rolig hotel
8,7
Bra rom, små, men veldig god standard. Vi bodde i 8 etg, hadde god utsik over byen. Rett over gaten er et enormt kjøpesenter, mange spisesteder å velge i mellom for frokost, lunsj og middag. Mye trafikk rundt, men vi ble ikke plaget av dette.
Rapporter denne anmeldelsen
Jon H. Reiste alene Norway, 17. juli 2013
Meget bra

Det var alt
8,7
Veldig veldig bra Hotel jeg stortrives på dette Hoteø.
Rapporter denne anmeldelsen
Andreas A. Par Norway, 14. februar 2013
Fine rom og hyggelig betjening

Rent
10
God service. Rene fine rom. Bra trykk i dusj. Ikke noe mat, men kun et par minutter gange til senter fullt av alt du måtte ønske deg. For å komme inn i lobby må man ta heisen opp en etasje via en sikkerhetsvakt. Så veldig trygt så lenge det ikke brenner.. Alt i alt veldig fornøyd, anbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Leah M. Par Philippines, 1. september 2015
Value for money

Location, value for money, location
8
Rapporter denne anmeldelsen
Douglas F. Par United States of America, 29. august 2015
a good choice

price location bed
7,3
The bed was very good, the staff 100% friendly. The only thing is that the windows do not open so the room runs out of air.
Rapporter denne anmeldelsen
Florence J. Familie med store barn United States of America, 29. august 2015
Wonderful planet

Location, staff, price
9
The staff was very accommodating especially since our plane was very very late. She recommended for food to be delivered to us. She also allowed us to stay in the hotel since we arrived late in the evening and we requested for a late check out. The hotel is conveniently located across Ayala mall where we spent the whole afternoon because our flight to tacloban was late in the evening. The convenience store at the ground floor of the building also helped us for our needs since we came in late and stores around were not open anymore Two thumbs up to red planet , a wonderful planet for me and my son and my sister.
Rapporter denne anmeldelsen
Harlene V. Gruppe Philippines, 28. august 2015
👍👍

Clean.Nice location.Worth the price
8,7
Great
Rapporter denne anmeldelsen
Ian R. Foretningsreisende Philippines, 28. august 2015
Great

Price clean location
8
Good. Just what i expect
Rapporter denne anmeldelsen
Harold L. Par United States of America, 28. august 2015
Basic, clean accomodations

Location, ease of check in and cleanliness
7,3
It was comfortable and without any problems. The air conditioner was noisy at times.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Red Planet Cebu Cebu CityRed Planet Cebu Cebu City - Utsiden av hotelletRed Planet Cebu Cebu City - GjesteromRed Planet Cebu Cebu City - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A05