Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Rising Dragon Palace Hotel

12 Nguyen Quang Bich Street, Gamlebyen, Hanoi, Vietnam

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 2581 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,7
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (2581)
Sorter etter:
Osvald L. Par Sweden, 19. januar 2014
Super trevlig personal som var mycket hjälpsamma.

Personalen, restaurangen och läget intill gamla stan.
9
Vi upplevde vår vistelse mycket positivt. Hjälpsam personal som ordnade utflykt till Halongbukten och Sapa och flyttade våra nätter för att det skulle passa in. Mycket god frukost och restaurangen i övrigt var superbra.
Rapporter denne anmeldelsen
Per-Haerje S. Gruppe Sweden, 15. januar 2014
2:a resan till Vietnam

Personalen. Närheten till allt . Tyst omgivning.
9,7
Mycket bra personal. Hjälpte oss så vår vistelse i Hanoi blev oförglömlig.
Rapporter denne anmeldelsen
Lars H. Par Sweden, 1. januar 2014
Prisvärt och rent hotell med centralt läge

Rent, bra läge, prisvärt
9
Hotellet är rent o snyggt, har fantastiskt hjälpsam o trevlig personal, bra sängar o fungerande dusch o värme/AC. Bra läge med gångavstånd till restauranger o sevärdheter. Bor gärna där igen.
Rapporter denne anmeldelsen
Oyvind K. Par Norway, 7. juli 2013
Sentralt hotell med hyggelig ansatte og flott Spa

Sentralt hotell med hyggelig personale og god service
9
Rising dragon palace ligger sentralt i Hanoi ca 40 min fra flyplassen. Hotellet ligger flott til og det er enkelt å komme seg rundt. Lite å utsette bortsett fra at det er veldig lytt. Vi prøvde Spa-avdelingen på hotellet og kunne nyte god massasje til en billig penge. God frokost, men husk å be de lage omelett :-)
Rapporter denne anmeldelsen
Oyvind K. Par Norway, 3. juli 2013
Fin beliggenhet, rent og god service

God beliggenhet, rent og god service til fl
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Svein A. Reiste alene Norway, 9. desember 2015
Vert good

Staff
10
Perfect
Rapporter denne anmeldelsen
Shamliah Y. Gruppe Malaysia, 16. oktober 2015
We were moved to DRAGON PEARL HOTEL

A walking distant to old quarter side and abt 15mins walk to the the lake n little paris.
8,3
Staff was very accomodating and help to recommend us places to eat with value for money :)) cheers Ling their front reception for making it a wonderful stay ;) i wld definitely be back there
Rapporter denne anmeldelsen
Andre V. Forretningsreisende Belgium, 4. oktober 2015
the hotel was closed for reparation.
3,3
Ok very friendly staff. Their organisation was adaquate staff aranged a taxi and send us to sister hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Chua C. Forretningsreisende Malaysia, 27. august 2015
location ok

helpful and friend staffs, good location
8
the stay is ok, but I end up staying with Dragon Pearl Hotel because of the hotel I book was under renovation - Was quite upset as I hv made arrangement for my meetings at the hotel I booked, end up have to call all n changed the locations ( 6 appointments )
Rapporter denne anmeldelsen
Munkong F. Par Malaysia, 22. august 2015
Service quality

Staff service / breakfast/location
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Rising Dragon Palace Hotel HanoiRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BadRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - RestaurantRising Dragon Palace Hotel Hanoi - ResepsjonRising Dragon Palace Hotel Hanoi - LobbyRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Inne i hotelletRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - BarneklubbRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - GjesteromRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Inne i hotelletRising Dragon Palace Hotel Hanoi - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08