eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Remington Hotel

Maxims Tower, Resorts World Manila, Newport Boulevard, Newport City, Pasay Airport Area, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Remington Hotel Manila - Utsiden av hotellet Remington Hotel Manila - Fasiliteter Remington Hotel Manila - Fasiliteter Remington Hotel Manila - Utsiden av hotellet Remington Hotel Manila - Lobby Remington Hotel Manila - Lobby Remington Hotel Manila - Lobby Remington Hotel Manila - Resepsjon Remington Hotel Manila - Resepsjon Remington Hotel Manila - Restaurant Remington Hotel Manila - Inne i hotellet Remington Hotel Manila - Gjesterom Remington Hotel Manila - Gjesterom Remington Hotel Manila - Restaurant Remington Hotel Manila - Gjesterom Remington Hotel Manila - Gjesterom
Område Pasay Airport Area Antall rom: 712

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 2640 anmeldelser

Verdi for pengene
6,6
Sted
8,4
Ansattes arbeid
6,8
Hotellforhold/renslighet
7,2
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,1
Alle anmeldelser (2640)
Sorter etter:
Ole C. Reiste alene Norway, 16. april 2014
Veldig bra

Nær flyplass/World Rsort/Pris
8,3
Veldig bra
Ole C. Par Norway, 18. februar 2014
Supert for overnatting v/flyplassbytte,

Beliggenhet/stort/transport til flyplass
8
Ingen problemer alt var fint med hyggelig betjening
Terje J. Par Norway, 24. mai 2013
Gjennomreise

Hyggelig og hjelpsom betjening. Lett tigjengelighet til flyplass. Buss service til flyplass.
7
Rolf G. Reiste alene Norway, 21. mai 2013
Dyrt og ingen fasiliteter

Vennlig staff, det var heis, rene rom
4,3
Glad jeg bare var der en natt. Ingen sted å få kjøpt en matbit på hotellet
Sander B. Reiste alene Norway, 31. juli 2012
fint hotel, med fantastisk beliggenhet

hotellets beliggenhet!
8,7
sov på remmington 1 natt bare så har vell egentlig ikke så mye eg skulle sakt, men likte hotellet godt, eneste som ikke var så bra, var når eg kom dit, booket 1 natt med agoda, men det var noe gale, brukte cirka 15-20 min på og fiske bookingen min, etter det var det et fint opphold! rett utenfor hotelet er det 3-4 andre hotel, og et kjøpecenter! fantastisk kjøpecenter! anbefaler alle til og gå på kino på det kjøpecenteret, kostet 500 pesos, men fy flate det er vært det! helt utrolig! gjore heile oppholde mitt der, uforglemlig! hotelet er ok, men beliggenheten til hotelet er fantastisk 2 min med taxi unna flyplassen, og kjøpecenteret med 1 mins. gåavstand. heilt fantastisk, rommet grei størrelse på, med flott bad, dusjen hadde bra trykk til og være filippinene. så alt var egentlig bra untatt rotet i resepsjonen i starten av oppholdet.
Tips om sightseeing/attraksjoner: gå på Kino, på kjøpesenteret rett forsiden av! 500 pesos! fekk hakeslepp når eg hørte prisen, siden eg er vant med og betale 200-ish pesos, Men når eg kom inn på kinoen forsto eg hvofår. cirka 50 seter i kinoen, alle var store flotte "stresslesser" som man kunne ta ut beina på, og lene bak ryggen så langt at man låg i Ligge stiling! fekk servert så mye popcorn og brus gratis som man klarte og spise! Kino lerretet var Ikkje det beste eg har sett, men alt anna var fantastisk! beste kino opplevelsen eg noengang har hatt!
Pang B. Gruppe Brunei Darussalam, 18. august 2014
No wifi sign at all in the room

Location and easy accessible to the casino. The safey of the hotel is very tight and
6,3
At first, I thought that there is a free wifi connection at every room when I made my booking at your web site. But it proven to me that I am wrong because there was no wifi connection inside the room
Kimberly C. Foretningsreisende Philippines, 17. august 2014
clean rooms, okay location, but not comfortable

location - near the airport, next to mall and lots of restaurants
6
Room had no table or seat in the room. Wi fi was spotty. Breakfast was all the way at the end of the casino across the street.
Byungkon Y. Foretningsreisende South Korea, 15. august 2014
Small room, Noisy(hammering & drilling) fm 5:30AM

Nearby Terminal 3, Casino
6
It was terrible to stay. Start hammering n drilling from 5:30AM with out any information. Cud not sleep aft come back from City at night. Also the restaurant is not inside of hotel. Have to walk out to another building where is mall and Casino Not recommendable to book.
Kimberly C. Foretningsreisende Philippines, 14. august 2014
basic, will not go back

location, staff
5,7
Rooms and bathroom were tiny. Very basic - no desk or chairs in the room. I suppose they only want you to stay in the casino all day. Breakfast is far - you need to walk trhu the casino to get there. Wi fi very weak. Only plus is it is across the airport
George W. Par United States of America, 13. august 2014
Just A Stay

Location,Buffet,Internet
6
It was just a fine experience. The location is great. But the space inside the room seems to be crowded and everything else is expensive.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Remington Hotel ManilaRemington Hotel Manila - Utsiden av hotelletRemington Hotel Manila - FasiliteterRemington Hotel Manila - FasiliteterRemington Hotel Manila - Utsiden av hotelletRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - LobbyRemington Hotel Manila - ResepsjonRemington Hotel Manila - ResepsjonRemington Hotel Manila - RestaurantRemington Hotel Manila - Inne i hotelletRemington Hotel Manila - GjesteromRemington Hotel Manila - GjesteromRemington Hotel Manila - RestaurantRemington Hotel Manila - GjesteromRemington Hotel Manila - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Remington Hotel, Manila

AS-AGWEB-3A07