Tilbake til hotellinfo

Veldig bra 7,8
basert på 2314 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2314 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Verdi for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,5

Vinodh K. fra India
Par
Opphold på 3 netter i juli 2016
It's a true paradise
Excellent location. Deluxe ocean view is the room to be booked. Book breakfast along with room. Staffs are really helpful. Bike rental service is awesome but 100 Bhat extra comparing outside. Nothing to complain. Location of hotel is great plus.
Skrevet 08 august 2016

Wan-asa T. fra Thailand
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juli 2016
Nice view and staff
Staff always willing to help and nice adviser. Good view from the room and restaurant.
Skrevet 03 august 2016

Rob H. fra Storbritannia
Par
Opphold på én natt i juli 2016
Great Lat Minute Decision
Fancied a night away in Karon and this hotel was offering excellent last minute rates with reasonable upgrade cost to a deluxe room with sea view. The deluxe room was a good size with a lovely view. Located on a hillside in between Karon & Patong the grounds are well kept with plenty of wildlife, a small beach (when the tide is out) and a lovely sea view from our room. We hope to return here again in the near future. Highly recommended!
Skrevet 01 august 2016

Lee Y. fra Hongkong
Småbarnsfamilie
Opphold på én natt i juli 2016
Nice cheap with sea view
But no wifi ><
Skrevet 31 juli 2016

Weerachai K. fra Thailand
Par
Opphold på 2 netter i juli 2016
Secret cliff
We enjoyed our stay. The room is clean. The view is beautiful. Staffs were friendly. Only problem we had is wifi signal is really bad. Cannot use wifi at all and there very little phone signal too.
Skrevet 23 juli 2016

King T. fra Malaysia
Gruppe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Up to satisfactory level
Overall experience was good.
Skrevet 23 juli 2016

Thomas P. fra Australia
Gruppe
Opphold på 2 netter i juli 2016
Amazing
They got our booking wrong and then gave us free breakfast the whole time we stayd there and also a free upgrade! The staff were super friendly and helpful! The poopl is amazing and would definitely come back!
Skrevet 22 juli 2016

ALMIRA B. fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på én natt i juli 2016
deposit
guests were required to pay refundable deposit of B3000, but its not specified in the booking info.
Skrevet 22 juli 2016

AHMED S. fra Maldivene
Gruppe
Opphold på 3 netter i juli 2016
EXCELLENT!!
Excellent hotel
Skrevet 17 juli 2016

DING C. fra Hongkong
Gruppe
Opphold på én natt i juli 2016
Highly Recommended
Very nice hotel on a cliff, easy to go to nearby beaches. But dont forget your mosquito repellent!
Skrevet 13 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: