eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh-byen, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom
Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Treningsrom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom
Område District 1 - Ben Thanh Market Antall rom: 53
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2029 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (2029)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Reiste alene 23. juli 2014
breakfast very little varieties.

cleanliness, amazing bathroom, value for $
8
Very pleasant.
Murali V. Par Malaysia, 22. juli 2014
Great staff, great location GREAT HOTEL!

Firnedly staff, clean and new rooms, great location
10
Our stay was fantastic, my wife & i were on the last leg of our honeymoon in Ho Chi Minh City & the staff at Hotel Sanouva really made us feel special - thank you!
Yap S. Foretningsreisende Philippines, 21. juli 2014
Good service

Near to Ben Thanh Market , Good service and clean
9,3
Stephen B. Reiste alene Australia, 12. juli 2014
great

staff were great !
10
great hotel clean, friendly,safe,good location,reception was outstanding!good shopping close to everything
Maria L. Par Sweden, 30. juni 2014
Still very good - we keep coming back!

location, friendly staff, nice room
8,3
We have stayed at this hotel before and keep coming back whenever we are in Ho Chi Minh City because it is just great, the location couldn't be better and the staff is very friendly and helpful - they even found some clothing in our room that I had missed by mistake when packing and wrapped them up in a nice little package. We will keep coming back to this hotel for sure.
Christopher C. Småbarnsfamilie United States of America, 23. juni 2014
amazing

friendly staff, breakfast, modern bathroom
9,3
excellent

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom


AS-AGWEB-3C05