eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotellet Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom
Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng
Område Karon Antall rom: 50
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2004 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2004)
Sorter etter:
Dellan D. Par Norway, 2. august 2014
For avsidesliggende

Utsikten. Sengen. Stort soverom
6,3
Veldig fint og eksotisk sted. Men altfor mange trær som dessverre sperret en god del for utsikten. Maten som var å få tak i på hotellet var kjempedyr, bare en flaske vann kostet 80 baht (koster 13 baht på 7/11). Og man måtte leie moped for å komme seg rundt, det hadde blitt for tungvindt og dyrt å ta buss eller taxi hele tiden. Bassenget var også stengt 8 av de 10 dagene vi var der. Men det som var altfor skuffende, var at treningsrommet ikke lovet det bildene viste. Det var to apparater der, og ingen av dem fungerte. En av grunnene til at jeg valgte å dra dit, var nettopp fordi de hadde treningsrom. Men det så ikke ut som hadde blitt brukt på mange år. Alt i alt så hadde vi det fint på rommet, men hadde de vært flinkere til å vedlikeholde hotellet, så skulle jeg kommet med en anbefalning.
Peter E. Par Norway, 1. februar 2014
Greit opphold

Fin beliggenhet, hyggelig betjening og god restaurant
6,7
Vi hadde betalt for deluxe ocean view, men kunne ikke se havet i det hele tatt. Alt for mye skog som stengte. :-( Derfor må skogen ryddes før vi kan anbefale det. Mvh Arnhild og Pe
Anne K. Par Norway, 1. mars 2013
Et kjempeflott sted med en utrolig utsikt

Nydelig forkost
10
Vi var to par som sjekket inn for å tilbringe våre siste 4 dager i Thailand her på Secret Cliff. Vi ble overveldet av utsikten fra våre rom (Delux Ocean View)Flotte store rene rom. God forkost og hyggelig betjening. Hotellet ligger på en høyde mellom Patong og Karon Beach. Vi kommer sikkert tilbake :) Kan anbefales!
Leif F. Par 18. mars 2012
Flott setd

god service,bra frokost,trivelige rom med balkong
7,7
Utmerket hotell med god service og personell. Frokosten var bra,i trivelig restaurant med god utsikt. Etter vår smak var hoteller litt for langt fra det sentrele karon beach.Generelt vil vi si at til å være et hotell med muligheter for utsikt var litt for mye trær som stengte for den nydelige utsikten som eller ville ha vært. Vil vurdere hotellet som alternativ ved evt neste besøk til karon området.
Kenneth A. Par Norway, 25. januar 2010
Et godt tilbaketrukket alternativ ved Karon/Patong

Flott utsikt og nydelig opparbeidet og beplantet eiendom. God service.
7,7
Hotellet ligger flott til på en høyde mellom Karon og Patong beach, Phuket. Hotellet arrangerer 2 gratis transporter t/r hver dag, henholdsvis til Karon og Patong. Ellers er man avhengig av taxi (500 baht t/r) eller mopedleie (300 baht pr dag). Alle mopedene var utleid første dagen vi var der, hvilket resulterte i at vi var avhengig av den overprisede taxitjenesten på stedet. For par anbefaler jeg leie av moped, og for flere anbefaler jeg leie av bil om man skal bo her over lengere tid. Ellers er det fare for høye taxiutgifter eller isolasjon. Hotellet har 2 egne restauranter; en alacarte- og en pizza-restaurant. Prisene er relativt høye, men kvaliteten på maten er god. Utsikten fra alacarte-restauranten er unik. Vennlig service. Vi hadde et Garden View-rom, og siste natten bodde det gjester i rommet vegg i vegg med oss. Til min forskrekkelse viste det seg at det eneste som delte vår leilighet fra naboens var en tynn og gjennomhullet tredør (med lufteriller). Når vi skrudde av lyset hos oss så vi lys komme direkte inn fra naboen. Alt naboen sa hørte vi, og hadde de mistet en knappenål på gulvet hadde vi hørt det også. Svært dårlig! Totalintrykket av hotellet var at det fremstod som noe overpriset, man allikevel et pent sted med vennlig betjening. Byggekvaliteten var ikke ideell, isolasjonen dårlig - i alle fall på Garden View rommet vårt. Det mest positive med hotellet er at man er svært nær både Karon og Patong, men allikevel på behagelig avstand fra alt mas og trafikk.
Tips: Kort vei til Karon og Patong, men blir du her over flere dager er du avhengig av leiebil eller moped.
Yun B. Foretningsreisende China, 19. mars 2015
no good

no good
2
no good
Ken L. Par United Kingdom, 5. mars 2015
Would not recommend

Staff, views, staff
5,7
We felt compelled to let others know the reality of any potential stay at the Secret Cliff Resort & Restaurant. The Agoda website it did not specify that: - there was a busy road that had to be crossed to get to our room - that there was no access to the beach from the hotel The room we were given on the first night was across the road and had to use a golf buggy driven by a member of staff. The room was quite nice but there were exposed water pipes running underneath the rooms. We asked to be moved to a room closer so that we did not have to cross the busy road and reception kindly arranged to move our luggage in our absence the next day. The room we moved to was much better located however, but had the following issues: - during the night I had to constantly adjust aircon temperature as it went from too cold to too hot and causing my wife and I to cough as the filters were unclean. - the bathroom walls were untiled and was simply plastered. The mixer tap was loose as was the toilet seat. The finishing of a pipe flowing from the ceiling was not incomplete - the furniture in the room was not good quality - there were cracks in the walls with a stream of ants marching up and down it - breakfast was quite unappetising as some of the fruit looked and smelt past their sell-by date. - in the evening a huge numbers of Japanese guests appeared from nowhere who did not stay at the hotel. Although we were hotel guests we my wife and I feeling unimpressed as we felt we were served as an after-thought. On the plus side the hotel views are very good and the staff very accommodating. The fact that there seems to have been very little investment in the rooms, furniture and facilities is a disgrace and I hope that they invest in it. The hotel reminded me of those on Gordon Ramsey's "Hotel Hell" TV show. For the money you can stay somewhere else that will give you a better experience of Phuket. Frankly it pretty well spoiled our trip there.
Tim G. Småbarnsfamilie United Kingdom, 28. februar 2015
i wouldn't go back

location & views
5,7
Priority is given to coach loads of Chinese tourists who turn up for breakfast, lunch and dinner, all consuming, rude and bad mannered. it really spoils the ambience of this hotel.
Andrew W. Par United Kingdom, 24. februar 2015
good hotel nice view .quite

clean quite relaxing
7,7
the breakfast is terrible
Ann L. Småbarnsfamilie Singapore, 21. februar 2015
Nice hotel but far away from everywhere.

Nice view, friendly staff, quiet at night.
6,3
In order to have a big room, we booked the Family Deluxe Seaview type, which should be around 70 sqm with one king size bed + one single bed + sofa between two beds(as shown on the website). But when we arrived, without any notice, we were actually assigned to a Deluxe Ocean View room. The so-called king size bed was combined by two single beds, and the single bed was an folder-able bed added into the room, and the room looks very squeezing. Well, we arrive around 8pm with a tired child, and we just accepted whatever they gave to us without any question. Anyway, it's a nice stay since we are not picky people, but we do think that hotel should not do this to the guests, and we may not consider to recommend this hotel to our friends. Staff there are friendly and helpful, and the only mistake was a wrong charge for minibar consumption when we checked out, but solved anyway after a bit argument. Internet was pretty bad, only near the counter and restaurant, you can get the good signal.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Secret Cliff Resort & Restaurant PhuketSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotelletSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SvømmebassengSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - TreningsromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotelletSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - RestaurantSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - ForretningssenterSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgivelserSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgivelserSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgivelserSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgivelserSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgivelserSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgivelserSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - OmgivelserSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - UtsiktSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - TreningsromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - TreningsromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - SpaSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - GjesteromSecret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Bad

Kundeanmeldelser - Secret Cliff Resort & Restaurant, Phuket

AS-AGWEB-3B04