Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Bad Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Direktørsalong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasse Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Treningsrom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 782

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 988
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (988)
Sorter etter:
Dinh K. Familie med store barn Norway, 3. juli 2014
Masse shopping og lite internett!

Komfartabel, rent og romslig!
9
Sheraton Hong Kong Hotel and Towers er perfekt for reisende som ønsker å bo i sentrum av det hele! Den eneste minusen ved hotellet er at det ikke tilbyr gratis internett...
Rapporter denne anmeldelsen
Toril M. Par Norway, 23. februar 2014
Flotte dager i Hong Kong og på Sheraton

Bar, frokost, sentralt
8,7
Vi hadde fine dager. Hotellet er helt utmerket. Flott bar med storslagen utsikt, særlig på kveldstid. Vi ble oppgradert, ok spiste frokost rett ved baren med fin utsikt til utmerket frokost.
Rapporter denne anmeldelsen
Wing M. Reiste alene China, 27. august 2015
Not worth it

Sea view
7
Rapporter denne anmeldelsen
Emerito R. Par Philippines, 22. august 2015
Great service, rooms and location

Great service, rooms and location
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Edward T. Foretningsreisende Singapore, 15. august 2015
Decent

Bathroom, cleanliness, location
6,7
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Wang W. Foretningsreisende China, 8. august 2015
Good

Good
8,7
Perfect
Rapporter denne anmeldelsen
Ki K. Familie med store barn South Korea, 4. august 2015
Generally satisfied.

Location
8,7
Location was good.
Rapporter denne anmeldelsen
Chawalit T. Småbarnsfamilie Thailand, 2. august 2015
shopping

location , service , food
8
great
Rapporter denne anmeldelsen
Christian E. Reiste alene Philippines, 2. august 2015
One of the Best in Hongkong

Convenience, Luxurious , Service
8,3
This place is full of excitement. The Hotel is very accessible in all places in Hongkong specially if your main objective is to shop.
Rapporter denne anmeldelsen
Christian E. Reiste alene Philippines, 2. august 2015
Hongkong's Finest

Good Location, Shopping Center, Continent
8,7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers HongkongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - BadSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasseSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - TreningsromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Utsiden av hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RekreasjonsfasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kaféSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Butikker

Kundeanmeldelser - Sheraton Hong Kong Hotel And Towers, Hongkong

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A01