Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Distrikt 1 (Ben Thanh marked), Ho Chi Minh-byen, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Bad Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotellet Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Treningsrom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant
Område Distrikt 1 (Ben Thanh marked) Antall rom: 53
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2148 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2148)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Vince A. Reiste alene Australia, 25. mai 2015
A nice basic hotel, great location, friendly staff

Location, staff and cleanliness
9
Pi N. Reiste alene Singapore, 24. mai 2015
Nice

Clean, comfortable and good location
8,3
It's easy to excess to the market just a walking distance, nice and comfortable room..
Sara R. Par Australia, 19. mai 2015
Sanouva Saigon

The staff were extremely pleasant and helpful, the location was perfect~Central to a lot of sights, beds were comfortable/rooms clean
9,7
The staff at Sanouva Hotel were fantastic, always happy to help and offer good advise. The breakfast selections were simple yet delicious! Dining area was small so may get busy in peak times but we had no problems. Would definetly stay here again, very value for money!
Scott N. Par United States of America, 18. mai 2015
staff was friendly and very accommodating.

staff, location, clean
9,7
Very satisfied
Allan C. Par Singapore, 18. mai 2015
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City!

location
6,7
Very dishonest & unsafe Ho Chi Minh City! fortunately hotel staff are very kind to help us during our stay
Iris D. Reiste alene Canada, 17. mai 2015
Great location

Location, Location, Location
8
The hotel is fine - clean, decent room size, friendly staff - but the location is fantastic. Every key point within Ho Chi Minh was within walking distance. The only issue was the location is very noisy and if you're on a lower floor (I was on the 2nd floor) you will be woken up because of it. Ask for a high floor when you book.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant


AS-AGWEB-3B06