Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sorat Hotel Ambassador

Bayreuther Strasse 42-43, Schöneberg, Berlin, Tyskland 10787 (Vis kart)

Reserver nå!

Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Lobby Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salong Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inngang Sorat Hotel Ambassador Berlin - Resepsjon Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotellet
Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant Sorat Hotel Ambassador Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Møterom Sorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salong Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotellet Sorat Hotel Ambassador Berlin - Kaffebar/kafé Sorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terasse Sorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant
Område Schöneberg Antall rom: 218
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 74
anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,3
Alle anmeldelser (74)
Sorter etter:
Trond E. Gruppe Norway, 28. september 2014
Bråkete

God lokasjon, greie priser, rent rom
6,3
Bråkete pga oppussing av nabobygget , kl 0700 og utover hele dagen var det uutholdelig å være på hotellrommet.
Erik K. Reiste alene Norway, 23. april 2014
Fint opphold på hyggelig men stort hotell

Renhold, service, beliggenhet.
9,3
Hyggelig betjening, både i resepsjon og renhold. Perfekt for de som liker å være ute lenge om natten og sove lenge om dagen. Ingen som banker på døra og skal ha deg ut fordi dem skal vaske.
Olav S. Reiste alene Norway, 18. desember 2012
Flott hotell

turister
9,7
Hei. Dette er et hotell som ligger meget sentralt for turister i Berlin. Meget gode kommunikasjon til flyplass og jernbane. Gangavstand til KADEWE og Kurfurstendam. Veldig rolig og stort rom.
Tips om hotellegenskap: Rolig, sentralt og rent. Hyggelig og hjelpsomt personale.
Jon B. Reiste alene Norway, 8. oktober 2012
Greit hotell med kort avstand til U-bahn

Rimelig, rolig og hyggelig betjening
7,3
Et greit og rimelig hotell i en rolig gate med kort vei til U-bahn og Kurfürstendam. Hyggelig resepsjonsbetjening! Dette var mitt andre opphold her og neppe det siste.
Peaw K. Reiste alene Netherlands, 20. juni 2015
Alles was Sie brauchen ist in der Nähe!

Location,location and location.
8,7
Very pleasant except that a group of young men came back around 3.30 am one of the nights and woke everybody up by making a hell of the noise. Also i would not stay there in high summer above 22 degrees as it would be bloody hot. They have no air condition or fans. Otherwise the location is fantastic,metro and shops around the corner.
Hui W. Reiste alene Malaysia, 15. juni 2015
Good location. tho old hotel

good location, breakfast spread ok, near u bahn
7
all alright ...except I travel alone and wan a king size bed instead of twin bed. but reception says no. On website, it says either twin or king size bed. Hence, this is inflexible from hotel side.
Fjola K. Par Iceland, 29. mai 2015
Good stay in Berlin

Location, good staff, clean
9,3
Remily C. Gruppe Philippines, 29. april 2015
Very good location

Location location location
7,3
Very good room, location is perfect
Anna B. Reiste alene Canada, 23. februar 2015
i stay in this hotel since i discovered it .

the location.the helpfulness of the staff and the pleasant atmosphere of the 60s maybe
9,3
It is a very comfy hotel.once i lost something in the hotel and they managed to find it for me.very helpful In many ways.the staff is very professional.fresh in attitude never seen staff like this before.vrry pleasant rooms clean alwayscleaned and airy.the shower functions well.everything is well maintained.
Eddie N. Foretningsreisende Singapore, 28. januar 2015
Good location

Location, near Kadewe, near station
8
Excellent.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sorat Hotel Ambassador BerlinSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - LobbySorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salongSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - InngangSorat Hotel Ambassador Berlin - ResepsjonSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - RestaurantSorat Hotel Ambassador Berlin - RekreasjonsfasiliteterSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - Utsiden av hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - MøteromSorat Hotel Ambassador Berlin - Pub/salongSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - Inne i hotelletSorat Hotel Ambassador Berlin - Kaffebar/kaféSorat Hotel Ambassador Berlin - Balkong/terasseSorat Hotel Ambassador Berlin - Restaurant

Kundeanmeldelser - Sorat Hotel Ambassador, Berlin

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

SG-AGWEB-6B02