Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Nœr Elvefronten, Vientiane, Laos 85621

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 1022 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,8
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (1022)
Sorter etter:
John E. Par Norway, 23. november 2014
Problem

Lokasjon
6,3
Ok
Rapporter denne anmeldelsen
Tor M. Reiste alene Norway, 27. september 2014
Fint hotell sentralt i sentrum

Beliggenheten er fin. Kort vei til Mekong, restauranter og barer.. Hyggelig og hjemmekoselig.
7,3
jeg likte meg godt. De lux rommene er store og fine. Hotellet har en bar i fjerde etage, men den var utleid til privat arrangement under hele oppholdet. Restauranten har en litt for enkel meny.
Rapporter denne anmeldelsen
Henrik N. Par Norway, 20. juli 2014
En liten Oase like ved Mekong, sentralt, rent&fint

1)Beliggenhet. 2) Renslighet 3) personalet
9,7
Perfekt
Rapporter denne anmeldelsen
Phanuwat C. Forretningsreisende Thailand, 24. mai 2016
Good
5,7
Good hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Chris R. Reiste alene Australia, 21. mai 2016
Very good
6,3
There for 2 weeks for friend's wedding. Working remotely all days and wife with me for 4 days. Excellent services, amenities and rooms. Exceptionally friendly and helpful staff. Highly recommended. And I do not fill in many reviews!
Rapporter denne anmeldelsen
Kersley A. Forretningsreisende Australia, 29. april 2016
Love every minute of the experience
6,7
2nd to noneLove every minute of the experience
Rapporter denne anmeldelsen
Mitsuru K. Forretningsreisende Japan, 27. april 2016
Late chack in, midnight return, safe, all good v
6,3
Wish to stay here again!
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie R. Småbarnsfamilie Singapore, 12. april 2016
5 star service
6,7
Our rooms were spacious and had temple views. The staff were extremely friendly in all aspects. Breakfast was amazing and the 4th floor terrace was a gem with a great view of the city and even a kids corner! A fun place for big and little people.
Rapporter denne anmeldelsen
Richard C. Par Thailand, 9. april 2016
Perfect Location
6,7
This hotel is perfectly located for walking around town or the riverfront. Staff were all some of the best trained we have seen. Regular rooms are a bit small for 2 people, but very comfortable. Minibar overpriced--go to the bar! Breakfast buffet and to order items are tasty and plentiful. Highly recommend.
Rapporter denne anmeldelsen
Simon E. Par United States of America, 5. april 2016
boutique luxury
6,3
lovely location and staff.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - MøteromSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ResepsjonSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - FasiliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B08