Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers

20 Nathan Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasse Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Dansesal Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Bad Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Bad Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Bad Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Forretningssenter Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Direktørsalong Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Treningsrom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom
Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Gjesterom Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet Sheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 782

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 963
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (963)
Sorter etter:
Dinh K. Familie med store barn Norway, 3. juli 2014
Masse shopping og lite internett!

Komfartabel, rent og romslig!
9
Sheraton Hong Kong Hotel and Towers er perfekt for reisende som ønsker å bo i sentrum av det hele! Den eneste minusen ved hotellet er at det ikke tilbyr gratis internett...
Rapporter denne anmeldelsen
Toril M. Par Norway, 23. februar 2014
Flotte dager i Hong Kong og på Sheraton

Bar, frokost, sentralt
8,7
Vi hadde fine dager. Hotellet er helt utmerket. Flott bar med storslagen utsikt, særlig på kveldstid. Vi ble oppgradert, ok spiste frokost rett ved baren med fin utsikt til utmerket frokost.
Rapporter denne anmeldelsen
Christian E. Reiste alene Philippines, 2. august 2015
One of the Best in Hongkong

Convenience, Luxurious , Service
8,3
This place is full of excitement. The Hotel is very accessible in all places in Hongkong specially if your main objective is to shop.
Rapporter denne anmeldelsen
Christian E. Reiste alene Philippines, 2. august 2015
Hongkong's Finest

Good Location, Shopping Center, Continent
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Raja M. Par Malaysia, 26. juli 2015
Good

View
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Jun H. Par Hong Kong, 25. juli 2015
A Hotel You Must Try

Nice View, Clean, Good Condition
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Rudyanto R. Småbarnsfamilie Indonesia, 19. juli 2015
Very good

Strategic, good view, comfortable
6,7
Pleasant
Rapporter denne anmeldelsen
Ding S. Foretningsreisende Singapore, 19. juli 2015
Great and relax stay

The Tower Lounge provide free flow of beverage and snacks for guess who stay at tower. Helpful staffs with smiling face and good service.
8
We stay at Tower Harbour View Room. Compliment breakfast for tower guess at top floor quite simple breakfast not much choice, but having breakfast with great harbour view is a nice experience. Free use of Tower lounge, compliment high tea and evening cocktails and perfect service (surprise that this Hotel so generous to provide free flow of alcohol drinks during evening cocktail section). Overall rate for staying in Sheraton Tower room are good. Except bathroom a bit small, especially the entrance of the bathroom due to basin is just next to it.
Rapporter denne anmeldelsen
Bijal S. Foretningsreisende India, 19. juli 2015
Awesome service!!

Location, service and amenities!!
10
Amazzzzzzzing!!
Rapporter denne anmeldelsen
Lee Y. Par Singapore, 19. juli 2015
Thumbs up

Room size, cleanliness, good location
9,7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sheraton Hong Kong Hotel And Towers HongkongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Balkong/terasseSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DansesalSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - BadSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - BadSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - BadSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - ForretningssenterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - TreningsromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - LobbySheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - MøteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Utsiden av hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotelletSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RekreasjonsfasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SpaSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - OmgivelserSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Kaffebar/kaféSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Pub/salongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - UtsiktSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - SvømmebassengSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - FasiliteterSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - DirektørsalongSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Attraksjoner i nærhetenSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - RestaurantSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - GjesteromSheraton Hong Kong Hotel And Towers Hongkong - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Sheraton Hong Kong Hotel And Towers, Hongkong

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B06