eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh-byen, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom
Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Treningsrom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom
Område District 1 - Ben Thanh Market Antall rom: 53
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2052 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (2052)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Han N. Par Vietnam, 15. september 2014
Sanouva review

location, staff performance, room comfort
7,7
Located at central thus good for traffic, staffs are friendly
Daniel D. Par United States of America, 2. september 2014
great location for quick 1-2 day stay

1- clean shower and restroom, 2- nearby all the night life and restaurants 3-value
8,3
I stayed only 1 night and it was worth it. quick check in, great cozy place to sleep in with exceptional shower and restroom. perhaps the ONLY minor detail would be the Air Con did not work properly upon check in but within 30 min technicican fixed it. Great service
Kar Z. Par Malaysia, 2. september 2014
Central location and very clean

Location , cleanliness and value for money
8,3
Very pleasant one . Centrally located and value for money . Very clean and friendly staff .
Wing S. Foretningsreisende Malaysia, 28. august 2014
Good location and friendly staff

Clean room, friendly staff and location
8
I am a regular customer to this hotel. Everything is fine. Only thing is, I have to request for in room coffee and tea bags everyday. Should refill everyday without being asked. Other than that everything with this hotel is very good
Heinrich G. Foretningsreisende Germany, 17. august 2014
City Hotel in convenient location

Staff, breakfast, room condition
8
The Sanouva Hotel is central located in district 1 and in walking distance to major tourist attractions, good restaurants and markets. The staff is very friendly, supportive, attentive and has good language skills. The room is clean and comfortable with everything functioned and equipped to my expectations. A highlight is the shower, with relaxing rainfall and powerful massage functions. The breakfast is great and the staff here friendly and competent as well. You get a good value for your money, sure I will come again!
Daniel D. Reiste alene United States of America, 17. august 2014
Fantastic hotel for the wallet

Value, Clean, convenient
8,7
Was very pleased with the experience. the room is modern and has new facilities. I was upgraded to a larger room with no additional charge. Great location as well to restaurants and bars.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom


AS-AGWEB-3A08