Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Bad Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Direktørsalong Royal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Svømmebasseng
Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Møterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Dansesal Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant
Område Mongkok Antall rom: 699
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 7896 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (7896)
Sorter etter:
Oerjan S. Familie med store barn Norway, 2. januar 2012
Fantastisk hotell med hjelpsom betjening

Hotelle dekker alle behov og områder
9
hotellet var "overdådig" på alle måter. maten i restauranten var helt enestående, utrolig stor variasjon og topp kvalitet. plasseringen var også bra siden hotellet er i samme bygg som kjøpesenter og nedgang til metro. på kjøpesentret er det mange kafeer som er et godt alternativ for frokost/lunsj og som er betydelig billigere enn på hotellet. vi feiret nyttår på hotellet og det var en opplevelse i seg selv med god mat og underholdning.
Nathalie L. Småbarnsfamilie Norway, 25. februar 2011
fint hotel

Shopping p[ tsim tsa tsui var billig
6
Tre dager i hong kong var nok for shopping. fikk ikke se nok men kommer tilbake senere.
Shoppingtips: Prut paa gate salg men ikke senter.
May B. Småbarnsfamilie Norway, 25. juli 2010
Familietur til Hong Kong

Kjempefint spa, sport og basseng område
9
Vi kom sent og hadde gitt beskjed om dette, dermed ble vi oppgradert til suite med soverom stue,salong, kjøkkenkrok og to bad. Vi hadde bestilt rom på executive floor og serveringen i loungen var formiddabel. Her kunne men faktisk spise både sen lunsj og middag. Kjempehyggelig betjening. Hotellet ligger på toppen av et kjøpesenter og ved å gå gjennom dette har man adgang til MTR og gangveier til begge markedene i området
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ta mtr til Tsim Tsha Tsui. Ta Starferry til Central på Hong Kong Island. Har du med barn ta bussen til Osean Park ( dyrehage, tivoli, badeanlegg osv. Ta en taxi til The Peak og nyt utsikten over Hong Kong. For bespisning er The Peak Look Out et godt alternativ. Ta The Tram ned til byen igjen. Uforglemmelig dag.
Mads D. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
Behagelig Hotell

Lokasjon Flotte rom Flott swimmingpool
8,3
Hotellet ligger meget godt plassert like ved MTR og undergrunnen. Kort vei til handlegatene i Mong Kok. Flott swimmingpool og bra gym. Ble mottatt med litt kald skulder da det ikke var bekreftet at jeg skulle ha frokost med i prisen selv om jeg viste til at min booking fra Agoda hadde dette. Dette ordnet seg etter noen timer med beskjed på rommet.
Shoppingtips: Hotellet ligger i et kjøpesenter og det er ca 500m til handlegatene i mong kok
Anne B. Gruppe Norway, 27. mars 2010
Bra utgangspunkt for "første gang i Hong Kong" tur

Rommet var helt ordinært, ganske romslig og fin utsikt. Hotellets beliggenhet er jo helt uslåelig. De beste kjøpene ble faktisk foretatt i området rundt hotellet.
8,3
Både inn og utsjekking gikk fort og smertefritt. Sikkerheten v.hotellet er det mest ekstreme jeg har opplevd. Security stod v.heisdørene,de som ikke fant nøkkelkortet sitt fikk ikke komme inn i heisen. Bra! Shoppingområdet vegg i vegg var for vanlige lommebøker. Alt jeg ikke hadde pakket i kofferten fikk jeg tak i der. Og Octopus kort til t.banen, som ligger like ved.Utrolig enkelt å reise under jorda, men styr unna rush-trafikken.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Kort vei med MTR til det meste. Gå ikke glipp av det fantastiske Symphony Of Lights kl.20.00 hver kveld, Star Ferry og Man Mo Temple.
Kah H. Par Singapore, 9. juli 2014
Clean , value for money ...

Near shopping mall , clean and spacious room, affordable prices
6,7
Lim K. Småbarnsfamilie Malaysia, 8. juli 2014
Superb and Perfect hotel

Spacious, Large room and value for money
9,3
I must say this is the one of the best hotel i stayed in HK. Large and luxury room...shooping mall is just downstairs although some floors is still under renovation.Wifi is free...This hotel even provide about 50 TV channels...MRT is also walking distance and the best part is nearby all the hotspot and local restaurants in Mongkok. I will definitely stay in this hotel again. P.S: if u travelling by plane do take taxi to this hotel because is cheaper(about HK280-HK300)
Adeline C. Småbarnsfamilie Singapore, 7. juli 2014
Conveniently situated near MTR and Shopping Mall

Family oriented, fast response, clean & comfortable rooms
9,7
On day of arrival 7am( usual check in time is 3pm), hotel staff help us to process our check in. As we were very tired, they offered us to their club for a rest where the gyms and swimming pool is. Comfortable spacious room with daily replenishment of toiletries and water. I am a traveller with breastmilk to store, the hotel room service staff were professional to help me freeze my milk so that i can bring back to my country.(only to note that i have to throw away 2 out of 8 packets of milk becasue the freezer are not very cold, for those who wish to store the milk should freeze it for at least 24hrs)I would defintely come back again to this hotel.
King I. Gruppe Indonesia, 7. juli 2014
It was a pleasant place to stay, clean & near MTR

Location, value for money, next to mall
7
It was a great experience and my family likes the hotel
Freesia S. Gruppe Singapore, 7. juli 2014
Comfortable and Clean

There is space unlike other HK hotels. The bed is very good and housekeep is efficient
7,3
The bed is good. Room is clean. However we booked a family suite.. but the coffee capsule and neccessities given to us are not enough. The location is ok.. but to go to the Mong Kong MTR is quite a distance.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DirektørsalongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - SvømmebassengRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3B06