eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Bad Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Direktørsalong Royal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotellet Royal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotellet
Royal Plaza Hotel Hongkong - Svømmebasseng Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Møterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Dansesal Royal Plaza Hotel Hongkong - Treningsrom
Område Mongkok Antall rom: 699
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 9106 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,8
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (9106)
Sorter etter:
Arne M. Småbarnsfamilie Norway, 2. august 2014
Omtale

Beliggenhet, pent rom, nært kjøpesenter
8,7
Gunnar O. Småbarnsfamilie Norway, 22. juli 2014
Fantastisk service!

Fantastisk service. Flott beliggenhet. Meget bra standard!
10
Meget bra hotell som virkelig kan anbefales. Rett ved markedsgatene og grei gangavstand til havnen.
Oerjan S. Familie med store barn Norway, 2. januar 2012
Fantastisk hotell med hjelpsom betjening

Hotelle dekker alle behov og områder
9
hotellet var "overdådig" på alle måter. maten i restauranten var helt enestående, utrolig stor variasjon og topp kvalitet. plasseringen var også bra siden hotellet er i samme bygg som kjøpesenter og nedgang til metro. på kjøpesentret er det mange kafeer som er et godt alternativ for frokost/lunsj og som er betydelig billigere enn på hotellet. vi feiret nyttår på hotellet og det var en opplevelse i seg selv med god mat og underholdning.
Nathalie L. Småbarnsfamilie Norway, 25. februar 2011
fint hotel

Shopping p[ tsim tsa tsui var billig
6
Tre dager i hong kong var nok for shopping. fikk ikke se nok men kommer tilbake senere.
Shoppingtips: Prut paa gate salg men ikke senter.
May B. Småbarnsfamilie Norway, 25. juli 2010
Familietur til Hong Kong

Kjempefint spa, sport og basseng område
9
Vi kom sent og hadde gitt beskjed om dette, dermed ble vi oppgradert til suite med soverom stue,salong, kjøkkenkrok og to bad. Vi hadde bestilt rom på executive floor og serveringen i loungen var formiddabel. Her kunne men faktisk spise både sen lunsj og middag. Kjempehyggelig betjening. Hotellet ligger på toppen av et kjøpesenter og ved å gå gjennom dette har man adgang til MTR og gangveier til begge markedene i området
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ta mtr til Tsim Tsha Tsui. Ta Starferry til Central på Hong Kong Island. Har du med barn ta bussen til Osean Park ( dyrehage, tivoli, badeanlegg osv. Ta en taxi til The Peak og nyt utsikten over Hong Kong. For bespisning er The Peak Look Out et godt alternativ. Ta The Tram ned til byen igjen. Uforglemmelig dag.
Mads D. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
Behagelig Hotell

Lokasjon Flotte rom Flott swimmingpool
8,3
Hotellet ligger meget godt plassert like ved MTR og undergrunnen. Kort vei til handlegatene i Mong Kok. Flott swimmingpool og bra gym. Ble mottatt med litt kald skulder da det ikke var bekreftet at jeg skulle ha frokost med i prisen selv om jeg viste til at min booking fra Agoda hadde dette. Dette ordnet seg etter noen timer med beskjed på rommet.
Shoppingtips: Hotellet ligger i et kjøpesenter og det er ca 500m til handlegatene i mong kok
Anne B. Gruppe Norway, 27. mars 2010
Bra utgangspunkt for "første gang i Hong Kong" tur

Rommet var helt ordinært, ganske romslig og fin utsikt. Hotellets beliggenhet er jo helt uslåelig. De beste kjøpene ble faktisk foretatt i området rundt hotellet.
8,3
Både inn og utsjekking gikk fort og smertefritt. Sikkerheten v.hotellet er det mest ekstreme jeg har opplevd. Security stod v.heisdørene,de som ikke fant nøkkelkortet sitt fikk ikke komme inn i heisen. Bra! Shoppingområdet vegg i vegg var for vanlige lommebøker. Alt jeg ikke hadde pakket i kofferten fikk jeg tak i der. Og Octopus kort til t.banen, som ligger like ved.Utrolig enkelt å reise under jorda, men styr unna rush-trafikken.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Kort vei med MTR til det meste. Gå ikke glipp av det fantastiske Symphony Of Lights kl.20.00 hver kveld, Star Ferry og Man Mo Temple.
Vui H. Småbarnsfamilie Malaysia, 17. desember 2014
room is clean & comfortable.

its located at shopping centre which provides lots of varieties boutique & foods shop.
7,7
We stayed in this hotel more than 10 times, i personnal feel that is good choice to stay here and you can easy to get what you wants.
Vimla P. Småbarnsfamilie South Africa, 16. desember 2014
Extended stop over from Bali to Johannesburg

Close to MRT, mall and the overall room and hotel quality
8
Friendly staff, comfortable and luxurious rooms. The hotel is a fair distance from Hong Kong island and the main city / tourist points but is easily accessible to these via the MRT. Need to improve the room service menu especially breakfast - limited and expensive. Overall the hotel is great value for money.
Lee D. Familie med store barn Malaysia, 16. desember 2014
Location n food availability

Staff, cleanliness n location
8
Been staying in this hotel for years now every time I am in Hong Kong. As usual, the stay was up to my expectation. Tis time, my room was upgraded to executive floor and so I m pleased overall.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DirektørsalongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - Inne i hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - SvømmebassengRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - Treningsrom

Kundeanmeldelser - Royal Plaza Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A05