Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Lantau Island, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,1

fra 1898 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,1
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
6,8
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (1898)
Sorter etter:
Espen H. Par Norway, 4. juni 2010
En oase i Hongkong

Svømmebasseng, grei restaurant, bra frokost, fine nærområder
7,3
I en ellers så stressende tilværelse i Hongkong kan man trekke seg tilbake til en nydelig oase på selve Lantau øya. Et godt stykke unna kjas og mas. Dette gjør selvsagt at man må reise et stykke for å komme til byen, men stranda er like ved og den veldig lille byen i nærheten kan overraske. Alt i alt en meget fin plass å bo. Gode rom, men senga var kanskje av den litt harde typen.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Man kan enkelt ta seg til selve byen ved hjelp av fergesambandet
Rapporter denne anmeldelsen
Adrienne G. Par United Kingdom, 2. mai 2016
Average venue but good location
3,7
A good location to access the beach and local hiking . A little disappointed in the restaurant facilities and staff communication , some items we had pre booked had not been communicated to the relevant parties and so could not be arranged as previously agreed
Rapporter denne anmeldelsen
Yeung S. Par Hong Kong, 23. april 2016
Ok
5,3
Good for relaxing
Rapporter denne anmeldelsen
Werner G. Reiste alene Germany, 21. april 2016
Location but
4,3
Close to the Hotel is a constraction side. From my Room i had a good view to See the man in operating inkl Trucks In the Future is will ne better perhaps There is no Lift in the House and you have to Carry the bags by your own Service Zero Staff breakffast. Good Staff Check in. Space for improvement
Rapporter denne anmeldelsen
Masao T. Forretningsreisende Japan, 19. april 2016
Quiet good but more far from airport than I though
4,3
Good experience.
Rapporter denne anmeldelsen
Jonalyn P. Småbarnsfamilie Philippines, 15. april 2016
Ruined or vacation!
2,3
No bell boy! It was raining outside and they didn't have any umbrellas for guest! No wi-fi in the room!
Rapporter denne anmeldelsen
Jonalyn P. Småbarnsfamilie Philippines, 15. april 2016
Sucks!
2
Location is far from everything especially Disneyland! No umbrellas! No elevator! No bell person!
Rapporter denne anmeldelsen
Yan Y. Par Hong Kong, 5. april 2016
vacation
5
relax
Rapporter denne anmeldelsen
Mei H. Familie med store barn Hong Kong, 4. april 2016
Rooms are clean and comfortable
5,3
The price is reasonable
Rapporter denne anmeldelsen
Cheng K. Par Hong Kong, 3. april 2016
Rating
4,7
The location is quite good,the price is little high.But overall i think it is ok
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
Silvermine Beach Resort HongkongSilvermine Beach Resort Hongkong - Utsiden av hotelletSilvermine Beach Resort Hongkong - HageSilvermine Beach Resort Hongkong - Utsiden av hotelletSilvermine Beach Resort Hongkong - MøteromSilvermine Beach Resort Hongkong - Utsiden av hotelletSilvermine Beach Resort Hongkong - SvømmebassengSilvermine Beach Resort Hongkong - RestaurantSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - SvømmebassengSilvermine Beach Resort Hongkong - ResepsjonSilvermine Beach Resort Hongkong - SvømmebassengSilvermine Beach Resort Hongkong - BadSilvermine Beach Resort Hongkong - BadSilvermine Beach Resort Hongkong - InngangSilvermine Beach Resort Hongkong - Utsiden av hotelletSilvermine Beach Resort Hongkong - Utsiden av hotelletSilvermine Beach Resort Hongkong - Balkong/terasseSilvermine Beach Resort Hongkong - HageSilvermine Beach Resort Hongkong - Kaffebar/kaféSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - SvømmebassengSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - Mat og drikkeSilvermine Beach Resort Hongkong - Kaffebar/kaféSilvermine Beach Resort Hongkong - MøteromSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - ResepsjonSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - Inne i hotelletSilvermine Beach Resort Hongkong - BadSilvermine Beach Resort Hongkong - BadSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - Inne i hotelletSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - BadSilvermine Beach Resort Hongkong - BadSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - RestaurantSilvermine Beach Resort Hongkong - InngangSilvermine Beach Resort Hongkong - InngangSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - HageSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - HageSilvermine Beach Resort Hongkong - HageSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - GjesteromSilvermine Beach Resort Hongkong - Hage


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A03