Tilbake til hotellinfo

Bra 7,3
basert på 806 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 806 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,3
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Ansattes arbeid 7,3
  • Verdi for pengene 7,4
  • Mat/middag 5,9
Sorter etter

Ricardo J. fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2016
Salem travelers refuge
The good thing about Salem is its proximity to the airport
Skrevet 28 juli 2016

Charlotte P. fra Filippinene
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Very convenient
The place is really convenient. Just next to the airport. I highly recommend this place to anyone who needs to take a rest before and/or after the flight. Outside the hotel you can find places to eat that fits your budget.
Skrevet 26 juli 2016

REOTER E. fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2016
Nice budget hotel.
Very nice if you have an early flight.
Skrevet 24 juli 2016

Erika V. fra Filippinene
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Convenient right across airport
Location is perfect if you have an early morning flight (terminal 4). Bed and AC are both okay. Can do better with the rate though (2k per night is expensive given the state of this inn).
Skrevet 20 juli 2016

Mia G. fra Saudi-Arabia
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i juli 2016
Great Place to Stay on a Budget
The location & the price of stay is great.. No complaints so far.. Planning to book my stay again on this establishment soon.. More power to everyone!
Skrevet 18 juli 2016

jeremie B. fra Frankrike
Par
Opphold på én natt i juli 2016
will do for one night, walking distance of terminal 4.
industrial basic hotel, jsut for one night it is fine though.
Skrevet 11 juli 2016

Michael C. fra De forente arabiske emirater
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Clean, small, central location.
I have no idea what other properties in the area charge but this place was fine. Clean rooms, friendly staff. Really small room but if all you need is a bed you'll be fine. We stayed here the evening before our 7am flight and it was fine. 15 minutes taxi to the airport (with minimal traffic)
Skrevet 08 juli 2016

Connie G. fra Filippinene
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Bravo
Great experience
Skrevet 01 juli 2016

Kristine L. fra Filippinene
Par
Opphold på én natt i juni 2016
Good stay
The place was well kept and clean. I'll stay here again.
Skrevet 30 juni 2016

John T. fra Indonesia
Reiste alene
Opphold på én natt i juni 2016
Close to airport
Very clean, convenient to find food, friendly staff, esp. Kevin Villamor and the driver. Wish also incl. free airport shuttle for online guests as well, as for regular customers. Had to pay P200 each way.
Skrevet 29 juni 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: