eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotellet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hage Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/kafé Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Treningsrom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsikt Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fasiliteter Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lekeplass
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreasjonsfasiliteter Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Treningsrom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Barneklubb Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Direktørsalong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møterom
Område Manila Bay Antall rom: 609

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2079 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
8,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (2079)
Sorter etter:
Hans P. Småbarnsfamilie Norway, 11. juni 2012
Vidunderlig hotell og service med et smil

Svømmebasseng, restaurant og inngang
8,7
kjempefint hotell lite rom greit service men mye unødvendig betalinger(skatt og moms). burde hatt fastprisen til alt. spa var også kjempebra. god service og avslappende interiør.
Tips: Bestill og betale alt på én gang før oppholdet.
Terje H. Par Norway, 16. januar 2011
Rom 601

Veranda - tross alt.
5,7
vi var på hotellet i tre dager, og det var nok. personalet henger over deg og spør om du skal ha mer å drikke når du er halveis i drinken og de går ikke vekk før du kjøper. det har jeg ikke opplevd mange steder. det var en fyr med ei tralle som banket på døra hver kveld, til tross for ikke forstyrr skiltet på døra. irriterende. ble vekket av noe som vel var vedlikehold klokka 9 på morgenen, og måtte gå en runde med naboen før han fattet at det ikke var meg som snekret på innventaret. ganske morsomt å tenke tilbake på den episoden. ordinært rom, safen var plasser på gulvet i et hjørne og det var noe i blomsterkassene på verandaen som sikkert hadde vært roser en gang for lenge siden. sengen var dog myk og luktet godt. men ærlig talt, du forventer mer enn en god seng når du sjekker inn på sofitel - for oss var hotellet det mest skuffende på en måneds reise rundt på filippinene. synd egentilg, hotellet er ganske kult med en imponerende lobby og veldig bra bar ute (beste peanøttene jeg har smakt) med utsikt mot manila bay. gode drinker også. men jeg kan ikke anbefale dette hotellet, i mine øyne er det overpriset og overvurdert. det finnes langt bedre luksushoteller i manila. jeg booket ikke noen av disse gjennom agoda, derfor ingen omtale.
Tips om hotellegenskap: Sjekk rommet før innsjekking..
Oystein S. Foretningsreisende Sweden, 30. mai 2010
Opphold Sofitel

Flott lobby
6,3
Det var en veldig bra beliggenhet ved Manila Bay området og et veldig flott uteanlegg. Solstolene var ukomfertable. Lobbyen var også særdeles bra. TV på rommet var gammel. Filippinene er et land med veldig mange gode tropiske frukter, men likevel serverte hotellet til frokost kun de vanlige fruktene som vannmelon, pinapple m.m. Burde også servert Lansones, Mangosteen m.m.
Tony D. Familie med store barn United States of America, 14. august 2014
Fantastic

Place, ambience & staff - are were satisfactory
9,7
Very satisfied & I can highly recommend to my friends.
John S. Foretningsreisende United Kingdom, 9. august 2014
Nice hotel, great staff but....

The staff here are great and very friendly. One of the few hotels where the rooms have a balcony.
7
Overall great stay. f&B is a little expensive and the hotel is a little out of the way. Staff and surroundings are very good except that the sea here is very dirty and smells during hot days. Rooms are very humid.
Glenn Q. Foretningsreisende Australia, 2. august 2014
Perfect hotel

All
9,7
Perfect
Lee J. Par Malaysia, 29. juli 2014
facilities nice

locate , comfort, and seaview
7,7
agoda didnt partnership with this hotel about the breakfast it are low standard of the booking website... choice other booking website better
Albert T. Småbarnsfamilie Philippines, 28. juli 2014
excellent place to unwind in the city

location pool food
8
stayed for a night and the hotel is really good as well as the foods that they serve
Ana M. Par Philippines, 28. juli 2014
What a Disappointment

Sunset
5,7
Lobby & reception - Hey! No door opening nor greetings for us? Front desk - Where's the warm Filipino welcome and smile? It was only 3pm! Oh yeah, he just put the debit card on the counter without calling our attention... The guy's hospitality is freezing cold! Room - site said there was a bath tub and I requested for bay view. When we got into the room, there was no tub, and I got a view of MOA! The trash bin in the toilet is filled to the rim! Thanks to the front desk and transferred us into a room with a tub (as stated on Agoda) and a view of the bay within 2 hours of my feedback. But then again, one of the 2 sets of toothbrush had been used! Oh crap! Poolside -Why is there a poptag for guests using the pool??? I felt like I was in the nearby StarCity wearing poptag for unlimited ride! Restaurant - I had high expectations of Spiral breakfast. But darn, the selection was not that many, the food is just average. I paid for the ambiance.
Nathan E. Småbarnsfamilie United States of America, 26. juli 2014
awesome and breathtaking experience.

Flipino Culture, care towards my children, friendliness.
10
Excellent!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - HageSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/kaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TreningsromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UtsiktSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FasiliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LekeplassSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TreningsromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BarneklubbSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DirektørsalongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DirektørsalongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/kaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong


AS-AGWEB-3C06