eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Secret Cliff Resort & Restaurant

707 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Utsiden av hotellet Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom
Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Gjesterom Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng Secret Cliff Resort & Restaurant Phuket - Svømmebasseng
Område Karon Antall rom: 50
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2026 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (2026)
Sorter etter:
Dellan D. Par Norway, 2. august 2014
For avsidesliggende

Utsikten. Sengen. Stort soverom
6,3
Veldig fint og eksotisk sted. Men altfor mange trær som dessverre sperret en god del for utsikten. Maten som var å få tak i på hotellet var kjempedyr, bare en flaske vann kostet 80 baht (koster 13 baht på 7/11). Og man måtte leie moped for å komme seg rundt, det hadde blitt for tungvindt og dyrt å ta buss eller taxi hele tiden. Bassenget var også stengt 8 av de 10 dagene vi var der. Men det som var altfor skuffende, var at treningsrommet ikke lovet det bildene viste. Det var to apparater der, og ingen av dem fungerte. En av grunnene til at jeg valgte å dra dit, var nettopp fordi de hadde treningsrom. Men det så ikke ut som hadde blitt brukt på mange år. Alt i alt så hadde vi det fint på rommet, men hadde de vært flinkere til å vedlikeholde hotellet, så skulle jeg kommet med en anbefalning.
Peter E. Par Norway, 1. februar 2014
Greit opphold

Fin beliggenhet, hyggelig betjening og god restaurant
6,7
Vi hadde betalt for deluxe ocean view, men kunne ikke se havet i det hele tatt. Alt for mye skog som stengte. :-( Derfor må skogen ryddes før vi kan anbefale det. Mvh Arnhild og Pe
Anne K. Par Norway, 1. mars 2013
Et kjempeflott sted med en utrolig utsikt

Nydelig forkost
10
Vi var to par som sjekket inn for å tilbringe våre siste 4 dager i Thailand her på Secret Cliff. Vi ble overveldet av utsikten fra våre rom (Delux Ocean View)Flotte store rene rom. God forkost og hyggelig betjening. Hotellet ligger på en høyde mellom Patong og Karon Beach. Vi kommer sikkert tilbake :) Kan anbefales!
Leif F. Par 18. mars 2012
Flott setd

god service,bra frokost,trivelige rom med balkong
7,7
Utmerket hotell med god service og personell. Frokosten var bra,i trivelig restaurant med god utsikt. Etter vår smak var hoteller litt for langt fra det sentrele karon beach.Generelt vil vi si at til å være et hotell med muligheter for utsikt var litt for mye trær som stengte for den nydelige utsikten som eller ville ha vært. Vil vurdere hotellet som alternativ ved evt neste besøk til karon området.
Kenneth A. Par Norway, 25. januar 2010
Et godt tilbaketrukket alternativ ved Karon/Patong

Flott utsikt og nydelig opparbeidet og beplantet eiendom. God service.
7,7
Hotellet ligger flott til på en høyde mellom Karon og Patong beach, Phuket. Hotellet arrangerer 2 gratis transporter t/r hver dag, henholdsvis til Karon og Patong. Ellers er man avhengig av taxi (500 baht t/r) eller mopedleie (300 baht pr dag). Alle mopedene var utleid første dagen vi var der, hvilket resulterte i at vi var avhengig av den overprisede taxitjenesten på stedet. For par anbefaler jeg leie av moped, og for flere anbefaler jeg leie av bil om man skal bo her over lengere tid. Ellers er det fare for høye taxiutgifter eller isolasjon. Hotellet har 2 egne restauranter; en alacarte- og en pizza-restaurant. Prisene er relativt høye, men kvaliteten på maten er god. Utsikten fra alacarte-restauranten er unik. Vennlig service. Vi hadde et Garden View-rom, og siste natten bodde det gjester i rommet vegg i vegg med oss. Til min forskrekkelse viste det seg at det eneste som delte vår leilighet fra naboens var en tynn og gjennomhullet tredør (med lufteriller). Når vi skrudde av lyset hos oss så vi lys komme direkte inn fra naboen. Alt naboen sa hørte vi, og hadde de mistet en knappenål på gulvet hadde vi hørt det også. Svært dårlig! Totalintrykket av hotellet var at det fremstod som noe overpriset, man allikevel et pent sted med vennlig betjening. Byggekvaliteten var ikke ideell, isolasjonen dårlig - i alle fall på Garden View rommet vårt. Det mest positive med hotellet er at man er svært nær både Karon og Patong, men allikevel på behagelig avstand fra alt mas og trafikk.
Tips: Kort vei til Karon og Patong, men blir du her over flere dager er du avhengig av leiebil eller moped.
Paul T. Reiste alene United States of America, 22. april 2015
5 years of consistent service

The grounds are absolutely enchanting. Food is amazing and location is possibly as good as it gets.
10
I simply can't say enough about this establishment I have been coming here once a year since 2011 and with each passing year I'm never disappointed. It is in a quiet and beautiful location and one could simply wonder around the campus all day and find enjoyment. The entire site is shrouded in lush tropical plant life and everything around you is alive. The view of the Adaman ocean is not to be missed. The room service the food and the WiFi connectivity is all outstanding I highly recommend this establishment.
Puthisorn C. Par Thailand, 19. april 2015
Good viewpoint on the restaurant

Good viewpoint / Big Room
6,3
Sangvorn R. Familie med store barn Thailand, 15. april 2015
they gave the room to other even we already paid

None
5,7
Not so good
Andrea B. Reiste alene Canada, 11. april 2015
Not worth it

View
3
This was the first hotel I stayed at during my Thailand trip and it really tainted my entire decision of whether or not I should have vacationed in Thailand at all. I booked a superior room on the resort side, and they tried to put me in a standard on the villa side (I did my research before thank god). I stopped the bell boy when I knew where we were walking to and told the receptionist. Unapologetic, she said okay, but my room won't be ready (which was well after check in time) - I literally waited in the lobby for two hours. When they said it was ready, I walked in and the maid was still cleaning. Also, my room was mediocre: no hot water, no water pressure, and the water was a brown-yellow. Best thing was the breakfast buffet and the view! Pool was small but beautiful, but a lot of families and children. Also, it was quite far from the beach. Shuttle comes once a day and if you miss it, you have to take a taxi. Stay elsewhere - plenty of closer places near the beach that are just as good.
Rasika I. Småbarnsfamilie Australia, 7. april 2015
Good relax

Sea view, bigger family room, breakfast
8
Enjoyed the stay. Great viewing. AC and the wifi needs improvement.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!


AS-AGWEB-3A05