Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay, Manila, Filippinene 1300 (Vis kart)

Reserver nå!

Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Bad Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom
Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Bad Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Bad Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Gjesterom Shogun Suite Hotel Manila - Bad Shogun Suite Hotel Manila - Fasiliteter
Område Pasay Antall rom: 116

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,8

fra 2428 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,1
Beliggenhet
7,0
Ansattes arbeid
6,8
Hotellforhold/renslighet
6,9
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,1
Alle anmeldelser (2428)
Sorter etter:
Svein T. Småbarnsfamilie Norway, 28. februar 2015
Ok hotel nær flyplassen

Nærhet til Mall fo Asia og flyplassen
7
Har bodd her flere ganger. Mye mas - kaos - trafikk utenfor i gaten, men stille på hotellet. Ligger like ved LRT/MRT stasjon, så enkelt å reise andre steder i Manila + kun 10 min med Jeepney til Mall of Asia.
Rapporter denne anmeldelsen
Ove J. Småbarnsfamilie Norway, 3. februar 2015
Mor og datter

Ingenting
3
Vi kunne ikke bo der pga at det var fullt av tvilsomme folk over alt , så vi flyttet til et annet hotell Som het Crosswind.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar N. Par Norway, 3. februar 2013
Shogun Suite Hotel, Manila, Philippines

Beliggenhet
6,7
Greit hotel som ikke ligger så langt fra flyplassen,overnattet bare en natt her for vi dro videre med fly ,ligger i et strøk med stor trafikk men det er greit ,frokosten var helt grei !
Tips: Greit hotel hvis man skal overnatte en natt eller to før videre destinasjon ,ok frokost .
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 4. desember 2011
bra hotel

par,familie
6,3
bra hotel ikke så langt i fra flyplassen.Rommet var rent og fint,minuset var at de gjerne kunne vert noen stoler å sitte på,de eneste de var var noen små benker,for små mennesker,ellers var frokost bra.på toppen var de svømmebasseng og de var bra med god utsikt over Manila.Bra hotel for en biilig peng.
Rapporter denne anmeldelsen
Roy G. Familie med store barn United States of America, 1. februar 2016
Great location

Price, location, convenience
7,7
Near everything that i need: airport, malls, grocery store, piblic transportation like: MRT/LRT, taxis, tricycle, jeepneys. Free wifi and breakfast. Rooftop pool. Billards and kareoke on rooftop.
Rapporter denne anmeldelsen
Janelyn O. Reiste alene Sweden, 7. januar 2016
Stop over

Close to a LOT of transportation
8
Every time i am in manila i stay at these hotel for the fact that it is close to Almost everything i need to go and be at.
Rapporter denne anmeldelsen
Regienald E. Reiste alene Philippines, 30. desember 2015
stay at shogun

it is near baclaran, also close to mrt and shopping mall
5
it is fine but i don't like the smell of the room. they don't have hot and cold shower.
Rapporter denne anmeldelsen
Robert G. Reiste alene Canada, 24. desember 2015
Pleasant hotel

Breakfast was very good. Like the brewed coffee. Staff plesant and helpful
7,3
Was just staying over 1 night in Manila. A little off the beaten track but very clean and staff knowledgeable and helpful. No complaints from me
Rapporter denne anmeldelsen
Karen S. Gruppe Philippines, 21. desember 2015
Shogun Suites

Price. Staff.
7,3
Good but not great. Difficulty getting transpo like grabtaxi/uber. Sketchy location i feel like. Water smelled when bidet is used.
Rapporter denne anmeldelsen
Eric L. Par Philippines, 20. desember 2015
Cost equates Services

Easy access to train stations and near MOA
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - BadShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - SvømmebassengShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterShogun Suite Hotel Manila - GjesteromShogun Suite Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Mat og drikkeShogun Suite Hotel Manila - ResepsjonShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FasiliteterShogun Suite Hotel Manila - Mat og drikkeShogun Suite Hotel Manila - Inne i hotelletShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Inne i hotelletShogun Suite Hotel Manila - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04