Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Riviera Hotel

Rua Comendador Kou Ho Neng No 7-13, Macau City, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Inne i hotellet Riviera Hotel Macao - Utsiden av hotellet Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Resepsjon Riviera Hotel Macao - Restaurant Riviera Hotel Macao - Restaurant Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Inne i hotellet Riviera Hotel Macao - Utsiden av hotellet
Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom Riviera Hotel Macao - Gjesterom
Område Macau City Antall rom: 132
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 1539
anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
6,8
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (1539)
Sorter etter:
Wong Y. Familie med store barn China, 16. august 2015
A good place to stay.

IThe quiet environment provides a good place to relax. The staff is polite and helpful. The view of the room is excellent.
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Ho Y. Par Hong Kong, 16. august 2015
Relatively valued

Good price, have shuttle bus, room is large
6,7
Rapporter denne anmeldelsen
Oi L. Småbarnsfamilie China, 7. august 2015
A serene hotel

Comfy, especially after rennovation. Stunning view of Nam Van lake.
8
Rapporter denne anmeldelsen
Kit F. Foretningsreisende China, 2. august 2015
4
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Rapporter denne anmeldelsen
Isaac B. Par Spain, 1. august 2015
we had two beds instead of one, It was big enough

location, staff, cleanliness
8,3
we asked for a big bed but we had twin bed room. we didn't complain because the beds were big enough
Rapporter denne anmeldelsen
Osorio L. Reiste alene Macau, 31. juli 2015
nice view plus teddy room

teddy confortable clean
6,7
so far was nice
Rapporter denne anmeldelsen
Maria C. Gruppe Philippines, 28. juli 2015
Value for money

.
7
.
Rapporter denne anmeldelsen
Tang H. Reiste alene Hong Kong, 23. juli 2015
Location

good location for attractions, shopping and dinning
8
value for money
Rapporter denne anmeldelsen
Ling F. Familie med store barn Hong Kong, 20. juli 2015
Hotel for Family Tour

1)Good service, 2)Room is clean 3) fast check-in / out
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Ka S. Småbarnsfamilie Hong Kong, 16. juli 2015
I like the hotel.

clean,tidy and comfortable.
7,7
They changed another room without smoke smell for us.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Riviera Hotel MacaoRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - Inne i hotelletRiviera Hotel Macao - Utsiden av hotelletRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - ResepsjonRiviera Hotel Macao - RestaurantRiviera Hotel Macao - RestaurantRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - Inne i hotelletRiviera Hotel Macao - Utsiden av hotelletRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - GjesteromRiviera Hotel Macao - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04