Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Relax Guest House

143/24-25 Rat-u-thit 200 Pee Rd., Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Lobby Relax Guest House Phuket - Lobby Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Lobby Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Etasjekart Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Gjesterom Relax Guest House Phuket - Inne i hotellet
Relax Guest House Phuket - Utsiden av hotellet Relax Guest House Phuket - Inne i hotellet Relax Guest House Phuket - Inne i hotellet Relax Guest House Phuket - Inne i hotellet
Område Patong Antall rom: 24
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 388
anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,0
Alle anmeldelser (388)
Sorter etter:
Nils G. Reiste alene Norway, 10. februar 2014
Elendig

Ikke langt fra sentrum
3
Det var ikke noen hyggelig opplevelse. Var på badet og fikk vann fra rommene over når de dusjet. Måtte krangle for å få et nytt rom. Fikk beskjed problem ikke deres. Etter 2 timer fikk jeg nytt rom med tette vaske og sluk, aircondisjon virket bare I blandt og manglet lys i 3 av 4 lyspærer I rommet. Jeg flyttet neste dag uten og få refundert noen ting.
Rapporter denne anmeldelsen
David S. Reiste alene Sweden, 20. juli 2015
Clean, cheap, very friendly staff!

price, location, staff
8,3
Although rated a 2-star, this hotel is more like a 3-star hotel, with ridiculously cheap rooms that are clean and spacious. Very friendly staff. Location is not next to the beach but less than 10 minutes walk.
Rapporter denne anmeldelsen
Tan K. Reiste alene Singapore, 5. juni 2015
Value for Money

Location. Price. Clean
7,7
Stayed here many times. Very reasonable pricing.
Rapporter denne anmeldelsen
David S. Reiste alene Sweden, 18. mai 2015
Nice, clean, comfortable and very cheap

Price, location, staff
8,3
Very nice place. My second time here. Staff is very friendly, and the price amazingly cheap in off-peak season. Good location, though not near the sea (10 min walk). Great value for money.
Rapporter denne anmeldelsen
Thiam K. Gruppe Malaysia, 18. april 2015
nice place to stay

location, price
8
Rapporter denne anmeldelsen
Eva S. Gruppe China, 7. april 2015
it is a very nice cheaper hostel

it is near by patong beach, tidy, clear and quitely. the staff is very nice and will change the towel everyday. Many local tour shop go around there. it is convenience and cheaper.
10
Rapporter denne anmeldelsen
David S. Par Sweden, 28. februar 2015
Good location and price

Location, price, aircon
7
Good hotel, clean, near the bars area, very cheap.
Rapporter denne anmeldelsen
Fabio V. Gruppe France, 22. februar 2015
Standard hotel

Excellent location
5
Rapporter denne anmeldelsen
Hansheng N. Gruppe Singapore, 22. februar 2015
So so only

Location
6
2nd night no electricity no light no air con and the ice box leaking of water
Rapporter denne anmeldelsen
Nur A. Par Malaysia, 29. januar 2015
perfect

gay , nice , confort
8
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Relax Guest House PhuketRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - LobbyRelax Guest House Phuket - LobbyRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - LobbyRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - EtasjekartRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - GjesteromRelax Guest House Phuket - Inne i hotelletRelax Guest House Phuket - Utsiden av hotelletRelax Guest House Phuket - Inne i hotelletRelax Guest House Phuket - Inne i hotelletRelax Guest House Phuket - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05