eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotellet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hage Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/kafé Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Treningsrom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsikt Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fasiliteter Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lekeplass
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreasjonsfasiliteter Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Treningsrom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Barneklubb Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gjesterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Direktørsalong Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møterom Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møterom
Område Manila Bay Antall rom: 609

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2094 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
8,2
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (2094)
Sorter etter:
Hans P. Småbarnsfamilie Norway, 11. juni 2012
Vidunderlig hotell og service med et smil

Svømmebasseng, restaurant og inngang
8,7
kjempefint hotell lite rom greit service men mye unødvendig betalinger(skatt og moms). burde hatt fastprisen til alt. spa var også kjempebra. god service og avslappende interiør.
Tips: Bestill og betale alt på én gang før oppholdet.
Terje H. Par Norway, 16. januar 2011
Rom 601

Veranda - tross alt.
5,7
vi var på hotellet i tre dager, og det var nok. personalet henger over deg og spør om du skal ha mer å drikke når du er halveis i drinken og de går ikke vekk før du kjøper. det har jeg ikke opplevd mange steder. det var en fyr med ei tralle som banket på døra hver kveld, til tross for ikke forstyrr skiltet på døra. irriterende. ble vekket av noe som vel var vedlikehold klokka 9 på morgenen, og måtte gå en runde med naboen før han fattet at det ikke var meg som snekret på innventaret. ganske morsomt å tenke tilbake på den episoden. ordinært rom, safen var plasser på gulvet i et hjørne og det var noe i blomsterkassene på verandaen som sikkert hadde vært roser en gang for lenge siden. sengen var dog myk og luktet godt. men ærlig talt, du forventer mer enn en god seng når du sjekker inn på sofitel - for oss var hotellet det mest skuffende på en måneds reise rundt på filippinene. synd egentilg, hotellet er ganske kult med en imponerende lobby og veldig bra bar ute (beste peanøttene jeg har smakt) med utsikt mot manila bay. gode drinker også. men jeg kan ikke anbefale dette hotellet, i mine øyne er det overpriset og overvurdert. det finnes langt bedre luksushoteller i manila. jeg booket ikke noen av disse gjennom agoda, derfor ingen omtale.
Tips om hotellegenskap: Sjekk rommet før innsjekking..
Oystein S. Foretningsreisende Sweden, 30. mai 2010
Opphold Sofitel

Flott lobby
6,3
Det var en veldig bra beliggenhet ved Manila Bay området og et veldig flott uteanlegg. Solstolene var ukomfertable. Lobbyen var også særdeles bra. TV på rommet var gammel. Filippinene er et land med veldig mange gode tropiske frukter, men likevel serverte hotellet til frokost kun de vanlige fruktene som vannmelon, pinapple m.m. Burde også servert Lansones, Mangosteen m.m.
Man B. Foretningsreisende Hong Kong, 29. august 2014
Fantastic Staff. A little remote and getting old

Staff were the best I've experienced anywhere. Food was quite good.
6,3
Staff were fantastic especially housekeeping and one particular waiter at the buffet (Alvin). Service from both were exceptionally friendly and attentive yet not overbearing. Felt very welcome and you could ask for just about anything you wanted. Room was starting to get old and there were no electrical sockets next to the bed. Overall clean and comfortable. Slightly expensive but you get what you pay for. The location was a little remote but was quiet and comfortable if you stayed at the hotel most of the time like me. I would consider staying there again.
Leslyn T. Par Philippines, 27. august 2014
Sofitel - our choice

1. Comfort 2. Staff 3. Location Overall, we just love it here.
10
Perfect..again!
Aaron J. Småbarnsfamilie United States of America, 25. august 2014
Great :)

Cool swimming pool, great room, great staff
9,3
Great!
Austria G. Småbarnsfamilie United States of America, 25. august 2014
Excellent

Staff, service, room
8,7
Ma P. Familie med store barn Philippines, 24. august 2014
Not so good service

ambience, food location
6,3
Herminio P. Par Philippines, 24. august 2014
Good "Staycation"

Service, ammenities and room comfort
8,7
It was a good weekend gateaway. The pool was definitely one of the best i have seen. The staff were very courteous and very accomodating. You definitely feel you are taken care off. My only negative comment is that some of the furniture are already showing its age. The safe and the cabinets i think have to be change to maintain the quality of the hotel.
Waseem A. Foretningsreisende Saudi Arabia, 21. august 2014
best buffet ever

view, food and friendly staff
9
it was very good I enjoy everything about it, the buffet it was one of the best I ever had in my life. but the smoking room was kinda beat up.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Utsiden av hotelletSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - HageSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/kaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TreningsromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UtsiktSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FasiliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LekeplassSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RekreasjonsfasiliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - TreningsromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BarneklubbSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GjesteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DirektørsalongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DirektørsalongSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/kaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøteromSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/salong


AS-AGWEB-3C02