Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Sotogrande Hotel & Resort

Angasil Rd., Mactan, Mactan øy, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Restaurant Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Lobby Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Attraksjoner i nærheten Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Utsiden av hotellet Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Attraksjoner i nærheten Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Svømmebasseng Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Kaffebar/kafé Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Restaurant Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom
Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom Sotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom
Område Mactan Antall rom: 77
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 682
anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
6,0
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
7,6
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (682)
Sorter etter:
Birger B. Reiste alene Norway, 12. juli 2014
Hyggelig

Stille og fredelig beliggenhet, Hotellet har tilgang til å bestille taxi, 24 timers service - også mat.
8,7
Meget bra hotel, my igjen for pengene. Mye slum rundt hotell området, men innenfor gjerdet var det stille og fredelig. Rommet har balkong, dusj, toalett, TV/satelitt (men vesentlig ukurante kanaler), Kjøleskap/minibar Vannkoker Bra romservice på 24 timers basis Trim rom Baseng . men dette var i stor grad okkupert av koreanere med familie og barn . bråkete, holt meg derfor vekk fra bassenget. Hotelltransport rimelig og meget hjelpsom Ved behov for taxi, ringte hotellet op taxi sentral slik som det gjøres hjemme i norge. Ble godt ivaretatt av alle hotellets ansatte. Kan anbefales, men noe avstand til by, og kjøpesemtre (20 min til 1 time) Fint sted for avslappning, familier
Rapporter denne anmeldelsen
Willy B. Par Norway, 10. februar 2013
Flott hotell som passer for det meste

Fint basseng, gri liten egen strand og kort vei til Lapulapu City.
8,7
Hotellet var veldig bra med flere flotte basseng, fin liten strand og var behjelpelig med båtttur for snorkling og "Øyhopping". Bare synd de glemte å fortelle etter at turen var betalt og vi kom ut til første stopp; at det var ekstra for å bade, ekstra for å snorkle, ekstra for å gå i land på øyene... Irriterende men ikke nødvendigvis de store utgiftene men litt mer diskusjon så hadde dette vært inkludert, ref senere erfaring med båtturer.
Tips om hotellegenskap: Gode relax forhold på hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar M. Småbarnsfamilie Norway, 4. september 2010
Bra resort

familie/par
7
Bra opphold for min sønn,kone og meg.Nytt hotel med rene rom,fin utsikt med 3 fine og store svømme basseng,god mat og god service som vanlig på Mactan i Cebu.Mye for pengene.Kort vei fra flylassen,ca 15 min og ca Bare å anbefale dette.
Rapporter denne anmeldelsen
Jeffrey H. Småbarnsfamilie United States of America, 23. august 2015
Good relaxation

room, service, and safety
9
My family and I enjoyed our stay at Sotogrande Hotel. The staff was helpful and very respectful. The place were the hotel was very secure because it was block wall all around. I feel safe letting my daughters out of the hotel when they wanted to. It was far from street vendors and little shanty stores. We had to take a cab every time we had to go sightseeing. The beach front was good for little kids to swim in and snorkling. The pool was not deep but spacious enough even if there were other people.
Rapporter denne anmeldelsen
Cheryl R. Gruppe Canada, 21. august 2015
Great Plac3

the food, pool, and views.
9,7
I was very pleased and would stay there again.
Rapporter denne anmeldelsen
Sanghyun L. Gruppe South Korea, 14. august 2015
good conference

good stuff good meal kind staff
7,3
location is so far, but rest of them is good
Rapporter denne anmeldelsen
Wen Y. Par Singapore, 4. august 2015
Comfortable stay

Safety, cleanliness, staff performance
7,3
Overall, a comfortable and safe stay. Value for money.
Rapporter denne anmeldelsen
Richard A. Par Philippines, 3. august 2015
Bad location,yet they charge you extra for transpo

Staff is friendly
4,3
Breakfast was decent at most, ala carte food was really bad when we ate for lunch. Transport arrangement is bad. It was an Ironman race weekend and everybody needs to go to the race venue. The supposedly free transport service (which is not in fixed time intervals) only brings you to Mactan Newtown. You need to pay extra if they'll bring you near the race venue, and they ask a different price everything freakin time! I saw the transport driver hand over some money to the hotel staff everytime, which I assume is their "commission" from our payment. I'll stay away from this hotel next time
Rapporter denne anmeldelsen
Jose M. Gruppe Philippines, 3. august 2015
Nice rooms

Quiet and clean spacious rooms, with very comfortable beds.
7,7
We got a suite and requested for two extra beds for our group. It was very spacious even with the extra beds in place. The room was very quiet and had individual air conditioners for the two rooms. The only drawback was that the bathroom didn't have hot water as the heater was under repair. They replaced the heater the next day, but the connections were faulty so the bathroom flooded. They fixed it on the 4th day. Staff is very courteous, friendly and helpful. They respond quickly to requests. Breakfast buffet was included in the room rate. There is plenty of food, but quality is average. The hotel is located inside a gated village, and transportation going to and from the place is a bit difficult. They offer shuttle service to certain areas, but one has to wait for the shuttle to get back. In a pinch, one can walk to the main road, which is about a km away.
Rapporter denne anmeldelsen
Chad R. Småbarnsfamilie Philippines, 2. august 2015
the hotel is superb!

staffs are all good, the place is cozy, its affordable too.
8,7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Sotogrande Hotel & Resort Mactan øySotogrande Hotel & Resort Mactan øy - RestaurantSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - LobbySotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Attraksjoner i nærhetenSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Attraksjoner i nærhetenSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - SvømmebassengSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Kaffebar/kaféSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - RestaurantSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - GjesteromSotogrande Hotel & Resort Mactan øy - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Sotogrande Hotel & Resort, Mactan øy

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B04