Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 1098 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1098)
Sorter etter:
Kristine P. Småbarnsfamilie Norway, 12. desember 2015
Flott hotel

Komfortabelt, beligenhet, utsikt
9,3
Helt flott. Jeg kan ikke omtale mat der, for vi spiste ikke der. Men rommet var fint, ikke kjempe stort men romslig nok, rent og pent. Vi hadde kjempe flott ustikt og det lå veldig sentralt til.
Rapporter denne anmeldelsen
Dinh K. Familie med store barn Norway, 3. juli 2014
Masse shopping og lite internett!

Komfartabel, rent og romslig!
9
Sheraton Hong Kong Hotel and Towers er perfekt for reisende som ønsker å bo i sentrum av det hele! Den eneste minusen ved hotellet er at det ikke tilbyr gratis internett...
Rapporter denne anmeldelsen
Toril M. Par Norway, 23. februar 2014
Flotte dager i Hong Kong og på Sheraton

Bar, frokost, sentralt
8,7
Vi hadde fine dager. Hotellet er helt utmerket. Flott bar med storslagen utsikt, særlig på kveldstid. Vi ble oppgradert, ok spiste frokost rett ved baren med fin utsikt til utmerket frokost.
Rapporter denne anmeldelsen
Ribonnette A. Småbarnsfamilie Philippines, 16. april 2016
Disappointing
3
Wifi is not free. Although after i told them that they were the only hotel in the world that didn't have free wifi, they gave it to me for free "this time." Some of the staff were not so nice, and it seems they can't be bothered to smile. One doorman was particuly rude and was constantly growling at my son who just turned 3 years old because he was playing around like a normal boy (he wasn't even particularly rowdy). Just playing and laughing. The facilities are old and tired. The carpets were very stained. The rooms are tiny. I have been going to Hongkong since I was a kid. I have been there maybe more than 20 times in my life. Sadly, I don't think I would ever stay at the Sheraton again. I got a harbour view room. Unfortunately there was no notice from the hotel that there was a massive construction site right in front of the harbour! Would have gotten a cheaper regular room had i known this! The view at the Sky lounge was nice though. That's probably the only redeeming factor and the cleaners were good and provided lots of bottled water and fresh toiletries daily.
Rapporter denne anmeldelsen
Ali A. Forretningsreisende Paraguay, 9. april 2016
Nice & Good
6,3
My First visit was in 1997. I liked the Hotel sence that time. Now we are in 2016 and will continue a guest
Rapporter denne anmeldelsen
May L. Forretningsreisende Malaysia, 1. april 2016
Great location nearby subway
5
location is good, besides having renovation, bit noisy in morning
Rapporter denne anmeldelsen
Eugenia S. Par Singapore, 29. mars 2016
Good location

Cleanliness, good location,staffs are friendly
7
Stayed for 4 nights at the hotel. Location of hotel was good and near to a lot of places. Staffs are friendly and helpful
Rapporter denne anmeldelsen
Soo H. Forretningsreisende Malaysia, 10. mars 2016
Overall is good

Facilities location and services
10
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Rosemarie A. Småbarnsfamilie Philippines, 1. mars 2016
Good Hotel
5,3
Its a Good Hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Woon S. Forretningsreisende Singapore, 24. februar 2016
Room
6,7
Clean
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers HongkongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - BadSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasseSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - TreningsromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - HageSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - HageSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - HageSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kaféSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - TreningsromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Utsikt


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A03