eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sanouva Saigon Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh-byen, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotellet Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Treningsrom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom
Område District 1 - Ben Thanh Market Antall rom: 53
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2074 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2074)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Sanit A. Par Thailand, 26. oktober 2014
Convenient Location, Friendly Staff

Convenient Location, Friendly Staff, Clean room
9,7
The hotel is located near Ben Thanh market and other landmarks in a walking distance. Though the room is a bit small, the amenity is of standard, the room is clean, the shower is superb. I will definitely stay in this hotel again next time.
Jiunn C. Gruppe Singapore, 25. oktober 2014
Value for money stay.

Good location, friendly staff, comfy.
8
King S. Foretningsreisende Malaysia, 9. oktober 2014
Value for money stay

location, service, and room cleanliness
8
I feel very comfortable staying in this hotel and will strongly recommend my friend to stay here.
Rey L. Reiste alene Philippines, 8. oktober 2014
substandard

location and staff
6,3
Lisa A. Gruppe United States of America, 3. oktober 2014
Great and convenient

Breakfast, cleanliness , location
10
Very good
Kate A. Par Australia, 2. oktober 2014
Excellent hotel & location

Location, bed, staff
9,3
This hotel is located only 1 street behind the Ben Thanh markets with plenty of restaurants & shopping close by. We had the standard room which was big enough for the two of us for 3 nights and all of our luggage (6 bags!) and the bed was very comfortable. The bathroom was also great with a large enclosed separate shower area. The room and hotel was also very clean, the breakfast included was ok but nothing special. We would stay here again. One thing to note was they charge 10% VAT on top of anything you eat in the minibar, we were travelling for 5 weeks and stayed at many hotels and none charged 10% on top for a packet of chips!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Inne i hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - BuffetSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom


AS-AGWEB-3A04