Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Lobby Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Lobby Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Lobby Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Lobby Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Restaurant Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Spa Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Spa Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Spa
Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Inne i hotellet Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Spa Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Inne i hotellet Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Treningsrom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotellet Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hage Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hage Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Hage Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsikt Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsikt
Sted: Karon Antall rom: 50
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1791 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
7,5
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (1791)
Peter E. Par Norway, 1. februar 2014
Greit opphold

Fin beliggenhet, hyggelig betjening og god restaurant
6,7
Vi hadde betalt for deluxe ocean view, men kunne ikke se havet i det hele tatt. Alt for mye skog som stengte. :-( Derfor må skogen ryddes før vi kan anbefale det. Mvh Arnhild og Pe
Anne K. Par Norway, 1. mars 2013
Et kjempeflott sted med en utrolig utsikt

Nydelig forkost
10
Vi var to par som sjekket inn for å tilbringe våre siste 4 dager i Thailand her på Secret Cliff. Vi ble overveldet av utsikten fra våre rom (Delux Ocean View)Flotte store rene rom. God forkost og hyggelig betjening. Hotellet ligger på en høyde mellom Patong og Karon Beach. Vi kommer sikkert tilbake :) Kan anbefales!
Leif F. Par 18. mars 2012
Flott setd

god service,bra frokost,trivelige rom med balkong
7,7
Utmerket hotell med god service og personell. Frokosten var bra,i trivelig restaurant med god utsikt. Etter vår smak var hoteller litt for langt fra det sentrele karon beach.Generelt vil vi si at til å være et hotell med muligheter for utsikt var litt for mye trær som stengte for den nydelige utsikten som eller ville ha vært. Vil vurdere hotellet som alternativ ved evt neste besøk til karon området.
Kenneth A. Par Norway, 25. januar 2010
Et godt tilbaketrukket alternativ ved Karon/Patong

Flott utsikt og nydelig opparbeidet og beplantet eiendom. God service.
7,7
Hotellet ligger flott til på en høyde mellom Karon og Patong beach, Phuket. Hotellet arrangerer 2 gratis transporter t/r hver dag, henholdsvis til Karon og Patong. Ellers er man avhengig av taxi (500 baht t/r) eller mopedleie (300 baht pr dag). Alle mopedene var utleid første dagen vi var der, hvilket resulterte i at vi var avhengig av den overprisede taxitjenesten på stedet. For par anbefaler jeg leie av moped, og for flere anbefaler jeg leie av bil om man skal bo her over lengere tid. Ellers er det fare for høye taxiutgifter eller isolasjon. Hotellet har 2 egne restauranter; en alacarte- og en pizza-restaurant. Prisene er relativt høye, men kvaliteten på maten er god. Utsikten fra alacarte-restauranten er unik. Vennlig service. Vi hadde et Garden View-rom, og siste natten bodde det gjester i rommet vegg i vegg med oss. Til min forskrekkelse viste det seg at det eneste som delte vår leilighet fra naboens var en tynn og gjennomhullet tredør (med lufteriller). Når vi skrudde av lyset hos oss så vi lys komme direkte inn fra naboen. Alt naboen sa hørte vi, og hadde de mistet en knappenål på gulvet hadde vi hørt det også. Svært dårlig! Totalintrykket av hotellet var at det fremstod som noe overpriset, man allikevel et pent sted med vennlig betjening. Byggekvaliteten var ikke ideell, isolasjonen dårlig - i alle fall på Garden View rommet vårt. Det mest positive med hotellet er at man er svært nær både Karon og Patong, men allikevel på behagelig avstand fra alt mas og trafikk.
Tips: Kort vei til Karon og Patong, men blir du her over flere dager er du avhengig av leiebil eller moped.
Grace V. Gruppe Philippines, 19. april 2014
excellent

staff, room, affordable
10
the staff are friendly. they assist us whenever we need them. we were surprised at how nice the room we had because the amount was very cheap. we got more than we paid for. i highly recommend this hotel.
Shailesh M. Småbarnsfamilie Sweden, 17. april 2014
Nice experience

Quiet; Nice personnel; Stylish
8,3
Really nice 4-nights in the hotel. Everything worked well. One drawback is that one has to plan the trip to the beach/town according to the schedule of the shuttle service. There is shuttle to the two nearby beaches only once every day.
Ibrahim U. Par Australia, 11. april 2014
It was very peaceful and very relaxing.

Clean, peaceful,
7
It was a lovely place The only down side was it was a bite out of the town centre. I thought the meals at the restaurant where expensive other wise it was a lovely place and would recommend it to my friends.
Sxe S. Par Singapore, 3. april 2014
Disappointed, worse than expected.

Good restaurant, nice lobby & pleasant staff.
5
We were very disappointed with the room and location. Booked a deluxe ocean view room, but was given a room with view blocked by loads of trees, and very near to the main road. You can even see huge vehicles driving by! One of the trees less than 30m away even has a huge wasp/bee hive! We didn't even bother to sit at the balcony because of that. Next, the room's floor tiles seem to be giving way soon with all the creaking noises and there was a long crack line on one of the walls, so scary! The swimming pool was also disappointing, very small and only has a partial pocket sea view. Totally not the same from the one shown in the pics. We were so disappointed with everything that we booked a taxi to patong beach and spent the entire day there. The next check-out day we were AGAIN disappointed by the fact that there was no hotel driver to bring us to the lobby which is approx 20 mins walk away. We noticed that there were 2 staff manning the counter with no customers around. One of them could have easily driven the buggy to fetch us. Imagine having to walk all the way to the lobby to take our taxi back to airport with a sad & heavy heart. In summary, we will not go back nor recommend anyone to go there ever.
Rita S. Familie med store barn Italy, 28. mars 2014
rude and not professional

nothing far from beaches no value for money
3,3
The staff was very rude and not friendly at all. Definitively they don't care of the happiness and satisfaction of their guests.
Kemathut T. Par Thailand, 23. mars 2014
Nice view & nice staff. the ocean view is the best

Nice staff with nice view and delicious breakfast
7,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Secret Cliff Resort & Restaurant PhuketSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Inne i hotelletSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Inne i hotelletSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - TreningsromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotelletSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - HageSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - HageSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - HageSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UtsiktSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UtsiktSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UtsiktSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UtsiktSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotelletSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - LobbySecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotelletSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Secret Cliff Resort & Restaurant, Phuket

AS-AGWEB-3A07