eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sotogrande Hotel & Resort

Angasil Rd., Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Restaurant Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Lobby Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsikt Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Omgivelser Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Kaffebar/kafé Sotogrande Hotel & Resort Cebu - Restaurant
Område Mactan Island (øy) Antall rom: 77
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,3

fra 579 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
6,1
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (579)
Sorter etter:
Birger B. Reiste alene Norway, 12. juli 2014
Hyggelig

Stille og fredelig beliggenhet, Hotellet har tilgang til å bestille taxi, 24 timers service - også mat.
8,7
Meget bra hotel, my igjen for pengene. Mye slum rundt hotell området, men innenfor gjerdet var det stille og fredelig. Rommet har balkong, dusj, toalett, TV/satelitt (men vesentlig ukurante kanaler), Kjøleskap/minibar Vannkoker Bra romservice på 24 timers basis Trim rom Baseng . men dette var i stor grad okkupert av koreanere med familie og barn . bråkete, holt meg derfor vekk fra bassenget. Hotelltransport rimelig og meget hjelpsom Ved behov for taxi, ringte hotellet op taxi sentral slik som det gjøres hjemme i norge. Ble godt ivaretatt av alle hotellets ansatte. Kan anbefales, men noe avstand til by, og kjøpesemtre (20 min til 1 time) Fint sted for avslappning, familier
Willy B. Par Norway, 10. februar 2013
Flott hotell som passer for det meste

Fint basseng, gri liten egen strand og kort vei til Lapulapu City.
8,7
Hotellet var veldig bra med flere flotte basseng, fin liten strand og var behjelpelig med båtttur for snorkling og "Øyhopping". Bare synd de glemte å fortelle etter at turen var betalt og vi kom ut til første stopp; at det var ekstra for å bade, ekstra for å snorkle, ekstra for å gå i land på øyene... Irriterende men ikke nødvendigvis de store utgiftene men litt mer diskusjon så hadde dette vært inkludert, ref senere erfaring med båtturer.
Tips om hotellegenskap: Gode relax forhold på hotellet.
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 4. september 2010
Bra resort

familie/par
7
Bra opphold for min sønn,kone og meg.Nytt hotel med rene rom,fin utsikt med 3 fine og store svømme basseng,god mat og god service som vanlig på Mactan i Cebu.Mye for pengene.Kort vei fra flylassen,ca 15 min og ca Bare å anbefale dette.
Shierra M. Reiste alene Philippines, 18. november 2014
"Great Experience/ Amazing Service"

The friendly staff, the clean room, the fantastic food.
10
I have stayed at many hotels, and I must say that Sotogrande was the best so far. Great value of money, with nice rooms, and peaceful atmosphere. The staff were very friendly and helpful. The service then was really amazing. They always let you feel special from the moment you walk in until you leave. I will recommend this hotel to my friends.
Yoohan S. Småbarnsfamilie Philippines, 18. november 2014
The Best

room, food and amenities
9,3
Overall, enjoyed my 1 night stay very much. Great clear waters to see fishes even near the shore. Swimming pool & beach are highly recommended. Breakfast had a good spread and worth it. The room are so spacious and smell so fresh. Staff overall were very friendly. My Kids really like the place the hotel provide us transportation to the main road.
Fritzie S. Reiste alene Philippines, 15. november 2014
A four star hotel indeed..

Beautiful Room(s), the Food and the Service
9,7
The staff was very friendly and efficient.I had a very awesome stay at the hotel.The view is relaxing, the swimming "pools" are big and nice.The accommodation is nice. The food is good. It was worth the stay. You got what you pay for.
Ong Y. Par Singapore, 23. september 2014
Not recommanded hotel

Sotogrande Hotel & Resort
2,7
Rica V. Småbarnsfamilie Philippines, 11. september 2014
So so

Pool is nice
6
It's okay. Nothing special.
Ma R. Småbarnsfamilie Philippines, 10. september 2014
Clean hotel

Simple, clean and nice staffs
7
We just stayed overnight, haven't used the pool, the room is ok, food for breakfast were ok but we ate late already because there are lots of guests and the breakfast venue is really small, we need to wait for other to finish before we had ours.
Mernalyn M. Par Canada, 2. september 2014
just okay

friendly staff, very quite and safe
6
Just alright we dont like there bathroom at all and they give us a bad towels with big holes transporation is not good at all.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sotogrande Hotel & Resort CebuSotogrande Hotel & Resort Cebu - RestaurantSotogrande Hotel & Resort Cebu - LobbySotogrande Hotel & Resort Cebu - UtsiktSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - OmgivelserSotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Cebu - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Cebu - Kaffebar/kaféSotogrande Hotel & Resort Cebu - Restaurant

Kundeanmeldelser - Sotogrande Hotel & Resort, Cebu

AS-AGWEB-3B08