eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh-byen, Vietnam (Vis kart)

Reserver nå!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Bad Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotellet Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Treningsrom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Møterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Gjesterom Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant
Område District 1 - Ben Thanh Market Antall rom: 53
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2120 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (2120)
Sorter etter:
Gudmund F. Par Sweden, 22. desember 2012
Kanonläge, nära till allt, bra standard på allt.

Läget, frukost och internet
8,7
Trevligt hotell, ingen lyx men alt som man behöver finns. Nära marknaden och shopping.
Arild P. Par Norway, 5. desember 2012
Fint og rent hotell-

Internett og god mat.
8,3
Ble godt mottatt på hotellet og personalet snakket utmerket engelsk. Fikk hjelp til alt vi spurte om. Hotellet var rent og pent. Frokosten var tilfredsstillende. En gang var de gått tom for appelsinjus, men da måtte vi bare drikke noe annet. Flinke til å forklare om serverdiheter og forklarte på kartet. Internett tilgang var også gratis.Gangavstand til de fleste serverdiheter hvis man ønsker det. Ikke vanskelig å få tak i taxi heller.
Restauranttips: Vietnam House resturant er verdt et besøk. Få gjerne hotellet til å bestille bort til dere da det er et populørt sted. Har det meste å by på. God atmosføre og god mat.
Silje F. Par Norway, 15. januar 2010
Sanouva

Pene rom, vennlig personale, utrolig bra beliggenhet
8
Sanouva Hotel var et kjempebra hotell etter vår mening. Skikkelig stilrene, ordentlige rom med god seng. Litt trang frokostsal med et veldig lite frokostutvalg, men beliggenhet og standard på rommene veier opp for dette. Her er en i umiddelbar nærhet til alt av interesse. Vil definitivt bo her igjen.
Mirjam L. Par Norway, 19. april 2009
Helt supert!

God plassering, vennlige menneskerng,
9,7
Vi hadde et supert opphold på Sanouva! Svært god plassering, med gåavstand til alle plasser som var av interesse for oss. Personalet på hotellet var svært vennlige, og hjalp til med alt, fra guiding, tips, bæring av bagasje og åpning av dører. Vil anbefale alle som skal til Saigon å bo her, vi vil i hvert fall komme tilbake hit!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Gåavstand til Reunification Palace, War museum, Notre Dame, historic museum of Saigon.
Chye N. Gruppe Singapore, 11. mars 2015
good stay, near to airport

friendly staff, good room, good wifi
7,3
Superb vacation at a good location to many places. Hotel staff and door man was friendly, provide good services, hotel also near airport.
Gaithrie N. Par Malaysia, 10. mars 2015
Value for money!

Room - was clean and of good size. The location is great.
8,3
We were satisfied with the room as it was clean, new and of good size. The location was great. The only tiny setback was the rooms are quite close together and you are able to hear the doors of other rooms slamming sometimes but that was just a tiny setback. Overall definitely value for money.
Erin G. Par Australia, 8. mars 2015
Sanouva

Staff, cleanliness and location
9,7
Great stay! Very friendly, helpful staff and lovely hotel in a very central location
Carol M. Reiste alene United States of America, 3. mars 2015
Great hotel

Price, cleanliness, location
9,3
Gloria G. Familie med store barn Philippines, 25. februar 2015
really good!

the friendly and helpful staff, easy access to everything, clean and nice place
9
Very good!
Arny P. Gruppe Philippines, 23. februar 2015
Hotel location is very good

Clean, location, breakfast is good
8,7
I had a very comfortable stay in this hotel. We were there on TET festival and the staffs were very helpful in guiding us where to go and arranging our tour.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byenSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - BadSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Utsiden av hotelletSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - TreningsromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - MøteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - GjesteromSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh-byen - Restaurant


AS-AGWEB-3A08