Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Distrikt 1 (Ben Thanh marked), Ho Chi Minh-byen, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Bad Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotellet Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Treningsrom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Omgivelser Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Omgivelser
Område Distrikt 1 (Ben Thanh marked) Antall rom: 53

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2191
anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2191)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Rapporter denne anmeldelsen
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Rapporter denne anmeldelsen
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Rapporter denne anmeldelsen
Fred S. Par United States of America, 3. september 2015
Required

Breakfast, location and price
8
Rapporter denne anmeldelsen
Leyong K. Foretningsreisende Malaysia, 2. september 2015
Among the best!

Staff, clean room and excellent location
10
One of the best budget hotel around district 1.
Rapporter denne anmeldelsen
Kung C. Reiste alene Singapore, 30. august 2015
3 stars hotel with 4 stars staffs

Staffs, clean room and location
8
Love it, will plan to stay there again next month
Rapporter denne anmeldelsen
Lavinia S. Småbarnsfamilie Singapore, 17. august 2015
Small but capable staff

The location, cleanliness and staff are the ones that give it the scoring..m
9
Fantastic and friendly staff. Able to assist with requests n queries. Good job
Rapporter denne anmeldelsen
Nick S. Reiste alene Australia, 12. august 2015
Great value

Comfortable clean quiet rooms. Excellent location. Very helpful staff
8,3
Stayed 2 nights August 15. Stayed here previously in 2010. Hotel is in great location. Small hotel with adequate sized rooms which are well furnished and comfortable, excellent shower. Both times I have stayed here have had front facing rooms and had no concern with traffic noise. I have no concerns recommending this hotel, excellent mid range option.
Rapporter denne anmeldelsen
Rosita M. Par Malaysia, 11. august 2015
Delux Room with city view

good location, clean, friendly staffs
8,7
Satisfactory. Stay was just perfect. Hotel is just located next to Ben Thanh market and Saigon Square so it's perfect for shopping. Room was on the 9th floor facing the road but the windows are sound proof so you will not be disturbed by the ongoing traffic outside. The room was very clean and quite spacious and big more than what I expected. So overall everything was good and yes I will recommend this hotel to others if someone is visiting Ho Chi Minh.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Omgivelser


AS-AGWEB-3C06