Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1765 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (1765)
Sorter etter:
Tore E. Gruppe Norway, 7. desember 2012
Bra beliggenhet

Kort vei til Strand
8,3
Denne gangen var betjeningen hyggelige og hjelpsomme
Rapporter denne anmeldelsen
Arne E. Reiste alene Norway, 27. mai 2012
God sørvis

Beligenhet og en smilende bekjening
8,7
godt hotel med kort avstand til stranda og til sjopinsenter hygelig bekjening smilende og høfelig til en hver tid sørvis instildt og bejelpelig med de fleste spøsmål negavtid for hotelet hvar at jeg er avhengig av et brukbart internet det funket desvere svert dålig der så e måtte bytte hotel etter en ukke selom jeg vulle bod der lengere det abdre hvar hotelet reglemang hvist man hadde besøkende som ikke hvar bokket inn samtidlig som meg måttte man betale en 300 bat ekstra per natt dete burde hvert opplyst på hotelest internet side.
Tips: Godt hotel med kort hvei til stranden
Rapporter denne anmeldelsen
Martine R. Par Norway, 17. mai 2010
Silver er gull

Hyggelig betjening, gratis internett, fine og rene rom. Veldig sentralt, rett ved stranda
8
Et veldig hyggelig og rent hotell. Ligger sentralt like ved stranda i et helt greit omraade. Veldig hyggelig betjening som alltid er klar med en paraply naar det regner. Veldig fint med en turistdisk like ved inngangen. Store og fine rom som er veldig rene. Frokost var litt skuffende, men det ligger saa mange restauranter rundt i omraadet. Det var verdt pengene.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Oppi den ene aasen litt utenfor Patong, kan du ri paa elefanter i fjellene for en billig pebge. Sporr de lokale etter elefantene ogde vil vise vei.
Rapporter denne anmeldelsen
Solfrid B. Familie med store barn Norway, 15. mai 2010
Heit OK...

Kort vei til det meste og ikke minst stranda!
4,7
Hotellet var heilt greit. Det var kort vei til bangla og kort vei til stranda! Minus var at di snakket veldig dårlig engelsk, og forstod enda mindre! Hotellet holdt di på og pusse opp litt enkelte plasser enda... Rommet var heilt OK, litt harde senger...
Tips om sightseeing/attraksjoner: Det satt ei dame ute på gata ved hotellet som solgte turer til forskjellige plasser, ho var veldig hjelpsom med alt!
Rapporter denne anmeldelsen
Sally O. Gruppe Malaysia, 21. mai 2016
Value for money
4,3
Value for money but not much facilities can use. A bit old.
Rapporter denne anmeldelsen
Lum L. Reiste alene Malaysia, 29. april 2016
facilities
4,7
Facilities need to be upgraded and maintenance services, as some did not working well
Rapporter denne anmeldelsen
Bruce S. Reiste alene United States of America, 22. april 2016
Only issue was wifi sometimes would not let you lo
5
Ony issue was wifi at times would not let you log on. Slow and I mean slower than dial up. Hard to get out of very raised bath tub and if you are over six foot. Your head will it ceiling. But nice staff and clean room.
Rapporter denne anmeldelsen
Marjorie P. Småbarnsfamilie Canada, 8. april 2016
Very nice location
6,7
Very nice location in Phuket if you want to be near the place to be in Patong. Not expensive but a very good service and very clean. I will go back here if I need
Rapporter denne anmeldelsen
Ameya K. Reiste alene India, 26. mars 2016
Value for money
6
The biggest plus with the hotel is its location. Everything is easily accessible from the hotel. The room was spacious and clean.
Rapporter denne anmeldelsen
Fajim J. Småbarnsfamilie Malaysia, 18. mars 2016
Holiday at Silver Resortel

Location, Service, Price
8,3
The room wifi was terrible. It was intermittent all the while we stayed there the whole 4 days. However there was a PC at the lobby for hotel users for internet surfing. No swimming pool was compensated by the location close to the beach. Free beach towels were provided for beach goers.No restaurant was not a problem as tons of restaurants are nearby. However Halal Thai food was scarce in this location. it was about 1.9km to the nearest Thai Food Halal restaurant. Price was reasonable for the room. The housekeeping did not have any bowls or spoons as there was no reataurant but the hotel staff was great in providing their own staff bowls! Great friendly service by the hotel staff.
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - Attraksjoner i nærhetenSilver Resortel Phuket - FasiliteterSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - ResepsjonSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - ResepsjonSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - FasiliteterSilver Resortel Phuket - BadSilver Resortel Phuket - BadSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B02