Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Rongratana Executive Residence

64, Soi Langsuan, Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Wireless, Bangkok, Thailand 10330 (Vis kart)

Reserver nå!

Rongratana Executive Residence Bangkok - Inne i hotellet Rongratana Executive Residence Bangkok - Svømmebasseng Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Utsiden av hotellet Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Treningsrom
Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Bad Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Bad Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Inne i hotellet Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Gjesterom Rongratana Executive Residence Bangkok - Svømmebasseng Rongratana Executive Residence Bangkok - Tranport i nærheten
Område Wireless Antall rom: 24
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 458
anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (458)
Sorter etter:
Aage H. Småbarnsfamilie Norway, 9. november 2014
Perfekt beliggenhet.

Renslig, god service, sentralt i henhold til shopping.
9,3
Behagelige 3 dager, god rengjøring på rommet, flott service, sentral beliggenhet. Soi Langsuan, Chidlom, perfekt område for shopping. Kan anbefales.
Bjorn G. Gruppe Sweden, 9. mars 2014
Underbar lägenhet centralt beläget.

Läge, storleken på lägenheten, konforten.
9,3
Mysig liten lägenhet, centralt belägen. Har bara gott att säga om det här hotellet. Fin liten pool på 7.e våningen. Det var aldrig någon där när vi var där vilket var tur, för det var litet. "Trädgård" på samma våning. Här kommer jag att bo igen nästa gång jag åker till Bangkok. Undvik frukosten dock, den var alltid kall när den kom så man fick värma den i mikron. Det finns en utmärkt coffee shop i bottenvåningen (som inte tillhör hotellet), ät frukost där istället.
Torun S. Par Norway, 9. februar 2013
Veldig koselig og lite leilighetshotell

Beliggenhet, størrelse, stille
9
Abdul M. Familie med store barn Singapore, 31. mai 2015
family holiday trip

room is spacious,cleanliness,friendly staffs
9
enjoyable,fun and value for money
Zhi Y. Gruppe Singapore, 11. mai 2015
good service

location, service and huge room
8,3
the room was huge and service was good
Yinwai L. Gruppe Malaysia, 4. mai 2015
bangkok holidays

big suite with rooms, high class interior, near to park
8,3
Swimming pool too small. Quite a distance fr bts. Helpful n friendly manager, ms too.
Siew F. Småbarnsfamilie Malaysia, 19. mars 2015
Comfortable and enjoy!

Family room,services and location
8,3
Very satisfied being staying there,good location,good services ,home feel .The most impressive thing is first time can enjoy breakfast in the room which is free,save a lot of my time!
Tsutomu S. Foretningsreisende Japan, 14. mars 2015
good location

near to restaurants, near to BTS, cozy
8
classic , nice to stay
Wira R. Gruppe Indonesia, 6. mars 2015
happy to stay at rongratana

location good,easy to find food ,room good
10
Very happy to stay at rongratana executive residence
Phattharaphon K. Foretningsreisende Thailand, 1. mars 2015
A home away form home

Cleanliness, good location, friendly staff
10
It was perfect two nights stay. Perfect location and huge room. Highly recommend.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Rongratana Executive Residence BangkokRongratana Executive Residence Bangkok - Inne i hotelletRongratana Executive Residence Bangkok - SvømmebassengRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - Utsiden av hotelletRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - TreningsromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - BadRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - BadRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - Inne i hotelletRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - GjesteromRongratana Executive Residence Bangkok - SvømmebassengRongratana Executive Residence Bangkok - Tranport i nærhetenRongratana Executive Residence Bangkok - Attraksjoner i nærhetenRongratana Executive Residence Bangkok - Attraksjoner i nærhetenRongratana Executive Residence Bangkok - Attraksjoner i nærheten

Kundeanmeldelser - Rongratana Executive Residence, Bangkok

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05