Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Distrikt 1, Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2275 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2275)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Rapporter denne anmeldelsen
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Rapporter denne anmeldelsen
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Rapporter denne anmeldelsen
Kartina A. Familie med store barn Singapore, 2. mai 2016
Meals
5,7
One thing is not so good is the Hotel did not serve Halal food for breakfast for Muslim tourist like us. May be can look into this. Thank you.
Rapporter denne anmeldelsen
Beng S. Reiste alene Malaysia, 1. mai 2016
Great
5,3
Great staff & generous breakfast choices
Rapporter denne anmeldelsen
Thomas M. Par United States of America, 25. april 2016
Great Location and very good breakfast
5,3
Great Location in the heart of District#1 Very good breakfast included Common area hallway carpet appeared somewhat dirty upon arrival, although it was somewhat better after cleaning process which took place during our stay.
Rapporter denne anmeldelsen
Amar S. Par 16. april 2016
Lovely stay
6,3
First time in HCM and this was my only hotel experience (otherwise stayed in a very budget hostel), but the location of this hotel was fantastic. The room was nice, with a good overhead shower and even a fridge. Considering all my other options for a window-less room in HCM at around the same price, I appreciated a big room with a window... good value.
Rapporter denne anmeldelsen
Ronald M. Par Indonesia, 13. april 2016
Right next to Ben Thanh market right in the heart
5,3
Sanouva Saigon provides the urban business and leisure travelers the privacy and exclusivity. The hotel’s facilities and professional, hospitable staff are always ready to assist you. Just a few minutes from Sanouva Saigon you will find yourself in the thick of things, from the iconic Ben Thanh market to a plethora of other local and international destinations for shopping, recreation, and cuisine.
Rapporter denne anmeldelsen
Wei L. Gruppe Malaysia, 11. april 2016
Excellent hotel
4
Nice and clean place, very close proximity to Ben Thanh market. 10-15 mins. walking distance to backpackers area (only location to have pubs). Housekeeping was good, but some basic items like body shampoo wasn't replenished for entire 4 days stay duration.
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A07