Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1749 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (1749)
Sorter etter:
Tore E. Gruppe Norway, 7. desember 2012
Bra beliggenhet

Kort vei til Strand
8,3
Denne gangen var betjeningen hyggelige og hjelpsomme
Rapporter denne anmeldelsen
Arne E. Reiste alene Norway, 27. mai 2012
God sørvis

Beligenhet og en smilende bekjening
8,7
godt hotel med kort avstand til stranda og til sjopinsenter hygelig bekjening smilende og høfelig til en hver tid sørvis instildt og bejelpelig med de fleste spøsmål negavtid for hotelet hvar at jeg er avhengig av et brukbart internet det funket desvere svert dålig der så e måtte bytte hotel etter en ukke selom jeg vulle bod der lengere det abdre hvar hotelet reglemang hvist man hadde besøkende som ikke hvar bokket inn samtidlig som meg måttte man betale en 300 bat ekstra per natt dete burde hvert opplyst på hotelest internet side.
Tips: Godt hotel med kort hvei til stranden
Rapporter denne anmeldelsen
Martine R. Par Norway, 17. mai 2010
Silver er gull

Hyggelig betjening, gratis internett, fine og rene rom. Veldig sentralt, rett ved stranda
8
Et veldig hyggelig og rent hotell. Ligger sentralt like ved stranda i et helt greit omraade. Veldig hyggelig betjening som alltid er klar med en paraply naar det regner. Veldig fint med en turistdisk like ved inngangen. Store og fine rom som er veldig rene. Frokost var litt skuffende, men det ligger saa mange restauranter rundt i omraadet. Det var verdt pengene.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Oppi den ene aasen litt utenfor Patong, kan du ri paa elefanter i fjellene for en billig pebge. Sporr de lokale etter elefantene ogde vil vise vei.
Rapporter denne anmeldelsen
Solfrid B. Familie med store barn Norway, 15. mai 2010
Heit OK...

Kort vei til det meste og ikke minst stranda!
4,7
Hotellet var heilt greit. Det var kort vei til bangla og kort vei til stranda! Minus var at di snakket veldig dårlig engelsk, og forstod enda mindre! Hotellet holdt di på og pusse opp litt enkelte plasser enda... Rommet var heilt OK, litt harde senger...
Tips om sightseeing/attraksjoner: Det satt ei dame ute på gata ved hotellet som solgte turer til forskjellige plasser, ho var veldig hjelpsom med alt!
Rapporter denne anmeldelsen
Muhammed S. Par India, 3. januar 2016
Everything good except the snacks in the minibar

I would have given a perfect 10/10 if it wasn't for the expired Snickers provided in the fridge
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Rehan A. Par India, 31. desember 2015
Okay Okay types.

1) Location: 3 mins walk to the patong beach
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Mark H. Par United States of America, 26. desember 2015
Great location basic room all we needed

Location location price
8
It was simple and relatively cheap just what I wanted thanks
Rapporter denne anmeldelsen
Rohizah M. Småbarnsfamilie Malaysia, 2. desember 2015
location

good ambience...near the beach and friendly staffs
8
nice quiet hotel...value for money
Rapporter denne anmeldelsen
Lei T. Småbarnsfamilie Malaysia, 24. november 2015
Staff very friendly, location is nice and quite

Friendly staff, quite location, near to beach
9,3
Everything is good except no breakfast nearby area. if you join any tour on that day, better prepare breakfast yourself, or can take in hotel restaurant but they claim by 6 am not yet start. or you can walk about 600 meters to 24h McD.
Rapporter denne anmeldelsen
Claire H. Reiste alene Canada, 20. november 2015
Location, clean, comfortable

Close to beach and shops and food. Short walk to bangala
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - ResepsjonSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - ResepsjonSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - FasiliteterSilver Resortel Phuket - BadSilver Resortel Phuket - BadSilver Resortel Phuket - Utsiden av hotelletSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - FasiliteterSilver Resortel Phuket - Attraksjoner i nærhetenSilver Resortel Phuket - InngangSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05