Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Silka West Kowloon Hotel

46-48 Anchor Street, Tai Kok Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Dorsett Kowloon Hotel
Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Fasiliteter Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Fasiliteter Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Fasiliteter Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Lobby Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Lobby Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Resepsjon Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom
Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotellet Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Bad Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Lobby Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Bad Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Resepsjon Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Gjesterom Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Fasiliteter Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Inngang Silka West Kowloon Hotel Hongkong - Restaurant
Område Tai Kok Tsui Antall rom: 141

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 1092 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
7,2
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
7,4
Romkomfort/standard
7,0
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (1092)
Sorter etter:
Terje A. Forretningsreisende Norway, 18. april 2012
Ikke akseptabelt hotell.

Hyggelig personale
5
Støy i gangene og bråk om natta. Brannalarm ulte uten noe info. Frokost var særdeles dårlig. Klima anlegg fungerte dårlig og var støyende og var ikke mulig å slå av.
Tips: Hotellet er billig men det er ikke bra nok og vil ikke bli brukt ved senere anledning.
Rapporter denne anmeldelsen
Earl C. Reiste alene Philippines, 25. januar 2016
good

location, clean, complete
9,3
il be coming back
Rapporter denne anmeldelsen
Wing Y. Par Hong Kong, 20. januar 2016
decent stay

rooms, staff, location
8
room is a little bit small but so far it's clean location is fine staff are friendly
Rapporter denne anmeldelsen
David C. Par Canada, 17. januar 2016
Pleasant and a comfortable stay

hotel shuttle, convenient location and pleasant staffs
8,7
This was our second visit to this hotel and we enjoyed our stay.
Rapporter denne anmeldelsen
Shimojima I. Forretningsreisende Japan, 16. januar 2016
MY REVIEW

1.near to the MTR station 2.near to shopping district 3. supermarket and cafeteria/canteen nearby
6
Rapporter denne anmeldelsen
Christine W. Reiste alene Malaysia, 10. januar 2016
Rooms are appropriate for the price paid

cleanliness, helpful staff, free shuttle service
7
Rapporter denne anmeldelsen
Marina V. Småbarnsfamilie Singapore, 8. januar 2016
poor customer service especially their staff @cafe

The location was near at mtr and accessible. Nearby for tourist spot and shoppning center.
5,3
The room was a bit disappointed. At first when we entered in the room, there's a cigarette smell. Outside view was great since we're at 15th floor. Only one male staff at the receiving area was polite and good customer service tough he only open the door for us he knows how to greet and he got sincere smile.
Rapporter denne anmeldelsen
Wai F. Forretningsreisende Hong Kong, 8. januar 2016
No comment, I will not book this hotel anymore.
3,3
Stayed not comfortable
Rapporter denne anmeldelsen
Laura O. Par Ireland, 5. januar 2016
city stay

location, handy phone provided, good wifi
7
Staff were friendly, room is small but it's typical for this area of the city, room was serviced daily, handy phone was amazing a great bonus to our stay. 5 minute walk to option of two metro stations.
Rapporter denne anmeldelsen
Ricard H. Familie med store barn Taiwan, 5. januar 2016
good location

good location
8
good
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Silka West Kowloon Hotel HongkongSilka West Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletSilka West Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletSilka West Kowloon Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletSilka West Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféSilka West Kowloon Hotel Hongkong - FasiliteterSilka West Kowloon Hotel Hongkong - FasiliteterSilka West Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféSilka West Kowloon Hotel Hongkong - FasiliteterSilka West Kowloon Hotel Hongkong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hongkong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - ResepsjonSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - Inne i hotelletSilka West Kowloon Hotel Hongkong - BadSilka West Kowloon Hotel Hongkong - LobbySilka West Kowloon Hotel Hongkong - BadSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - ResepsjonSilka West Kowloon Hotel Hongkong - GjesteromSilka West Kowloon Hotel Hongkong - FasiliteterSilka West Kowloon Hotel Hongkong - InngangSilka West Kowloon Hotel Hongkong - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A01