Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Red Planet Makati

E. Mercado corner F. Calderon St., Makati, Manila, Filippinene 1210 (Vis kart)

Reserver nå!

Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Bad Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Butikker Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Rekreasjonsfasiliteter Red Planet Makati Manila - Butikker Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Fasiliteter
Red Planet Makati Manila - Rekreasjonsfasiliteter Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Rekreasjonsfasiliteter Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Rekreasjonsfasiliteter Red Planet Makati Manila - Fasiliteter Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Rekreasjonsfasiliteter Red Planet Makati Manila - Restaurant Red Planet Makati Manila - Fasiliteter
Område Makati Antall rom: 213
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 4320
anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
7,8
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (4320)
Sorter etter:
Kim A. Par Norway, 4. oktober 2014
Lite og enkelt rom, men rent og pent.

Sentralt,rent og billigt.
8,3
Vi hadde ett flott opphold på Tune Hotel Makati. Små men rene og nye rom,varmt vann i dusjen og flat screen tv. Komfortabel seng og safe på rommet. Manglet minibar/kjøleskap men det var ikke det største savnet. Hadde også en fin pub og restaurant nede. Insider sports pub med god mat,billijard bord og flere storskjermer med div sport. Anbefales for kortere opphold om man vil bo sentralt i makati,nærhet til det meste. 50 m til ei bargate om man er av typen som like fest og moro.
Rapporter denne anmeldelsen
Rolf L. Par Norway, 30. august 2014
Bra hotell

Beliggenhet,hyggelig betjening,bra pris
8,7
Veldig bra, utvidet med 3 dager ekstra. Bra utgangspunkt for utflukter
Rapporter denne anmeldelsen
Shirley F. Familie med store barn Norway, 26. juli 2014
Value for money

Staff, service, room
8
Det er andre gang vi bor på dette hotellet. Ingenting å klage på, servicen var praktfull og de ansatte var veldig hjelpsomme. Rommene var veldig rene og er midt i blinken for deg som trenger et rom å sove i bare. Rommene er ikke så store, men det går helt fint med tanke på at de var veldig fine. Kommer garantert tilbake
Rapporter denne anmeldelsen
Rolf L. Par Norway, 15. januar 2014
Greit hvis man ikke skal oppholde seg på rommet.

Hyggelig betjening. Beliggenhet.Renslighet.
4,7
Skuffende lite rom. Var stort sett bare plass til seng og bagasje
Rapporter denne anmeldelsen
Jan I. Par Norway, 21. september 2013
for meg var det en fin plass for overnatting :)

sentralt for meg . fordi den norske ambasade ikke er så langt unna
9
greit bra anbefales. for andre tilreisende til makita pilipines
Rapporter denne anmeldelsen
Kjetil H. Reiste alene Norway, 13. juni 2013
Fun and comfterble

Renslighet, sentralt og hyggelig betjening
7,7
Jeg hadde et fint opphold på hotellet og kommer nok til å bo der neste gang jeg reiser til Manila, Makati.
Rapporter denne anmeldelsen
David G. Reiste alene Australia, 31. juli 2015
Great spot for an overnight stay

Once I found the hotel (maps not very helpful) it was ideally located right next to a sportsbar and diner.
6,3
My stay was fine albeit a little issue with the shower rose leaking - only downside it could have had a small refrigerator to keep a few beers in - I used there car service to the airport which was cheaper that a metered taxi. Overall it was a nice room, clean and comfortable for my overnight stay.
Rapporter denne anmeldelsen
Josephine A. Foretningsreisende Philippines, 31. juli 2015
Worth yhe stay.

Very accessible. Clean and well maintained. Comfortable bed. The aicon is disturbing because it shuts down and the lighting system is somewhat affected maybe due to electricity flactuation.
8
Good!
Rapporter denne anmeldelsen
Rachel R. Foretningsreisende Philippines, 30. juli 2015
Value for Money

Location, Rate and Cleanliness
8
I am a regular customer of Red Planet (Tune Hotel), Cebu and Ortigas, though this is my first time in Makati, evident of my satisfying stay, everytime!
Rapporter denne anmeldelsen
Gladys D. Reiste alene Philippines, 30. juli 2015
Affordable and convenieny stay

Good location
9
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Red Planet Makati ManilaRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - BadRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - ButikkerRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - RekreasjonsfasiliteterRed Planet Makati Manila - ButikkerRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - RekreasjonsfasiliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RekreasjonsfasiliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - RekreasjonsfasiliteterRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RekreasjonsfasiliteterRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - RekreasjonsfasiliteterRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - GjesteromRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - RestaurantRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - FasiliteterRed Planet Makati Manila - Utsiden av hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B08