eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Swissotel Berlin Hotel

Augsburger Strasse 44, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789 (Vis kart)

Reserver nå!

Swissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Møterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Møterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Møterom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Treningsrom Swissotel Berlin Hotel Berlin - Treningsrom
Swissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Fasiliteter Swissotel Berlin Hotel Berlin - Fasiliteter Swissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salong Swissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasse Swissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Kaffebar/kafé Swissotel Berlin Hotel Berlin - Lobby Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotellet Swissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant Swissotel Berlin Hotel Berlin - Gjesterom
Område Charlottenburg Antall rom: 316
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,8

fra 141 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Sted
9,5
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,3
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (141)
Sorter etter:
Egil T. Par Norway, 7. juli 2013
Lang weekend

Sentralt, rolig og konfertabelt
9,3
Avslappende og behagelig etter byvandring. God madrass i sengen. Hyggelig betjening og meget bra romservice.
Andre W. Par Norway, 26. september 2012
Flott hotell, med god beliggenhet

Perfekt beliggenhet på Kudam, store rom og god service
9,7
Vi hadde en langhelg i Berlin for hygge og opplevelser. Valget av hotell var enkelt. Dette er tredje gangen vi bor på Swissotel, og det er et av de beste hotellene i Berlin. Beliggenheten er også veldig god med byens beste shoppingate rett utenfor.
Andre W. Par Norway, 26. september 2012
God standard

Sentralt i vest Berlin, god frokost og store rom.
10
Dette var vårt første opphold på Swissotel. Hotellet var svært bra, men store og fine rom. Servicen var også upåklagelig, og det var veldig fint med espressomaskin på rommet. Hotellet ligger rett ved Berlins beste shoppingate, og nært Zoo. Sentralt i vest-berling, og enkelt å komme seg rundt med offentlig transport. Det er også mange barer, puber og resturanter i området.
Mads K. Gruppe Denmark, 18. juli 2014
Top location, ok 5 star hotel, good service,

Great location, good service, average 5* breakfast,
7
Nice stay,good business like international hotek. got upgraded to junior suite, rooms were nice even though you can see that they are 12 years old. The breakfast was ok, Great location on kudam. Remember to visit the 24 hour alt berliner bierstube around the corner. Will i visit again, yes.
Andrew S. Reiste alene United States of America, 2. juli 2014
Nice Hotel

Location, excellent staff, decor,
9,7
The staff here was truly helpful in every way- over and above just great service.
Leena P. Par United Kingdom, 18. juni 2014
Comfortable

location, staff, room
9
The stay was very comfortable
Bijan K. Par Iraq, 10. juni 2014
one of the best 4 stars hotels in the world

every thing was o.k. in this hotel. extremely good
10
quite comfortable, unforgetable stay, everything expects man from a hotel, can be found here.
Nico A. Par Netherlands, 2. juni 2014
Comfortable, clean, efficient

Space, bed, breakfast
8,3
Pleasant and flawless
Thi M. Gruppe Vietnam, 1. juni 2014
Brief and good stay

Location next to U & S Bahn, decent room
8,7
Only stayed one night but it was nice. Location just 2 mins walk to U Bahn and 7 mins walk to S Bahn. It's near a zoo and various shops. Staff are generally ok.
John S. Foretningsreisende Australia, 11. mai 2014
Strange hotel with a complex lift system.

Location is everything and being central to major sights and shopping is its best attribute.
6,3
It was okay. Probably not up to the standard I was expecting unfortunately.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Swissotel Berlin Hotel BerlinSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - MøteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - MøteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - MøteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - TreningsromSwissotel Berlin Hotel Berlin - TreningsromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - FasiliteterSwissotel Berlin Hotel Berlin - FasiliteterSwissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salongSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Kaffebar/kaféSwissotel Berlin Hotel Berlin - LobbySwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant

Kundeanmeldelser - Swissotel Berlin Hotel, Berlin

AS-AGWEB-3B08