Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Royal Garden Hotel

69 Mody Road Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Royal Garden Hotel Hongkong - Svømmebasseng Royal Garden Hotel Hongkong - Inne i hotellet Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Garden Hotel Hongkong - Bad Royal Garden Hotel Hongkong - Bad Royal Garden Hotel Hongkong - Bad
Royal Garden Hotel Hongkong - Inne i hotellet Royal Garden Hotel Hongkong - Inne i hotellet Royal Garden Hotel Hongkong - Direktørsalong Royal Garden Hotel Hongkong - Direktørsalong Royal Garden Hotel Hongkong - Direktørsalong Royal Garden Hotel Hongkong - Restaurant Royal Garden Hotel Hongkong - Restaurant Royal Garden Hotel Hongkong - Restaurant Royal Garden Hotel Hongkong - Restaurant Royal Garden Hotel Hongkong - Restaurant Royal Garden Hotel Hongkong - Restaurant Royal Garden Hotel Hongkong - Restaurant
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 420

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 997 anmeldelser

0 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (997)
Sorter etter:
Supinyar V. Forretningsreisende Thailand, 29. januar 2016
Good location and nice hotel

good location , good service , clean
8,7
comfortable to stay with
Rapporter denne anmeldelsen
Mei S. Forretningsreisende Hong Kong, 18. januar 2016
Room space too small

good location, good service and good food.
7,7
Room space too small, even cannot open the large luggage in a room. And I order a premium room requesting harbor view, I only can see the view from a narrow gap!!
Rapporter denne anmeldelsen
Philip Y. Familie med store barn Singapore, 25. desember 2015
Average 5 Star

room,service,food
7,7
Room was good but as there is renovation the gym was affected. You will need to walk a distance to get to the main line that brings you to hongkong island
Rapporter denne anmeldelsen
Kian H. Forretningsreisende Malaysia, 23. desember 2015
Decent Hotel at Good Location

Location, price, wifi hotspot device
8
Rapporter denne anmeldelsen
Jean M. Gruppe Philippines, 18. desember 2015
Quite far but nice area to stay in

Nice staff, peaceful location
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Koonchorn T. Småbarnsfamilie Thailand, 14. desember 2015
Thailand

Handy equipment Clean Location
8
It was really nice time to stay in this hotel, everything was really pleasure us during our vacation in HK
Rapporter denne anmeldelsen
Siu Y. Reiste alene Hong Kong, 1. desember 2015
good hotel.

clean. comfortable.good services.
9,3
good.
Rapporter denne anmeldelsen
Tze K. Reiste alene Hong Kong, 25. november 2015
Royal Garden Hotel
7,7
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Rapporter denne anmeldelsen
Batepolage D. Forretningsreisende Sri Lanka, 24. november 2015
GREAT LOCATION

LOCATION/ROOM SIZE/SERVICE LEVEL
7,7
VERY SATISFIED
Rapporter denne anmeldelsen
Linda K. Reiste alene Australia, 2. november 2015
Lovely hotel

Great location, friendly staff , lovely room
10
Loved our stay here, very nice room and fantastic location
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Royal Garden Hotel HongkongRoyal Garden Hotel Hongkong - SvømmebassengRoyal Garden Hotel Hongkong - Inne i hotelletRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Garden Hotel Hongkong - BadRoyal Garden Hotel Hongkong - BadRoyal Garden Hotel Hongkong - BadRoyal Garden Hotel Hongkong - Inne i hotelletRoyal Garden Hotel Hongkong - Inne i hotelletRoyal Garden Hotel Hongkong - DirektørsalongRoyal Garden Hotel Hongkong - DirektørsalongRoyal Garden Hotel Hongkong - DirektørsalongRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Garden Hotel Hongkong - ForretningssenterRoyal Garden Hotel Hongkong - TreningsromRoyal Garden Hotel Hongkong - LobbyRoyal Garden Hotel Hongkong - Resepsjon


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A06