eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Nœr Elvefronten, Vientiane, Laos 85621 (Vis kart)

Reserver nå!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Bad Salana Boutique Hotel Vientiane - Bad Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Butikker Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby
Salana Boutique Hotel Vientiane - Bad Salana Boutique Hotel Vientiane - Møterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby Salana Boutique Hotel Vientiane - Resepsjon Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Fasiliteter Salana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotellet
Område Nœr Elvefronten Antall rom: 42
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 928 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
9,1
Ansattes arbeid
8,8
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (928)
Sorter etter:
John E. Par Norway, 23. november 2014
Problem

Lokasjon
6,3
Ok
Tor M. Reiste alene Norway, 27. september 2014
Fint hotell sentralt i sentrum

Beliggenheten er fin. Kort vei til Mekong, restauranter og barer.. Hyggelig og hjemmekoselig.
7,3
jeg likte meg godt. De lux rommene er store og fine. Hotellet har en bar i fjerde etage, men den var utleid til privat arrangement under hele oppholdet. Restauranten har en litt for enkel meny.
Henrik N. Par Norway, 20. juli 2014
En liten Oase like ved Mekong, sentralt, rent&fint

1)Beliggenhet. 2) Renslighet 3) personalet
9,7
Perfekt
Marco V. Par Netherlands, 26. februar 2015
Just fantastic!

Staff, location and food
10
Garry B. Par United Kingdom, 11. februar 2015
Great Location

Location, breakfast and great staff
9,7
Great location with an excellent choice at breakfast. Very easy to get a taxi from the airport (just go to the taxi kiosk just inside the airport door.)
Susan W. Par Canada, 7. februar 2015
Well located hotel in downtown Vientiane

Location, clean rooms
8,7
Comfortable stay, decent beds, good location near Main Street and night market
Stephen J. Par United Kingdom, 3. februar 2015
Central, friendly, convenient

Reception, airport taxi, rooms
9,3
Fine: very nice receptionists: good breakfast. Well-placed.
David A. Par Canada, 26. januar 2015
Located near night market

Location to shopping,staff and price
6,7
Generall okay. My only criticism is the noise at night outside the hotel makes it very difficult to sleep
Raymond M. Reiste alene United Kingdom, 6. januar 2015
Excellent stay. Great location. Clean and comfy

Clean and great location. Helpful staff.
8,3
Great stay. Thankyou.
Marcos P. Reiste alene United Kingdom, 5. januar 2015
Cosy boutique hotel in a great location

Location, Friendly staff, spa
9
My stay was nice and everything went well and smooth! The lady in the spa is lovely and give great threatment! All the staff are very kind and well educated!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - MøteromSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ResepsjonSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - FasiliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant

Kundeanmeldelser - Salana Boutique Hotel, Vientiane

AS-AGWEB-3B03