eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sotogrande Hotel & Resort

Angasil Rd., Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Restaurant Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Lobby Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsikt Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Kaffebar/kafé Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Restaurant Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom
Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 77
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 615 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
6,1
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (615)
Sorter etter:
Birger B. Reiste alene Norway, 12. juli 2014
Hyggelig

Stille og fredelig beliggenhet, Hotellet har tilgang til å bestille taxi, 24 timers service - også mat.
8,7
Meget bra hotel, my igjen for pengene. Mye slum rundt hotell området, men innenfor gjerdet var det stille og fredelig. Rommet har balkong, dusj, toalett, TV/satelitt (men vesentlig ukurante kanaler), Kjøleskap/minibar Vannkoker Bra romservice på 24 timers basis Trim rom Baseng . men dette var i stor grad okkupert av koreanere med familie og barn . bråkete, holt meg derfor vekk fra bassenget. Hotelltransport rimelig og meget hjelpsom Ved behov for taxi, ringte hotellet op taxi sentral slik som det gjøres hjemme i norge. Ble godt ivaretatt av alle hotellets ansatte. Kan anbefales, men noe avstand til by, og kjøpesemtre (20 min til 1 time) Fint sted for avslappning, familier
Willy B. Par Norway, 10. februar 2013
Flott hotell som passer for det meste

Fint basseng, gri liten egen strand og kort vei til Lapulapu City.
8,7
Hotellet var veldig bra med flere flotte basseng, fin liten strand og var behjelpelig med båtttur for snorkling og "Øyhopping". Bare synd de glemte å fortelle etter at turen var betalt og vi kom ut til første stopp; at det var ekstra for å bade, ekstra for å snorkle, ekstra for å gå i land på øyene... Irriterende men ikke nødvendigvis de store utgiftene men litt mer diskusjon så hadde dette vært inkludert, ref senere erfaring med båtturer.
Tips om hotellegenskap: Gode relax forhold på hotellet.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 4. september 2010
Bra resort

familie/par
7
Bra opphold for min sønn,kone og meg.Nytt hotel med rene rom,fin utsikt med 3 fine og store svømme basseng,god mat og god service som vanlig på Mactan i Cebu.Mye for pengene.Kort vei fra flylassen,ca 15 min og ca Bare å anbefale dette.
Brian G. Par Australia, 24. januar 2015
the stay at the hotel

service of the staff location and to a degree the meals
7,3
Richard G. Småbarnsfamilie Canada, 12. januar 2015
Sotogrande Hotel very nice and good value

Nice room. Nice pool good location with ocean access
8,3
The hotel is very clean with great staff and a great pool. Staff was very accommodating and we were very comfortable at a nice price. The area is quiet and the hotel has good food. Vistamar on the Ocean is across the street. We used the beach there but Sotogrande is nicer to stay with great views from the room and cheaper price.
Nelie D. Gruppe Philippines, 10. januar 2015
Love Sotogrande.

staff, room, view
8,7
Had a very comfortable stay in the hotel. Staff was very friendly and attentive to our every need. Make sure to get the rooms with the ocean view. You'll get to see one of the best sunrise ever. The only downside is that its location is pretty far from Cebu City, which makes it very hard to hail a taxi. So you really have to plan your days. The area where it is situated is still being developed so don't expect much at night.I'll give the area a few years time before going back again and when I do, I will surely stay at Sotogrande.
Armi E. Småbarnsfamilie Philippines, 10. januar 2015
Family Getaway

The pool is very convenient for children and adult, the staffs are very friendly and accomodating, the food was so great though they have can only accomodate few diners since the area is not spacious
8,3
We really had a great time staying in the hotel and my children enjoyed their swimming pool a lot. Great place for a family outing and the room is very spacious and so relax with great view outside.
Anastasiya E. Par Russia, 8. januar 2015
Good value for money

Comfortable room, Wi-Fi
8
+ quite nice & comfortable hotel with decent restaurant - location, almost no infrastructure outside of hotel
Giovanni P. Småbarnsfamilie Philippines, 5. januar 2015
very comfortable stay

food,habitability, and the upgrade from deluxe to suite
8,7
very nice.
Felvin K. Gruppe New Zealand, 3. januar 2015
Comfort Space

Spacious, Good view of Mactan, Comfortable
6,3
Me and my friends stayed there for a night and it was good. The deluxe room beds are very spacious and there is a balcony that would offer a glimpse of the island. One thing I like to point out is the buffet breakfast as there are not enough seating for all the guests. We have to wait for our turn to have a table. I hope the dining area would be bigger to accomodate bigger number of guests since lots of foreign and local tourists are staying in this hotel. Otherwise, my stay in the room was comfortable.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sotogrande Hotel & Resort CebuSotogrande Hotel & Resort Cebu - RestaurantSotogrande Hotel & Resort Cebu - LobbySotogrande Hotel & Resort Cebu - UtsiktSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - Kaffebar/kaféSotogrande Hotel & Resort Cebu - RestaurantSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Cebu - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Sotogrande Hotel & Resort, Cebu

AS-AGWEB-3C04