eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sotogrande Hotel & Resort

Angasil Rd., Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Restaurant Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Lobby Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsikt Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Kaffebar/kafé Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Restaurant Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom
Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 77
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 643 anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
6,0
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (643)
Sorter etter:
Birger B. Reiste alene Norway, 12. juli 2014
Hyggelig

Stille og fredelig beliggenhet, Hotellet har tilgang til å bestille taxi, 24 timers service - også mat.
8,7
Meget bra hotel, my igjen for pengene. Mye slum rundt hotell området, men innenfor gjerdet var det stille og fredelig. Rommet har balkong, dusj, toalett, TV/satelitt (men vesentlig ukurante kanaler), Kjøleskap/minibar Vannkoker Bra romservice på 24 timers basis Trim rom Baseng . men dette var i stor grad okkupert av koreanere med familie og barn . bråkete, holt meg derfor vekk fra bassenget. Hotelltransport rimelig og meget hjelpsom Ved behov for taxi, ringte hotellet op taxi sentral slik som det gjøres hjemme i norge. Ble godt ivaretatt av alle hotellets ansatte. Kan anbefales, men noe avstand til by, og kjøpesemtre (20 min til 1 time) Fint sted for avslappning, familier
Willy B. Par Norway, 10. februar 2013
Flott hotell som passer for det meste

Fint basseng, gri liten egen strand og kort vei til Lapulapu City.
8,7
Hotellet var veldig bra med flere flotte basseng, fin liten strand og var behjelpelig med båtttur for snorkling og "Øyhopping". Bare synd de glemte å fortelle etter at turen var betalt og vi kom ut til første stopp; at det var ekstra for å bade, ekstra for å snorkle, ekstra for å gå i land på øyene... Irriterende men ikke nødvendigvis de store utgiftene men litt mer diskusjon så hadde dette vært inkludert, ref senere erfaring med båtturer.
Tips om hotellegenskap: Gode relax forhold på hotellet.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 4. september 2010
Bra resort

familie/par
7
Bra opphold for min sønn,kone og meg.Nytt hotel med rene rom,fin utsikt med 3 fine og store svømme basseng,god mat og god service som vanlig på Mactan i Cebu.Mye for pengene.Kort vei fra flylassen,ca 15 min og ca Bare å anbefale dette.
Sao T. Reiste alene Macau, 18. mars 2015
A complete lie - Never return
2
I already sent an email to customer center requesting to be C/O after 1st night. Hotel called us but no sincerity & nothing was done. We didnt want to ruin our mode for vacation so we just stayed outside whole day for 4 days & only went back to the hotel to sleep. So glad we changed to other hotel at our last night.
Steven N. Småbarnsfamilie Australia, 16. mars 2015
Steven

View .pool and the staff
7,7
We stayed there twice and enjoyed it both times .
Lauren G. Par Australia, 9. mars 2015
This is not a resort, this is a terrible hotel
4
Sotogrande is not a resort. It is a barely-functioning hotel set in the wasteland of a failed housing development. There are no activities or amenities, the beach is poor, the staff are friendly but unhelpful. There is no shop to buy things. The tennis court is a ruin, the billiards room covered in dust. The food is poor, the room phones broken, in-room safe was completely removable (and we could not open it), and the balcony doors had no locks. Anything worth doing is a 20-60 minute taxi ride away, when they can actually get a taxi to come and collect you, which can often take more than 30 minutes. The transfer that we had arranged from the airport did not arrive. The best I can say is that the room was clean. It is not clear that the management know how to run a hotel. I would not stay here again unless I wanted inspiration for a tropical film.
Madeline C. Par Malaysia, 3. mars 2015
One of the worst choice I've made.

Checked in at 12. Room was acceptably sized.
3,7
No staff showed genuine care. It seemed like they are forced to work. No one informed that there's free shuttle bus to the main road and no map was given. Upon check out, staff claimed that I've taken 2 bottles of mineral water from the minibar. But nothing was placed. The swimming pool was nice. Location is not good. Not accessible. Do not recommend this hotel to anyone.
Dongki K. Reiste alene South Korea, 3. mars 2015
not so good

near city, spa, diving
6
It is up to traveler
Kerwin A. Småbarnsfamilie Philippines, 28. februar 2015
overall

price and the pool
6,7
The food menu does not indicate the extra charges. Also, the room i stayed with had a leaking a/c ang the tv has a line across it when you turn it on. also the kettle is rusty which is kinda dangerous if you will be using it for your babiea milk
Stephen M. Foretningsreisende United States of America, 26. februar 2015
No good beach

price, room, gym
7,3
Good room and gym but beach sucks and facilities on beach are run down.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sotogrande Hotel & Resort CebuSotogrande Hotel & Resort Cebu - RestaurantSotogrande Hotel & Resort Cebu - LobbySotogrande Hotel & Resort Cebu - UtsiktSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - Kaffebar/kaféSotogrande Hotel & Resort Cebu - RestaurantSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Sotogrande Hotel & Resort, Cebu

AS-AGWEB-3A03