eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Swissotel Berlin Hotel

Augsburger Strasse 44, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789 (Vis kart)

Reserver nå!

Swissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Møterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Møterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Møterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Treningsrom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Treningsrom
Swissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Fasiliteter Swissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salong Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Kaffebar/kafé Swissotel Berlin Hotel Berlin - Lobby Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant
Område Charlottenburg Antall rom: 316
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,8

fra 162 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Sted
9,5
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (162)
Sorter etter:
Thomas N. Par Norway, 31. august 2014
Bra hotel

Beliggenhet, god service og flott bad
9
Bra! Savnet litt bedre utvalg av utstyr på treningsrommet.
Oivind L. Par Norway, 27. august 2014
kjempebra

beliggenhet,ryddig topp service
10
veldig bra,kommer tilbake dit
Stig R. Familie med store barn Norway, 27. juli 2014
Sentralt hotel med svært god standard

Rom, lokasjon og service
9,3
Gisle H. Familie med store barn Norway, 24. juli 2014
Topp service og fin beliggenhet

Service, bra og stille rom
9,3
Fint, alt fungerte. Meget bra service. Som turister valgte vi bort litt dyr frukost, rimligere på gaten.
Egil T. Par Norway, 7. juli 2013
Lang weekend

Sentralt, rolig og konfertabelt
9,3
Avslappende og behagelig etter byvandring. God madrass i sengen. Hyggelig betjening og meget bra romservice.
Andre W. Par Norway, 26. september 2012
Flott hotell, med god beliggenhet

Perfekt beliggenhet på Kudam, store rom og god service
9,7
Vi hadde en langhelg i Berlin for hygge og opplevelser. Valget av hotell var enkelt. Dette er tredje gangen vi bor på Swissotel, og det er et av de beste hotellene i Berlin. Beliggenheten er også veldig god med byens beste shoppingate rett utenfor.
Andre W. Par Norway, 26. september 2012
God standard

Sentralt i vest Berlin, god frokost og store rom.
10
Dette var vårt første opphold på Swissotel. Hotellet var svært bra, men store og fine rom. Servicen var også upåklagelig, og det var veldig fint med espressomaskin på rommet. Hotellet ligger rett ved Berlins beste shoppingate, og nært Zoo. Sentralt i vest-berling, og enkelt å komme seg rundt med offentlig transport. Det er også mange barer, puber og resturanter i området.
Mai S. Reiste alene Japan, 20. september 2014
high guality hospitality, good location

high guality hospitality, good location, good food
10
Jeff O. Par Malaysia, 6. september 2014
Thumbs-up Swissotel Berlin Hotel

Locatiion, Friendly Staff, Amenities
8,7
Czegledi L. Foretningsreisende Hungary, 4. september 2014
good location for shopping

location,location, location
8
confortable but not excellent

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Swissotel Berlin Hotel BerlinSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - MøteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - MøteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - MøteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - TreningsromSwissotel Berlin Hotel Berlin - TreningsromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - FasiliteterSwissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salongSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Kaffebar/kaféSwissotel Berlin Hotel Berlin - LobbySwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant

Kundeanmeldelser - Swissotel Berlin Hotel, Berlin

AS-AGWEB-3A07