Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kafé Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Fasiliteter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Treningsrom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Direktørsalong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Utsikt Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Suiterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Suiterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kafé Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Fasiliteter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Restaurant Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Fasiliteter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærheten Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Svømmebasseng Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærheten Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Fasiliteter
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 782

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 899 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (899)
Sorter etter:
Dinh K. Familie med store barn Norway, 3. juli 2014
Masse shopping og lite internett!

Komfartabel, rent og romslig!
9
Sheraton Hong Kong Hotel and Towers er perfekt for reisende som ønsker å bo i sentrum av det hele! Den eneste minusen ved hotellet er at det ikke tilbyr gratis internett...
Toril M. Par Norway, 23. februar 2014
Flotte dager i Hong Kong og på Sheraton

Bar, frokost, sentralt
8,7
Vi hadde fine dager. Hotellet er helt utmerket. Flott bar med storslagen utsikt, særlig på kveldstid. Vi ble oppgradert, ok spiste frokost rett ved baren med fin utsikt til utmerket frokost.
Chumphon S. Foretningsreisende Thailand, 13. april 2015
good

room
10
Hung Y. Småbarnsfamilie Taiwan, 5. april 2015
Very comfortable. Kind service of Concierge

Clean, Convenient and Comfortable
9,3
Better than expected
Masao O. Foretningsreisende Japan, 23. mars 2015
Beautiful hotel

location , quality , clean
7,7
Mingjie C. Familie med store barn Singapore, 15. mars 2015
Hotel review

location, hotel service, cleanliness
7,3
Paradee L. Gruppe Thailand, 15. mars 2015
Nice location

Location, Staffs, Food
8,3
Friendly staffs with warmth hospitality
Ms.Nattakan P. Gruppe Thailand, 8. februar 2015
Impressive during staying Sheraton

1. Good location 2. Atmosphere 3. Cleaness
8,7
To improve the service, free internet wifi should be provided.
Jen F. Foretningsreisende Taiwan, 30. januar 2015
5 Star Hotel?
5
No worth for my comment Bad attitude with bad service, and high charge
Claudio D. Foretningsreisende Argentina, 30. januar 2015
5 star hotel with very good location

It is very near to shopping area, eateries , and subway station. clean room .
8
I stayed at the harbour view with a superb view of the nightly laser show. Hotel location us really good , walking distance to subway station, shopping at your doorstep with nice eateries all within walking distance .only thing bad is slow concierge service when I request for my luggage .

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers HongkongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kaféSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - TreningsromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SuiteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SuiteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kaféSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasseSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet


AS-AGWEB-3C05