eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Inne i hotellet Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Bad
Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Lobby Safari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Safari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng
Område Patong Antall rom: 43
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 965 anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (965)
Sorter etter:
Glenn S. Reiste alene Norway, 11. juni 2014
Forferdelig hotell

Beliggenhet
2,7
Dessverre er dette hotellet det verste hotellet jeg har bodd på. Renholdet var under en hver kritikk, hotellpersonalet var uhøflig, og en stor rotte var det som møtte oss på vei inn til hotellrommene våre. Kakerlakker, råte og fukt fulgte også med.
Lars A. Par Sweden, 30. januar 2014
Rekommenderas!

Personalen, Läget, Frukstbuffén
8,7
Kanonhotell, rekommenderas varmt. Mycket hjälpsam och trevlig personal både i receptionen och städerskorna. Kanon frukostbuffé, mycket att välja på. Om ni är känslig för ljud när ni ska sova ska ni inte välja detta hotell, Musiken från Bangla Road höll på till kl. 06.30 på morgonen. De har en egen transferbuss till och från flygplatsen till rimligt pris.
Stig O. Reiste alene Norway, 14. mars 2012
God service, alltid hyggelig personell.

god beliggenhet, bra pris.
7,3
Beliggenhet og pris er helt greit. Rommene varierer litt i kvalitet, men enda ikke fått noe eg ikke har vert fornøyd med til denne prisen.
Anders R. Par Norway, 2. februar 2011
Hotell som kan anbefales

Kort gåavstand til strand og by
9,3
Vi trivdes godt på dette hotellet da personalet var veldig hyggelige og frokosten var veldig god. Vi fikk god hjelp fra betjeningen da vi skulle arrangere utflukter o.l. Hotellet ligger veldig bra plassert med en veldig fin (kanskje litt dyr) hotellrestaurant som hører til.
Reidar M. Reiste alene Norway, 24. mars 2010
Truls

Det var eit heilt greit Hotel, låg der først 2 netter, booket meg der etter for 9 netter. Hotelet låg veldigt sentralt i Patong, kort vei til strand og hovedgate
8,3
Det var eit heilt greit Hotel, låg der først 2 netter, booket meg der etter for 9 netter. Hotelet låg veldigt sentralt i Patong, kort vei til strand og hovedgate
Tor K. Par Norway, 28. oktober 2009
meget bra

Sentralt nær nattelivet lite støy.pene rene rom .Rimeligt hotel.Hyggelig betjening. og god mat.
9,7
Jeg lå på nedsiden av vegen på sjøsiden oppe i andre etasje,store rom.rent stort badekar og stor dusj.stor seng velutstyrt rom,meget god aircondisjon. god belysning,.Min vurdering er at dette hotellet passer bra for enslige eller par som liker å ha en rolig plass nær utelivet..rom 523 til 526 var veldigt bra.
Utelivstips: veldig nær ett meget variert utliv av alle slag, som passer ale mennesker,
Brian J. Reiste alene United Kingdom, 20. oktober 2014
Nice hotel and location

Location, big room, great bed
8
I was there to experience the nightlife of Patong for a few days and this hotel is in a perfect location because you are just a short walk from Bangla road with all of the bars and clubs. The noise in the hotel was minimal as it is set back from the road. It has big rooms but they are a bit tired. The TV was very old and the picture terrible with limited channels to watch anyway. The beach is a short walk away
Ernesto M. Reiste alene Brazil, 6. oktober 2014
good location and friendly staff

location, staff and cleaness
8,3
Superb location opposite to beach main street and attentive staff
Tomas K. Par Australia, 4. oktober 2014
safari Beach Hotel, Patong beach, Thailand

The location. Just across the road from the beach. Just around the corner from the great entertainment area. Friendly atmosphere. Friendly staff.
8,3
Very good. Unfortunately we copped a lot of rain during our stay but still enjoyed.
Sam H. Reiste alene Luxembourg, 28. august 2014
Cockroaches and Mosquitos

Location
6,3
If you're in Patong looking for night life, then the location of this hotel is impeccable. The adjoining seafood restaurant is also very good. The hotel itself is however in a rather bad condition. Despite the screen doors, the rooms are swarming with mosquitos and cockroaches are also daily companions. The furniture is old - don't let the pictures fool you. The hotel being directly next to one of the larger discos in town, you can clearly hear the thumping till 6 AM in the morning. It didn't keep me from sleeping though. The balcony is pretty much useless as it's directly next to the walking path of the yard. The pool is alright though not very big, and is overlooked by the seafood restaurant - no privacy! The service is very good and the staff very friendly. They always try to help to the best of their abilities, rooms are cleaned daily and fresh towels are also provided every day. All in all, if you are a traveler looking for some fun in the area, the Safari Beach Hotel is a possibility. But considering the many negative points against the few positive ones, I have to conclude that the rooms are overpriced and that you can get way better value for money.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - ButikkerSafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Inne i hotelletSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - Kaffebar/kaféSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - RestaurantSafari Beach Hotel Phuket - RestaurantSafari Beach Hotel Phuket - RestaurantSafari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3B08