Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Bad Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Fasiliteter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Direktørsalong
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Utsikt Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasse Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Treningsrom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 782

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 1065 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1065)
Sorter etter:
Kristine P. Småbarnsfamilie Norway, 12. desember 2015
Flott hotel

Komfortabelt, beligenhet, utsikt
9,3
Helt flott. Jeg kan ikke omtale mat der, for vi spiste ikke der. Men rommet var fint, ikke kjempe stort men romslig nok, rent og pent. Vi hadde kjempe flott ustikt og det lå veldig sentralt til.
Rapporter denne anmeldelsen
Dinh K. Familie med store barn Norway, 3. juli 2014
Masse shopping og lite internett!

Komfartabel, rent og romslig!
9
Sheraton Hong Kong Hotel and Towers er perfekt for reisende som ønsker å bo i sentrum av det hele! Den eneste minusen ved hotellet er at det ikke tilbyr gratis internett...
Rapporter denne anmeldelsen
Toril M. Par Norway, 23. februar 2014
Flotte dager i Hong Kong og på Sheraton

Bar, frokost, sentralt
8,7
Vi hadde fine dager. Hotellet er helt utmerket. Flott bar med storslagen utsikt, særlig på kveldstid. Vi ble oppgradert, ok spiste frokost rett ved baren med fin utsikt til utmerket frokost.
Rapporter denne anmeldelsen
Chen M. Par Malaysia, 1. februar 2016
Weekend getaway

Location, view, comfy
9,3
nice comfy bed and the view is unbeatable
Rapporter denne anmeldelsen
William M. Forretningsreisende United States of America, 16. januar 2016
good

service location food
8
Good Costing higher than should be Non Agoda customers did better in some cases Could not get receipt from Hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Donna C. Par Australia, 14. januar 2016
Great location with a great view

Location, Gym, Harbour View
9,7
We enjoyed our stay immensely, and would not hesitate to return.
Rapporter denne anmeldelsen
Tirdsak A. Par Thailand, 4. januar 2016
Great Stay right in TST

Location Location Location
9
Great stay but that's hardly unexpected for the price we paid. As per HK hotels everywhere, check in was a borefest of waiting in line at the reception then found the reception clerk had to furiously punching the keyboard to find us a room despite our paying in advance for the room months ago, It's like this every hotel in HK though. Why can't they make it easy like in the US or Europe is beyond me.
Rapporter denne anmeldelsen
Saik F. Par Malaysia, 2. januar 2016
GOOD HOTEL STAFF

NICE VIEW
10
ROOM LARGE, CONVENIENCE
Rapporter denne anmeldelsen
Ronnie C. Familie med store barn Malaysia, 28. desember 2015
Great location 5* hotel

location, service and good amenities. Great view from the Sky lounge.
8
The checking-in process was a bit long due to the Christmas season (Christmas day) but otherwise a fine hotel and good amenities and clean.
Rapporter denne anmeldelsen
Abutan L. Par United States of America, 27. desember 2015
Holiday Getaway

The staff was courteous and very helpful. Housekeeping staff was great. It is within walking distance of many attractions.
9,7
Our stay was great. This was our first Christmas outside the USA as we are expatriates living in China. The hotel offered us a comfortable place to forget about China and enjoy some western type dining & relaxation. We were close to the waterfront and enjoyed a harbor view. Shopping was great and transport to and from the airport was excellent. We will visit again!
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers HongkongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - BadSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasseSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - TreningsromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - HageSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - HageSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - HageSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kaféSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - TreningsromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Utsikt


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C03