Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay, Manila, Filippinene 1300

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,8

fra 2469 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,1
Beliggenhet
7,0
Ansattes arbeid
6,8
Hotellforhold/renslighet
6,9
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,1
Alle anmeldelser (2469)
Sorter etter:
Torbjorn J. Småbarnsfamilie Norway, 8. februar 2016
Prøver noe annet neste gang

Hentetjeneste på flyplassen, hyggelig betjening, rimelig
6
Vi ankom til Manila på natten og ble hentet på flyplassen av hotellets transport. Det var rimelig. Til tross for litt venting var det en positiv opplevelse. Innsjekkingen gikk greit og vi ble fulgt til rommet av betjening som tok hånd om baggasjen. Rommet var passe stort, med 4 senger som bestilt og internet fungerte. Det viste seg raskt at rommet var svært lytt, sengene var ikke veldig gode og Air Con enheten var svært støyende. Badet var slitt og i dusjen kom vannet ut overalt, bortsett fra der det skulle. Frokosten var under pari - forventet ikke en super frokost, men kanskje litt mer enn det vi fikk servert. Prøver et annet hotell neste gang.
Rapporter denne anmeldelsen
Svein T. Småbarnsfamilie Norway, 28. februar 2015
Ok hotel nær flyplassen

Nærhet til Mall fo Asia og flyplassen
7
Har bodd her flere ganger. Mye mas - kaos - trafikk utenfor i gaten, men stille på hotellet. Ligger like ved LRT/MRT stasjon, så enkelt å reise andre steder i Manila + kun 10 min med Jeepney til Mall of Asia.
Rapporter denne anmeldelsen
Ove J. Småbarnsfamilie Norway, 3. februar 2015
Mor og datter

Ingenting
3
Vi kunne ikke bo der pga at det var fullt av tvilsomme folk over alt , så vi flyttet til et annet hotell Som het Crosswind.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar N. Par Norway, 3. februar 2013
Shogun Suite Hotel, Manila, Philippines

Beliggenhet
6,7
Greit hotel som ikke ligger så langt fra flyplassen,overnattet bare en natt her for vi dro videre med fly ,ligger i et strøk med stor trafikk men det er greit ,frokosten var helt grei !
Tips: Greit hotel hvis man skal overnatte en natt eller to før videre destinasjon ,ok frokost .
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 4. desember 2011
bra hotel

par,familie
6,3
bra hotel ikke så langt i fra flyplassen.Rommet var rent og fint,minuset var at de gjerne kunne vert noen stoler å sitte på,de eneste de var var noen små benker,for små mennesker,ellers var frokost bra.på toppen var de svømmebasseng og de var bra med god utsikt over Manila.Bra hotel for en biilig peng.
Rapporter denne anmeldelsen
Scott S. Reiste alene United States of America, 26. april 2016
Bad hotel
2,7
Staff at reception very nice Breakfast was ok but when I went to leave they tried to charge me for juice No where and no one said anything about charge for juice It says free breakfast Not happy Room does not look like pics and location is very disappointing Not worth the price at all Will never stay again and will tell everyone not to stay there Your owners should be ashamed Sogo is better and cheaper then you
Rapporter denne anmeldelsen
Jovy L. Par United Arab Emirates, 16. april 2016
A/C Not in good condition
5,3
The A/C was not cooling properly.. We were sweating the whole night
Rapporter denne anmeldelsen
Charles T. Familie med store barn United States of America, 16. april 2016
Ok for a short stay
4,7
Hotel was very good for the price, but food at the restaurant wasn't very good (was tired and ate there out of convenience). Pool water was green and not clear, did not swim
Rapporter denne anmeldelsen
Bruce M. Par Canada, 15. april 2016
Will never go back.
3
Front desk staff were not friendly. In a filthy part of Manila. Opened up the bar fridge, cockroaches fell out, room infested with cockroaches. AC unit was located beside the bed, blowing directly on it, looked like it had not been cleaned in a long time. Had a shower, the water was brown, I could tell this as it would not drain from the tub. Ordered food to the room, found a bug in the Lomi my GF ordered. The water in the pool was milky so did not swim. Had booked for two days, left after the first night. Told the manager why we were leaving, asked for a refund for the second night, did not get it. They did give us a free shuttle to our next hotel and did not charge us for the food we ordered . All in all, a very disappointing stay and will never be back.
Rapporter denne anmeldelsen
Nestor J. Småbarnsfamilie Philippines, 11. april 2016
Near A Mall, Terminals, LRT/ MRT
4,7
The hotel is ok. Location is near a metro point mall and accessible to transportation. Staff are nice and respectful. We got a family room for 4 pax. One of the aircons in the first room they assigned to us is not working so we transferred to another room, which is much bigger. They have a buffet breakfast but if you want for a good serving, be early.
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Mat og drikkeShogun Suite Hotel Manila - ResepsjonShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - Mat og drikkeShogun Suite Hotel Manila - Inne i hotelletShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Inne i hotelletShogun Suite Hotel Manila - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A08