Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Swissotel Berlin Hotel

Augsburger Strasse 44, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10789

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,8

fra 241 anmeldelser

10 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
9,5
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (241)
Sorter etter:
Thore-Erik T. Reiste alene Norway, 28. september 2015
Perfekt beliggenhet i forhold til formålet med tur

Beliggenheten, beliggenheten, beliggenheten!
8,7
Daad G. Gruppe Norway, 28. juli 2015
Berlin 2015

Renslighet, lokalitet, hyggelig ansatte
8,3
oppholde var bra, vi hadde med oss familie med et lite barn som følte at de fikk veldig bra behandling. Et minus er det kunne hatt bedre puter i senga.
Steinar H. Par Norway, 20. januar 2015
God Berlinopplevelse!

Sentral beliggenhet, topp sveitsisk kvalitet i alle ledd, god service og vennlig betjening.
9
På alle måter vellykket!
Thomas N. Par Norway, 31. august 2014
Bra hotel

Beliggenhet, god service og flott bad
9
Bra! Savnet litt bedre utvalg av utstyr på treningsrommet.
Oivind L. Par Norway, 27. august 2014
kjempebra

beliggenhet,ryddig topp service
10
veldig bra,kommer tilbake dit
Stig R. Familie med store barn Norway, 27. juli 2014
Sentralt hotel med svært god standard

Rom, lokasjon og service
9,3
Gisle H. Familie med store barn Norway, 24. juli 2014
Topp service og fin beliggenhet

Service, bra og stille rom
9,3
Fint, alt fungerte. Meget bra service. Som turister valgte vi bort litt dyr frukost, rimligere på gaten.
Egil T. Par Norway, 7. juli 2013
Lang weekend

Sentralt, rolig og konfertabelt
9,3
Avslappende og behagelig etter byvandring. God madrass i sengen. Hyggelig betjening og meget bra romservice.
Andre W. Par Norway, 26. september 2012
Flott hotell, med god beliggenhet

Perfekt beliggenhet på Kudam, store rom og god service
9,7
Vi hadde en langhelg i Berlin for hygge og opplevelser. Valget av hotell var enkelt. Dette er tredje gangen vi bor på Swissotel, og det er et av de beste hotellene i Berlin. Beliggenheten er også veldig god med byens beste shoppingate rett utenfor.
Andre W. Par Norway, 26. september 2012
God standard

Sentralt i vest Berlin, god frokost og store rom.
10
Dette var vårt første opphold på Swissotel. Hotellet var svært bra, men store og fine rom. Servicen var også upåklagelig, og det var veldig fint med espressomaskin på rommet. Hotellet ligger rett ved Berlins beste shoppingate, og nært Zoo. Sentralt i vest-berling, og enkelt å komme seg rundt med offentlig transport. Det er også mange barer, puber og resturanter i området.
1-10 av 10 anmeldelser
Swissotel Berlin Hotel BerlinSwissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salongSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - Kaffebar/kaféSwissotel Berlin Hotel Berlin - TreningsromSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - LobbySwissotel Berlin Hotel Berlin - LobbySwissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salongSwissotel Berlin Hotel Berlin - LobbySwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - UtsiktSwissotel Berlin Hotel Berlin - SuiteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - DansesalSwissotel Berlin Hotel Berlin - OmgivelserSwissotel Berlin Hotel Berlin - SuiteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - OmgivelserSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Mat og drikkeSwissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salongSwissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salongSwissotel Berlin Hotel Berlin - Pub/salongSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - DansesalSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - BadSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - MøteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - DansesalSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - FasiliteterSwissotel Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletSwissotel Berlin Hotel Berlin - Kaffebar/kaféSwissotel Berlin Hotel Berlin - LobbySwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - LobbySwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Mat og drikkeSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - RestaurantSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - GjesteromSwissotel Berlin Hotel Berlin - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B06