eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh-byen, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Bad Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotellet Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Treningsrom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby
Område District 1 - Ben Thanh Market Antall rom: 53
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2086 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (2086)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Cheeboon L. Par Singapore, 13. desember 2014
Always my first choice

Friendly staffs, good location, comfortable room
8,3
It's always my first choice if I am on budget and just wan a clean and comfortable room in HCMC. My last stay was a year ago and the staffs still remember me. Friendly and helpful staffs.
Soon H. Reiste alene Singapore, 11. desember 2014
very good hotel

food,location,staff
9,3
Very happy
Audrey N. Par Singapore, 6. desember 2014
Comfortable stay

Cleanliness, Location, Staff service
9,3
We stayed for 1 night but it was a pleasant experience. The desk provided help in getting around. The hotel itself is centrally located which made it easier to get around. The wifi was stable. Overall,I would return to this hotel if I visit HCMC again.
Marco B. Par Australia, 5. desember 2014
Staff were great. Hotel location is excellent.

Location , staff , cleanliness
7,3
Had a great couple of days with staff very helpfull
Maria V. Reiste alene Philippines, 1. desember 2014
Wonderful experience

awesome staff, location, value for money
9,7
It was my first time to visit Vietnam and I stayed in this hotel for my entire trip. Thank you for making my trip an enjoyable one! The staff were very courteous and always willing to help. The location was great as well. Shopping and entertainment are just within walking distance. I did have connection issues with the wifi but overall, everything was just wonderful!
Debbie A. Par Australia, 28. november 2014
central location

staff helpfulness and central location
8,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby


AS-AGWEB-3B07