eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Bad Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Direktørsalong Royal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotellet Royal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotellet
Royal Plaza Hotel Hongkong - Svømmebasseng Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Møterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Dansesal Royal Plaza Hotel Hongkong - Treningsrom
Område Mongkok Antall rom: 699
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 8695 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (8695)
Sorter etter:
Arne M. Småbarnsfamilie Norway, 2. august 2014
Omtale

Beliggenhet, pent rom, nært kjøpesenter
8,7
Gunnar O. Småbarnsfamilie Norway, 22. juli 2014
Fantastisk service!

Fantastisk service. Flott beliggenhet. Meget bra standard!
10
Meget bra hotell som virkelig kan anbefales. Rett ved markedsgatene og grei gangavstand til havnen.
Oerjan S. Familie med store barn Norway, 2. januar 2012
Fantastisk hotell med hjelpsom betjening

Hotelle dekker alle behov og områder
9
hotellet var "overdådig" på alle måter. maten i restauranten var helt enestående, utrolig stor variasjon og topp kvalitet. plasseringen var også bra siden hotellet er i samme bygg som kjøpesenter og nedgang til metro. på kjøpesentret er det mange kafeer som er et godt alternativ for frokost/lunsj og som er betydelig billigere enn på hotellet. vi feiret nyttår på hotellet og det var en opplevelse i seg selv med god mat og underholdning.
Nathalie L. Småbarnsfamilie Norway, 25. februar 2011
fint hotel

Shopping p[ tsim tsa tsui var billig
6
Tre dager i hong kong var nok for shopping. fikk ikke se nok men kommer tilbake senere.
Shoppingtips: Prut paa gate salg men ikke senter.
May B. Småbarnsfamilie Norway, 25. juli 2010
Familietur til Hong Kong

Kjempefint spa, sport og basseng område
9
Vi kom sent og hadde gitt beskjed om dette, dermed ble vi oppgradert til suite med soverom stue,salong, kjøkkenkrok og to bad. Vi hadde bestilt rom på executive floor og serveringen i loungen var formiddabel. Her kunne men faktisk spise både sen lunsj og middag. Kjempehyggelig betjening. Hotellet ligger på toppen av et kjøpesenter og ved å gå gjennom dette har man adgang til MTR og gangveier til begge markedene i området
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ta mtr til Tsim Tsha Tsui. Ta Starferry til Central på Hong Kong Island. Har du med barn ta bussen til Osean Park ( dyrehage, tivoli, badeanlegg osv. Ta en taxi til The Peak og nyt utsikten over Hong Kong. For bespisning er The Peak Look Out et godt alternativ. Ta The Tram ned til byen igjen. Uforglemmelig dag.
Mads D. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
Behagelig Hotell

Lokasjon Flotte rom Flott swimmingpool
8,3
Hotellet ligger meget godt plassert like ved MTR og undergrunnen. Kort vei til handlegatene i Mong Kok. Flott swimmingpool og bra gym. Ble mottatt med litt kald skulder da det ikke var bekreftet at jeg skulle ha frokost med i prisen selv om jeg viste til at min booking fra Agoda hadde dette. Dette ordnet seg etter noen timer med beskjed på rommet.
Shoppingtips: Hotellet ligger i et kjøpesenter og det er ca 500m til handlegatene i mong kok
Anne B. Gruppe Norway, 27. mars 2010
Bra utgangspunkt for "første gang i Hong Kong" tur

Rommet var helt ordinært, ganske romslig og fin utsikt. Hotellets beliggenhet er jo helt uslåelig. De beste kjøpene ble faktisk foretatt i området rundt hotellet.
8,3
Både inn og utsjekking gikk fort og smertefritt. Sikkerheten v.hotellet er det mest ekstreme jeg har opplevd. Security stod v.heisdørene,de som ikke fant nøkkelkortet sitt fikk ikke komme inn i heisen. Bra! Shoppingområdet vegg i vegg var for vanlige lommebøker. Alt jeg ikke hadde pakket i kofferten fikk jeg tak i der. Og Octopus kort til t.banen, som ligger like ved.Utrolig enkelt å reise under jorda, men styr unna rush-trafikken.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Kort vei med MTR til det meste. Gå ikke glipp av det fantastiske Symphony Of Lights kl.20.00 hver kveld, Star Ferry og Man Mo Temple.
Koon K. Småbarnsfamilie Malaysia, 30. oktober 2014
Is a great and good services hotel

Cleanliness, Good Service and Polite.
9,3
Very satisfy, worth for paying this amount of money and good service.
Amit S. Småbarnsfamilie India, 30. oktober 2014
Language is a big issue as they know little englis

Room condition
7
Stay was comfortable, room ambience was good, infact hotel itself was very good, but the staff was not much courteous. Some lower level staff members were bit rude with there answers. Communication language had been a problem for me as some of staff members were non English speakers .
Guillermo B. Småbarnsfamilie Argentina, 28. oktober 2014
very nice hotel but bad management

big room, fast internet, close to shopping mall
7
Our stay at the hotel was very pleasant until the last day when the hotel management showed no support/understanding for us to check out 2pm instead of 12pm. I called from Central stating I had an emergency and needed those two hours. To my surprise, here's what I got from a Manager: "we cannot because we are running full these days, but if you want to stay until 2pm we charge 150HKD per hour, that is HKD 300" So my reply was: what do you mean you cannot and then you offer me a price? it seems you can, you are not running full but you want to make money out of an emergency.. So I had to arrange part of my family to be in hotel before 12pm to check out and I had to stay in Central due to emergency. Hotel management sucks, other than that is a nice place.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DirektørsalongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - SvømmebassengRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - Treningsrom

Kundeanmeldelser - Royal Plaza Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A02