Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotellet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Svømmebasseng Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Inngang Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Direktørsalong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Direktørsalong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Inne i hotellet
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Inne i hotellet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Golfbane Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet
Område Manila Bay Antall rom: 609

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2454
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (2454)
Sorter etter:
Hans P. Småbarnsfamilie Norway, 11. juni 2012
Vidunderlig hotell og service med et smil

Svømmebasseng, restaurant og inngang
8,7
kjempefint hotell lite rom greit service men mye unødvendig betalinger(skatt og moms). burde hatt fastprisen til alt. spa var også kjempebra. god service og avslappende interiør.
Tips: Bestill og betale alt på én gang før oppholdet.
Rapporter denne anmeldelsen
Terje H. Par Norway, 16. januar 2011
Rom 601

Veranda - tross alt.
5,7
vi var på hotellet i tre dager, og det var nok. personalet henger over deg og spør om du skal ha mer å drikke når du er halveis i drinken og de går ikke vekk før du kjøper. det har jeg ikke opplevd mange steder. det var en fyr med ei tralle som banket på døra hver kveld, til tross for ikke forstyrr skiltet på døra. irriterende. ble vekket av noe som vel var vedlikehold klokka 9 på morgenen, og måtte gå en runde med naboen før han fattet at det ikke var meg som snekret på innventaret. ganske morsomt å tenke tilbake på den episoden. ordinært rom, safen var plasser på gulvet i et hjørne og det var noe i blomsterkassene på verandaen som sikkert hadde vært roser en gang for lenge siden. sengen var dog myk og luktet godt. men ærlig talt, du forventer mer enn en god seng når du sjekker inn på sofitel - for oss var hotellet det mest skuffende på en måneds reise rundt på filippinene. synd egentilg, hotellet er ganske kult med en imponerende lobby og veldig bra bar ute (beste peanøttene jeg har smakt) med utsikt mot manila bay. gode drinker også. men jeg kan ikke anbefale dette hotellet, i mine øyne er det overpriset og overvurdert. det finnes langt bedre luksushoteller i manila. jeg booket ikke noen av disse gjennom agoda, derfor ingen omtale.
Tips om hotellegenskap: Sjekk rommet før innsjekking..
Rapporter denne anmeldelsen
Oystein S. Foretningsreisende Sweden, 30. mai 2010
Opphold Sofitel

Flott lobby
6,3
Det var en veldig bra beliggenhet ved Manila Bay området og et veldig flott uteanlegg. Solstolene var ukomfertable. Lobbyen var også særdeles bra. TV på rommet var gammel. Filippinene er et land med veldig mange gode tropiske frukter, men likevel serverte hotellet til frokost kun de vanlige fruktene som vannmelon, pinapple m.m. Burde også servert Lansones, Mangosteen m.m.
Rapporter denne anmeldelsen
Michael P. Par United Kingdom, 20. august 2015
Anniversary stay

The staff from the second you arrive are so attentive to your needs. The dining experience is out of this world, the personal touch given for our stay made the day for us both
10
The staff at this hotel are amazing, they really welcome you and make you feel at home from the moment you arrive, there is never any moment where you left to wonder about something. This was our anniversary and once the staff became aware the whole experience was stepped up even more, with a personalised table with a romantic layout including candles flowers and secluded. There were so many personal touches given by all of the staff that I couldn't have asked for any more to make the night extra special for my fiancé and I. We were even given a personal hand written letter with a photograph of us both to remember our stay there. I cannot praise the staff enough, the hotel is amazing, clean, beautifully arranged, the spiral restaurant is award winning, the pool and garden area is stunning. I would recommend this hotel to all. It may have a high price but it's small in comparison to the experience you receive.
Rapporter denne anmeldelsen
Redentor R. Foretningsreisende Philippines, 18. august 2015
Best Service Staff in a Hotel

Service, Food and view of the bay..
8,3
The Service was incomparable. However, some colleagues were in a room near the dance club and they had some trouble with the music being heard in the room.
Rapporter denne anmeldelsen
Cristina S. Småbarnsfamilie Philippines, 18. august 2015
10 Star,,, Super Good Place, Good Staff, and Food

10 Star,,, Swimming Pool, Very Good Place, ang Sarap ng Food, and Very Good Staff,,,
10
Super Ganda, ng Swimming Pool, ang Mga Food lahat masarap, ang mga Staff lahat mababait magagalang,,, para sakin kahit mahal ang presyo, ok lang kasi nag enjoy naman ang mga Anak ko at ang asswa ko,naka ilang balik na ako rito sa Sofitel Hotel, Mahal man ang Presyo pero Sulit na Sulit naman, Mag eenjoy talaga ang mga Bata o kahit sino man,,hwag nyong isipin ang Presyo ang isipin nyo mag enjoy kayo,,,,Super ganda talaga dito, malinis ang Place, mababait ang mga Staff, at ang Swimming Pool Super Ganda,,,,
Rapporter denne anmeldelsen
Roya Z. Par United States of America, 18. august 2015
Sofitel

Chic, elegant, best service
10
Excellent!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Yu N. Småbarnsfamilie Hong Kong, 14. august 2015
Vacation

Food in Spiral, refreshment in Clubmiles
7
Fine with late check out at 4:00 pm
Rapporter denne anmeldelsen
Frederick L. Småbarnsfamilie Philippines, 9. august 2015
Not so 5-star

Staff, Location, Pool
8,3
overall it was okay. Thanks to the staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Ayessavette R. Gruppe Philippines, 3. august 2015
Na
8,3
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SvømmebassengSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - InngangSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DirektørsalongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DirektørsalongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Inne i hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Inne i hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GolfbaneSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/kaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TreningsromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FasiliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TreningsromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BarneklubbSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LekeplassSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DirektørsalongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - HageSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UtsiktSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UtsiktSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A02