Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Inne i hotellet Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Bad
Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Lobby Safari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Safari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng
Sted: Patong Antall rom: 43
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 909 anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (909)
Lars A. Par Sweden, 30. januar 2014
Rekommenderas!

Personalen, Läget, Frukstbuffén
8,7
Kanonhotell, rekommenderas varmt. Mycket hjälpsam och trevlig personal både i receptionen och städerskorna. Kanon frukostbuffé, mycket att välja på. Om ni är känslig för ljud när ni ska sova ska ni inte välja detta hotell, Musiken från Bangla Road höll på till kl. 06.30 på morgonen. De har en egen transferbuss till och från flygplatsen till rimligt pris.
Stig O. Reiste alene Norway, 14. mars 2012
God service, alltid hyggelig personell.

god beliggenhet, bra pris.
7,3
Beliggenhet og pris er helt greit. Rommene varierer litt i kvalitet, men enda ikke fått noe eg ikke har vert fornøyd med til denne prisen.
Anders R. Par Norway, 2. februar 2011
Hotell som kan anbefales

Kort gåavstand til strand og by
9,3
Vi trivdes godt på dette hotellet da personalet var veldig hyggelige og frokosten var veldig god. Vi fikk god hjelp fra betjeningen da vi skulle arrangere utflukter o.l. Hotellet ligger veldig bra plassert med en veldig fin (kanskje litt dyr) hotellrestaurant som hører til.
Reidar M. Reiste alene Norway, 24. mars 2010
Truls

Det var eit heilt greit Hotel, låg der først 2 netter, booket meg der etter for 9 netter. Hotelet låg veldigt sentralt i Patong, kort vei til strand og hovedgate
8,3
Det var eit heilt greit Hotel, låg der først 2 netter, booket meg der etter for 9 netter. Hotelet låg veldigt sentralt i Patong, kort vei til strand og hovedgate
Tor K. Par Norway, 28. oktober 2009
meget bra

Sentralt nær nattelivet lite støy.pene rene rom .Rimeligt hotel.Hyggelig betjening. og god mat.
9,7
Jeg lå på nedsiden av vegen på sjøsiden oppe i andre etasje,store rom.rent stort badekar og stor dusj.stor seng velutstyrt rom,meget god aircondisjon. god belysning,.Min vurdering er at dette hotellet passer bra for enslige eller par som liker å ha en rolig plass nær utelivet..rom 523 til 526 var veldigt bra.
Utelivstips: veldig nær ett meget variert utliv av alle slag, som passer ale mennesker,
Mengya Z. Reiste alene China, 14. april 2014
friendly useful

service! room! location
10
nice great!
Edwin L. Par Ireland, 13. april 2014
Great hotel no complaints

Location beach & plenty of nightlife
9,3
Excellent
Jonas J. Reiste alene Denmark, 13. april 2014
Great but thin walls make it noisy

Location, value for money and friendliness of staff
6,3
The hotel is located very close to beach and Bangla Road, so if you are in Patong to party and relax at the beach this is a good choice. The walls in the rooms are very thin though so you can hear when people talk outside, birds singing etc. which can be quite annoying if you sleep lightly
Jessica R. Reiste alene Australia, 10. april 2014
a good experience

staff ,location, value
8,3
i would go back there again,
Kerry M. Par Australia, 5. april 2014
Not very pleasant

The breakfast was OK and the pool wasn't too bad, other than that there wasn't any other things much good
5,7
The worst thing about the hotel was the noise coming from Bangla Road. we could hear the disco pumping until 6.30 AM every morning and it was almost impossible to sleep as well as the mosquitoes that constantly came into the room every time the doors were opened. Also the bain maries in the breakfast room were not turned on so the hot food was getting cold as it was sitting there as there was nothing to keep them warm. All in all not a very pleasant stay as it was the first time we had stayed there..

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - ButikkerSafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - RestaurantSafari Beach Hotel Phuket - RestaurantSafari Beach Hotel Phuket - RestaurantSafari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3A02