Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Safari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Safari Beach Hotel Phuket - Hage Safari Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom
Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom Safari Beach Hotel Phuket - Bad Safari Beach Hotel Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 43
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 1034
anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (1034)
Sorter etter:
Glenn S. Reiste alene Norway, 11. juni 2014
Forferdelig hotell

Beliggenhet
2,7
Dessverre er dette hotellet det verste hotellet jeg har bodd på. Renholdet var under en hver kritikk, hotellpersonalet var uhøflig, og en stor rotte var det som møtte oss på vei inn til hotellrommene våre. Kakerlakker, råte og fukt fulgte også med.
Rapporter denne anmeldelsen
Lars A. Par Sweden, 30. januar 2014
Rekommenderas!

Personalen, Läget, Frukstbuffén
8,7
Kanonhotell, rekommenderas varmt. Mycket hjälpsam och trevlig personal både i receptionen och städerskorna. Kanon frukostbuffé, mycket att välja på. Om ni är känslig för ljud när ni ska sova ska ni inte välja detta hotell, Musiken från Bangla Road höll på till kl. 06.30 på morgonen. De har en egen transferbuss till och från flygplatsen till rimligt pris.
Rapporter denne anmeldelsen
Stig O. Reiste alene Norway, 14. mars 2012
God service, alltid hyggelig personell.

god beliggenhet, bra pris.
7,3
Beliggenhet og pris er helt greit. Rommene varierer litt i kvalitet, men enda ikke fått noe eg ikke har vert fornøyd med til denne prisen.
Rapporter denne anmeldelsen
Anders R. Par Norway, 2. februar 2011
Hotell som kan anbefales

Kort gåavstand til strand og by
9,3
Vi trivdes godt på dette hotellet da personalet var veldig hyggelige og frokosten var veldig god. Vi fikk god hjelp fra betjeningen da vi skulle arrangere utflukter o.l. Hotellet ligger veldig bra plassert med en veldig fin (kanskje litt dyr) hotellrestaurant som hører til.
Rapporter denne anmeldelsen
Reidar M. Reiste alene Norway, 24. mars 2010
Truls

Det var eit heilt greit Hotel, låg der først 2 netter, booket meg der etter for 9 netter. Hotelet låg veldigt sentralt i Patong, kort vei til strand og hovedgate
8,3
Det var eit heilt greit Hotel, låg der først 2 netter, booket meg der etter for 9 netter. Hotelet låg veldigt sentralt i Patong, kort vei til strand og hovedgate
Rapporter denne anmeldelsen
Tor K. Par Norway, 28. oktober 2009
meget bra

Sentralt nær nattelivet lite støy.pene rene rom .Rimeligt hotel.Hyggelig betjening. og god mat.
9,7
Jeg lå på nedsiden av vegen på sjøsiden oppe i andre etasje,store rom.rent stort badekar og stor dusj.stor seng velutstyrt rom,meget god aircondisjon. god belysning,.Min vurdering er at dette hotellet passer bra for enslige eller par som liker å ha en rolig plass nær utelivet..rom 523 til 526 var veldigt bra.
Utelivstips: veldig nær ett meget variert utliv av alle slag, som passer ale mennesker,
Rapporter denne anmeldelsen
Law C. Reiste alene Singapore, 4. august 2015
Good location

Good location, big room, helpful staff
7
Overall ok but a bit old. Bathroom hot and cold water very hard to control, must keep turning the knob to control it being too hot or too cold. Swimming don't look clean to me. Location is good, very near to beach and Bangla road. Shopping centre within walking distance too.
Rapporter denne anmeldelsen
Chong K. Par Malaysia, 29. juli 2015
The hotel condition is not well maintained

Location
6
We spent 3 nights here. The first night there is some water leaking problem in the room. We requested to change the room next morning. But the second room also gave us water heater issue. We can't take shower properly due to very hot water. The hotel maintenance really need to take note of all these.
Rapporter denne anmeldelsen
Sohel S. Reiste alene India, 25. juli 2015
Good hotel

Potang beach, market lane, walking street.
8
Good. i think may not be great for traveler's seeking peaceful vacation. I like active noisy areas and i had good time.
Rapporter denne anmeldelsen
Chai L. Par Malaysia, 23. juli 2015
Staff service

Service and cleanliness, i felt i m treated as vvip. And, hotel provide lotion which is really good for sun burn. I love it so much
9,7
Very satisfied. Juz a bit noisy from the restaurant. Or else. , it is perfect
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - BadSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - GjesteromSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - SvømmebassengSafari Beach Hotel Phuket - HageSafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - Mat og drikkeSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - Mat og drikke


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C07