Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Bad Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Direktørsalong Royal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Gjesterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Svømmebasseng
Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salong Royal Plaza Hotel Hongkong - Møterom Royal Plaza Hotel Hongkong - Dansesal Royal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant
Område Mongkok Antall rom: 699
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 7908 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Sted
8,4
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (7908)
Sorter etter:
Oerjan S. Familie med store barn Norway, 2. januar 2012
Fantastisk hotell med hjelpsom betjening

Hotelle dekker alle behov og områder
9
hotellet var "overdådig" på alle måter. maten i restauranten var helt enestående, utrolig stor variasjon og topp kvalitet. plasseringen var også bra siden hotellet er i samme bygg som kjøpesenter og nedgang til metro. på kjøpesentret er det mange kafeer som er et godt alternativ for frokost/lunsj og som er betydelig billigere enn på hotellet. vi feiret nyttår på hotellet og det var en opplevelse i seg selv med god mat og underholdning.
Nathalie L. Småbarnsfamilie Norway, 25. februar 2011
fint hotel

Shopping p[ tsim tsa tsui var billig
6
Tre dager i hong kong var nok for shopping. fikk ikke se nok men kommer tilbake senere.
Shoppingtips: Prut paa gate salg men ikke senter.
May B. Småbarnsfamilie Norway, 25. juli 2010
Familietur til Hong Kong

Kjempefint spa, sport og basseng område
9
Vi kom sent og hadde gitt beskjed om dette, dermed ble vi oppgradert til suite med soverom stue,salong, kjøkkenkrok og to bad. Vi hadde bestilt rom på executive floor og serveringen i loungen var formiddabel. Her kunne men faktisk spise både sen lunsj og middag. Kjempehyggelig betjening. Hotellet ligger på toppen av et kjøpesenter og ved å gå gjennom dette har man adgang til MTR og gangveier til begge markedene i området
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ta mtr til Tsim Tsha Tsui. Ta Starferry til Central på Hong Kong Island. Har du med barn ta bussen til Osean Park ( dyrehage, tivoli, badeanlegg osv. Ta en taxi til The Peak og nyt utsikten over Hong Kong. For bespisning er The Peak Look Out et godt alternativ. Ta The Tram ned til byen igjen. Uforglemmelig dag.
Mads D. Reiste alene Norway, 26. mai 2010
Behagelig Hotell

Lokasjon Flotte rom Flott swimmingpool
8,3
Hotellet ligger meget godt plassert like ved MTR og undergrunnen. Kort vei til handlegatene i Mong Kok. Flott swimmingpool og bra gym. Ble mottatt med litt kald skulder da det ikke var bekreftet at jeg skulle ha frokost med i prisen selv om jeg viste til at min booking fra Agoda hadde dette. Dette ordnet seg etter noen timer med beskjed på rommet.
Shoppingtips: Hotellet ligger i et kjøpesenter og det er ca 500m til handlegatene i mong kok
Anne B. Gruppe Norway, 27. mars 2010
Bra utgangspunkt for "første gang i Hong Kong" tur

Rommet var helt ordinært, ganske romslig og fin utsikt. Hotellets beliggenhet er jo helt uslåelig. De beste kjøpene ble faktisk foretatt i området rundt hotellet.
8,3
Både inn og utsjekking gikk fort og smertefritt. Sikkerheten v.hotellet er det mest ekstreme jeg har opplevd. Security stod v.heisdørene,de som ikke fant nøkkelkortet sitt fikk ikke komme inn i heisen. Bra! Shoppingområdet vegg i vegg var for vanlige lommebøker. Alt jeg ikke hadde pakket i kofferten fikk jeg tak i der. Og Octopus kort til t.banen, som ligger like ved.Utrolig enkelt å reise under jorda, men styr unna rush-trafikken.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Kort vei med MTR til det meste. Gå ikke glipp av det fantastiske Symphony Of Lights kl.20.00 hver kveld, Star Ferry og Man Mo Temple.
Jennifer U. Foretningsreisende Australia, 11. juli 2014
Recommended

Location to transport, location to shopping centre, hotel quality
9,7
Excellent hotel for location in Hong Kong. Service is excellent. Location and shopping mall excellent. Central to everything. Rooms modern, clean and a decent size and quiet. Restaurants all within the shopping centre. Would stay again and couldn't fault anything.
Anthony S. Gruppe Philippines, 9. juli 2014
Great relaxing and restful stay

Cleanliness. Sweet clean smell.accesability to shopping.attractions. mtr and tourist spots. Great pool and jacuzzi.
8
Our stay relaxing and thr security system from the elevetors. Rooms and other areas are good.areas smells good and clean.
Pattarajit T. Familie med store barn Thailand, 9. juli 2014
I like this hotel and i think i will be back again

Close to shopping ,close to mtr , friendly staft
9,3
Cynthia R. Gruppe Indonesia, 9. juli 2014
It was pleasant stay and very strategic location

Nice rooms, clean swimming pool, and very great location that near MTR station and Grand Century Mall.
8,7
It was a Very nice and comfortable stay in the hotel
Kah H. Par Singapore, 9. juli 2014
Clean , value for money ...

Near shopping mall , clean and spacious room, affordable prices
6,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DirektørsalongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - GjesteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - SvømmebassengRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/salongRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøteromRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant


AS-AGWEB-3A05