Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Sorat Hotel Ambassador

Bayreuther Strasse 42-43, Schöneberg, Berlin, Tyskland 10787 (Vis kart)

Reserver nå!

Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Lobby Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salong Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inngang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Resepsjon Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotellet
Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Sorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salong Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Kaffebar/kafé Sorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terasse Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Lobby Sorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terasse
Område Schöneberg Antall rom: 218

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 92 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (92)
Sorter etter:
Trond E. Gruppe Norway, 28. september 2014
Bråkete

God lokasjon, greie priser, rent rom
6,3
Bråkete pga oppussing av nabobygget , kl 0700 og utover hele dagen var det uutholdelig å være på hotellrommet.
Rapporter denne anmeldelsen
Erik K. Reiste alene Norway, 23. april 2014
Fint opphold på hyggelig men stort hotell

Renhold, service, beliggenhet.
9,3
Hyggelig betjening, både i resepsjon og renhold. Perfekt for de som liker å være ute lenge om natten og sove lenge om dagen. Ingen som banker på døra og skal ha deg ut fordi dem skal vaske.
Rapporter denne anmeldelsen
Olav S. Reiste alene Norway, 18. desember 2012
Flott hotell

turister
9,7
Hei. Dette er et hotell som ligger meget sentralt for turister i Berlin. Meget gode kommunikasjon til flyplass og jernbane. Gangavstand til KADEWE og Kurfurstendam. Veldig rolig og stort rom.
Tips om hotellegenskap: Rolig, sentralt og rent. Hyggelig og hjelpsomt personale.
Rapporter denne anmeldelsen
Jon B. Reiste alene Norway, 8. oktober 2012
Greit hotell med kort avstand til U-bahn

Rimelig, rolig og hyggelig betjening
7,3
Et greit og rimelig hotell i en rolig gate med kort vei til U-bahn og Kurfürstendam. Hyggelig resepsjonsbetjening! Dette var mitt andre opphold her og neppe det siste.
Rapporter denne anmeldelsen
Mitchell P. Forretningsreisende Australia, 7. februar 2016
Outdated

Service by reception
5,3
The rooms are outdated the noise through the corridors late at night was ridiculous and continued all night
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie T. Reiste alene Indonesia, 21. januar 2016
Nice experience in Berlin

Location, cleanliness and staff performance
7,7
Hotel location is very strategic, walking distance to station. Helpful and friendly staff with fluent English. Room is clean and neat but doesn't provide kettle. Only one device can connect to Wifi which is a bit troublesome. Overall, its a pleasant stay.
Rapporter denne anmeldelsen
Vincent P. Reiste alene Taiwan, 10. november 2015
Bettter than I expect

Excellent place. Nice staff. Clean room.
10
Rapporter denne anmeldelsen
Lassi S. Forretningsreisende Finland, 26. september 2015
***

Breakfast, wifi, location
6,3
Rapporter denne anmeldelsen
Peaw K. Reiste alene Netherlands, 20. juni 2015
Alles was Sie brauchen ist in der Nähe!

Location,location and location.
8,7
Very pleasant except that a group of young men came back around 3.30 am one of the nights and woke everybody up by making a hell of the noise. Also i would not stay there in high summer above 22 degrees as it would be bloody hot. They have no air condition or fans. Otherwise the location is fantastic,metro and shops around the corner.
Rapporter denne anmeldelsen
Hui W. Reiste alene Malaysia, 15. juni 2015
Good location. tho old hotel

good location, breakfast spread ok, near u bahn
7
all alright ...except I travel alone and wan a king size bed instead of twin bed. but reception says no. On website, it says either twin or king size bed. Hence, this is inflexible from hotel side.
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sorat Hotel Ambassador BerlinSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - LobbySorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salongSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - InngangSorat Hotel Ambassador Berlin - ResepsjonSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - RekreasjonsfasiliteterSorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salongSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - Kaffebar/kaféSorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terasseSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - LobbySorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terasseSorat Hotel Ambassador Berlin - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C07