Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Nœr Elvefronten, Vientiane, Laos 85621 (Vis kart)

Reserver nå!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Bad Salana Boutique Hotel Vientiane - Bad Salana Boutique Hotel Vientiane - Gjesterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Butikker Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby
Salana Boutique Hotel Vientiane - Bad Salana Boutique Hotel Vientiane - Møterom Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby Salana Boutique Hotel Vientiane - Resepsjon Salana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotellet Salana Boutique Hotel Vientiane - Fasiliteter Salana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotellet
Område Nœr Elvefronten Antall rom: 42
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 945 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,8
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (945)
Sorter etter:
John E. Par Norway, 23. november 2014
Problem

Lokasjon
6,3
Ok
Tor M. Reiste alene Norway, 27. september 2014
Fint hotell sentralt i sentrum

Beliggenheten er fin. Kort vei til Mekong, restauranter og barer.. Hyggelig og hjemmekoselig.
7,3
jeg likte meg godt. De lux rommene er store og fine. Hotellet har en bar i fjerde etage, men den var utleid til privat arrangement under hele oppholdet. Restauranten har en litt for enkel meny.
Henrik N. Par Norway, 20. juli 2014
En liten Oase like ved Mekong, sentralt, rent&fint

1)Beliggenhet. 2) Renslighet 3) personalet
9,7
Perfekt
Dian D. Familie med store barn Indonesia, 19. mai 2015
Good Hotel in Vientiane

Location, clean, services
8
Good for value and best location
Alex H. Par United Kingdom, 1. mai 2015
Excellent stay

Location, staff, cleanliness
9,3
Souly P. Foretningsreisende Laos, 27. april 2015
Good location and friendly service

Location, service, and efficiency
9,3
Shelly-Ann I. Gruppe United States of America, 9. april 2015
Location

Locations n breakfast
8,3
Vararat T. Par Thailand, 6. april 2015
good location near supermarket

Location, service, price
8
It was my second time staying at Salana Hotel, I like the location and it is near centre but the pillow and bed sheet is too hard I cannot sleep.
Thuy T. Foretningsreisende Vietnam, 3. april 2015
Very nice hotel

Good location, clean, good food
8,7
Very good. Thanks
Roman L. Par Philippines, 20. mars 2015
Good location and service

Location, Comfortable rooms, Service
7,3
Location is good, the room is comfortable, service is good. Food served is so-so. A little bit pricey though.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - GjesteromSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadSalana Boutique Hotel Vientiane - MøteromSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ResepsjonSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - FasiliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Utsiden av hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - Inne i hotelletSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant

Kundeanmeldelser - Salana Boutique Hotel, Vientiane

AS-AGWEB-3B06