Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Resepsjon Silver Resortel Phuket - Inne i hotellet Silver Resortel Phuket - Resepsjon Silver Resortel Phuket - Inne i hotellet Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom
Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Fasiliteter Silver Resortel Phuket - Bad Silver Resortel Phuket - Bad Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom Silver Resortel Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 33
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1688 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
7,5
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,8
Alle anmeldelser (1688)
Sorter etter:
Tore E. Gruppe Norway, 7. desember 2012
Bra beliggenhet

Kort vei til Strand
8,3
Denne gangen var betjeningen hyggelige og hjelpsomme
Arne E. Reiste alene Norway, 27. mai 2012
God sørvis

Beligenhet og en smilende bekjening
8,7
godt hotel med kort avstand til stranda og til sjopinsenter hygelig bekjening smilende og høfelig til en hver tid sørvis instildt og bejelpelig med de fleste spøsmål negavtid for hotelet hvar at jeg er avhengig av et brukbart internet det funket desvere svert dålig der så e måtte bytte hotel etter en ukke selom jeg vulle bod der lengere det abdre hvar hotelet reglemang hvist man hadde besøkende som ikke hvar bokket inn samtidlig som meg måttte man betale en 300 bat ekstra per natt dete burde hvert opplyst på hotelest internet side.
Tips: Godt hotel med kort hvei til stranden
Martine R. Par Norway, 17. mai 2010
Silver er gull

Hyggelig betjening, gratis internett, fine og rene rom. Veldig sentralt, rett ved stranda
8
Et veldig hyggelig og rent hotell. Ligger sentralt like ved stranda i et helt greit omraade. Veldig hyggelig betjening som alltid er klar med en paraply naar det regner. Veldig fint med en turistdisk like ved inngangen. Store og fine rom som er veldig rene. Frokost var litt skuffende, men det ligger saa mange restauranter rundt i omraadet. Det var verdt pengene.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Oppi den ene aasen litt utenfor Patong, kan du ri paa elefanter i fjellene for en billig pebge. Sporr de lokale etter elefantene ogde vil vise vei.
Solfrid B. Familie med store barn Norway, 15. mai 2010
Heit OK...

Kort vei til det meste og ikke minst stranda!
4,7
Hotellet var heilt greit. Det var kort vei til bangla og kort vei til stranda! Minus var at di snakket veldig dårlig engelsk, og forstod enda mindre! Hotellet holdt di på og pusse opp litt enkelte plasser enda... Rommet var heilt OK, litt harde senger...
Tips om sightseeing/attraksjoner: Det satt ei dame ute på gata ved hotellet som solgte turer til forskjellige plasser, ho var veldig hjelpsom med alt!
Peter W. Gruppe Australia, 18. april 2015
A great place to stay, staff very helpful

Location, Staff and a great Air Con
9,3
We had a great time, very happy with this hotel, I would not hesitate to stay there again, happy to recommend to others. Very convenient location to beach, Bike Show, Bangla Rd and Nicky's Handlebars, restaurants and bars.
Cheah L. Småbarnsfamilie Malaysia, 3. april 2015
good services. value for money

the staffs are friendly and very helpful, location very strategy
9,7
Overall very satisfied with the hotel. Definately will come back again.
Ashleigh P. Par United Kingdom, 22. mars 2015
Disappointing & poor.

The location.
2
The staff were rude, smug & very unprofessional. The rooms were dirty & the air con was the worst I have ever experienced, to the point where outside was cooler than being in the room. Sleep was therefore unbearable. Upon checking out of the room, the staff undertook a check of the room.. Standard, however decided to bring down towels which had a bit of make up on & were going to charge us a fine for, infront of the rest of the hotel guests... Humiliating and again rude. The air con remote was smashed before we checked into the room I would never recommend this hotel, not for young tourists, backpackers or anyone. I would never stay in this hotel again. I have stayed in hotels in Thailand for half that price and received a service ten times better.
Dmitry I. Reiste alene Germany, 16. mars 2015
Very nice

Lokation
9,3
Very shortly
Elaine D. Familie med store barn Philippines, 9. mars 2015
very rude staff specialy in the lobby

clean hotel, location, money value
5,3
the staff wearing braces in the lobby area (with short hair looks like lesbian) she is so rude. from day1 till day3.. we dont like her the owner of the hotel should get rid of this kind pf staff.
Thai M. Småbarnsfamilie Singapore, 7. mars 2015
Wonderful stay

Location, reasonable price & friendly staff
2,3
3rd time choose to stay in Silver resortel, near beach, quiet location , clean room, reasonable price & friendly staff as they remember me as return guest.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - ResepsjonSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - ResepsjonSilver Resortel Phuket - Inne i hotelletSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - FasiliteterSilver Resortel Phuket - BadSilver Resortel Phuket - BadSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - FasiliteterSilver Resortel Phuket - Attraksjoner i nærhetenSilver Resortel Phuket - InngangSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - GjesteromSilver Resortel Phuket - Gjesterom


AS-AGWEB-3A02